web tv

ημερήσιο πρόγραμμα

ΤΕΤΆΡΤΗ 23 ΙΟΥΝ
06:30 - 07:20
07:20 - 08:10

Μετά την απόρριψη του αιτήματος από το υπουργείο το χωριό επιστρέφει στην αβεβαιότητα για το μέλλον του … ενώ οι καλαμαράδες ετοιμάζουν πάρτυ στης Λούσης για να το γιορτάσουν … Την επόμενη μέρα αποφασίζουν και οι δύο παρατάξεις να επισπευτούν την καλύβα του απόμακρου Λάζαρου για να επιχειρήσουν να αγοράσουν την καλύβα του. Φυσικά ο ένας δεν γνωρίζει τις προθέσεις του άλλου και έτσι συναντιούνται μπροστά στην πόρτα της καλύβας. Εν το μεταξύ η προσπάθεια των παιδιών να βρουν άντρα στην δασκάλα τους πέφτει και πάλι στο κενό αφού η Μαρία κάτι «μυρίζεται» …

08:10 - 09:00

Οι δύο παρατάξεις των κύπριων και καλαμαράδων βρίσκονται έξω από την περιζήτητη τελικά καλύβα του «τρελού» αποφασισμένοι αμφότεροι να την διεκδικήσουν και να την κερδίσουν με κάθε κόστος … όταν ο Λάζαρος εμφανιστεί ξεκινά η διαμάχη και οι χρηματικές προσφορές για την αγορά του τεμαχίου που είναι εμπόδιο στα σχέδια για το ξενοδοχείο με αποτέλεσμα ο Λάζαρος να τρομάξει και να φύγει .. η μάχη όμως με αρχηγούς τον Φώτη και την Κατερίνα καλά κρατεί. Μετά την υποχώρηση των δύο στρατοπέδων ο Γιαννής πίθει τον Φώτη να μπουν στο σπίτι του Νεοκλή κρυφά και να ανακαλύψουν αν έχει σχέση τελικά με τον φόνο του Κυριλλή αλλά και αν έχει στην κατοχή του τα 3.000.000 … Μπαίνοντας σαν διαρρήκτες τους περιμένει μια μεγάλη έκπληξη … Ο Νεοκλής ολόγυμνος μπροστά τους του κοιτά.

09:00 - 11:00
15:40 - 16:30
16:30 - 17:20

Μια έξυπνη κυπριακή κωμωδία, που συνδυάζει με εύστοχο τρόπο το παλιό με το σύγχρονο στοιχείο! Ένα χωριό με μυστηριώδες μυστικό που θα μας βάλει στον πειρασμό να το ανακαλύψουμε!

17:20 - 18:00

Μια έξυπνη κυπριακή κωμωδία, που συνδυάζει με εύστοχο τρόπο το παλιό με το σύγχρονο στοιχείο! Ένα χωριό με μυστηριώδες μυστικό που θα μας βάλει στον πειρασμό να το ανακαλύψουμε!

22:15 - 23:10

Ο Φώτης και η Κατερίνα τσακώνονται έντονα εμποδίζοντας τον Λάμπη να πραγματοποιήσει το στόχο του .. η Βαλεντίνα επηρεασμένη από τα καινούρια δεδομένα στο χωριό αποφασίζει να ανοίξει μια «πιπεράτη» επιχείρηση, ενώ την ίδια στιγμή οι καλαμαράδες προσπαθούν με δόλιο τρόπο, να περάσει η περιουσία του Λάζαρου στα χέρια τους… παράλληλα η Κατερίνα ενδιαφέρεται να μάθει λεπτομέρειες για την ζωή του Φώτη … και ο αστυνόμος κάνει έρευνες για τους διαρρήκτες στο σπίτι του Νεοκλή! Φώτης και Γιαννής έχοντας λερωμένη την φωλιά τους τρέχουν να τα καλύψουν.

23:10 - 00:00

Οι έρευνες στο σπίτι του Νεοκλή συνεχίζονται. Οι καλαμαράδες από την άλλη έχουν επιστρατεύσει από την Ελλάδα μια εντυπωσιακή συνοδό πολυτελείας για να παρασύρει τον Λάζαρο να τους μεταβιβάσει το χωράφι … οι καλαμαράδες της δίνουν την περιγραφή του Λάζαρου και τον επισκέπτεται, όμως εκεί θα βρει μπροστά της τον Γιαννή και θα γίνει η μεγάλη παρεξήγηση .. θα του την πέσει και ο Γιάννης θα «πέσει».. το πρώτο ραντεβού με γυναίκα για τον Γιαννή… ενώ η Βαλεντίνα ζητά την συμβουλή του πάτερ για το sex shop που θέλει να ανοίξει …

00:00 - 00:50

taken II

02:30 - 03:20
04:10 - 04:50

Η Άννα σε άθλια κατάσταση προσπαθεί να πείσει τον εαυτό της να δώσει το μωρό στη Μαρίνα. Ο Άρης επικοινωνεί με την Λένα. Η Βασιλική ζητά από τη Μαρίνα να στηρίξει την Άννα για το θέμα του μωρού. Ο Ηλίας προσπαθεί να ξανά φέρει κοντά του τη Νατάσα και της κάνει ένα δώρο έκπληξη. Η Αλεξία αποκαλύπτει στον Κρις ότι είναι ερωτευμένη. Ο Ιάσωνας αποφασίζει να επικοινωνήσει με την πρώην ερωμένη του πατέρα του. Η Λένα θα ενημερώσει την Μαρίνα για την απιστία του Γιώργου…..

04:50 - 06:30

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΕΙΡΕΣ

Όρος απαράβατος για τους υποψήφιους ενοικιαστές να είναι άντρες & χωρισμένοι.

ΣΕΙΡΕΣ

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φοράει τα «καλά» του και μας υποδέχεται στο “Τhe 2night Show”, στον ΑΝΤ1!

Σειρές