web tv

ημερήσιο πρόγραμμα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 06 ΣΕΠ
06:40 - 07:30
07:30 - 08:20

Ο Φίλιππος ζητά εξηγήσεις από τον Μενέλαο Φράγκο, όταν - χωρίς να το ξέρει ο Μενέλαος – τον ακούει να λέει στον Περατικό ανήσυχος ότι η Δέσποινα τα θυμήθηκε όλα! Ακολουθεί μια πολύ έντονη συζήτηση με τον Μενέλαο να αρνείται ότι ξέρει οτιδήποτε για την αγνοούμενη Σοφία και τον Φίλιππο ουσιαστικά να κατηγορεί τον Μενέλαο ότι έχει λόγους να φοβάται την αλήθεια. Πάνω στη συζήτηση ο Φίλιππος ανακαλύπτει τις φωτογραφίες της Σοφίας που ο Μενέλαος είχε αφήσει πάνω στο γραφείο του. Καθώς η Χριστίνα ψάχνει απελπισμένη να βρει τη Χρύσω, που έχει εξαφανιστεί, έρχονται στο σπίτι της και η Δανάη μαζί με τον Άρη για να βοηθήσουν. Καθώς προσπαθούν να σκεφτούν πού μπορεί να έχει πάει η μικρή, η Χριστίνα βρίσκει μια σελίδα σκισμένη στο σημειωματάριό της και αμέσως υποψιάζεται πού μπορεί να βρίσκεται η Χρύσω. Στο μεταξύ ο Πάνος και η Αναστασία έχουν επιστρέψει στο διαμέρισμα της Αναστασίας μετά από τον περίπατο στην παραλία. Εκεί όμως δέχονται μιαν απρόσμενη επίσκεψη. Η Σοφία παραλαμβάνει από το νηπιαγωγείο τον μικρό Φίλιππο αλλά ανακαλύπτει ότι βρίσκεται πάλι μπροστά σε φοβερό δίλημμα όταν ο μικρός επιμένει να μείνει στο σπίτι τους και όχι με τη μητέρα του σε ξενοδοχείο. Ο Γρηγόρης φτάνει έξω από το σπίτι των Αριστοδήμου για να … καυγαδίσει πάλι με τη Σοφία, όμως εκεί θα τον δει ο Φίλιππος που επιστρέφει στο σπίτι.

08:20 - 08:50

«Γενική ελέγκτρια» Η Μαρινέλλα είναι χαρούμενη διότι έκλεισε διαμονή στον ξενώνα του σπιτιού μια κυρία, της οποίας το όνομα μοιάζει με πριγκιπικό. Όταν όμως διαπιστώνει ότι είναι κόρη της πρώτης κουτσομπόλας της Λεμεσού, καταστρώνει σχέδιο με τη συμμετοχή όλων, ώστε να την κάνουν να φύγει από μόνη της. Αρχίζει λοιπόν ένας κανονικός πόλεμος έτσι ώστε να της κάνουν το βίο αβίωτο, με όλους τους τρόπους…

09:40 - 10:30

Δείξε μου το φίλο σου - Summer edition (E)

16:30 - 17:20
17:20 - 18:00

Κυπριακή κωμική σειρά

18:10 - 18:40

Κυπριακή κωμική σειρά

19:30 - 20:20

Μια έξυπνη κυπριακή κωμωδία, που συνδυάζει με εύστοχο τρόπο το παλιό με το σύγχρονο στοιχείο! Ένα χωριό με μυστηριώδες μυστικό που θα μας βάλει στον πειρασμό να το ανακαλύψουμε!

23:30 - 00:00
00:00 - 00:10

Τίτλοι ειδήσεων

01:00 - 01:50

Σαν γλυκό του κουταλιού (E)

02:40 - 03:30

Η Κυβέλη παίρνει το σκίτσο των απαγωγέων που έκανε η μικρή κόρη του εφοπλιστή που απήγαγαν. Το σκίτσο μοιάζει πολύ με τον Ρήγα. Η Μάριον προσπαθεί να ρίξει στο κρεβάτι τον Ορέστη να θυμηθούνε τα παλιά. Η Νάντια έρχεται να μείνει στο σπίτι του Τζίμη αλλά εκεί καραδοκεί η Χαρίκλεια και έτσι φεύγει. Η Κίκα με τον Ηλία μιλάνε για τη σχέση του Ορέστη Κυβέλης και πως ίσως παραμελεί τη Κυβέλη. Η Κίκα αποφασίζει να γνωρίσει μια φίλη της στον Σέργιο.

03:30 - 04:40
05:20 - 06:10

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΕΙΡΕΣ

Όρος απαράβατος για τους υποψήφιους ενοικιαστές να είναι άντρες & χωρισμένοι.

ΣΕΙΡΕΣ

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Πέμπτη ΣΤΙΣ 00:00

THE 2NIGHT SHOW

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φοράει τα «καλά» του και μας υποδέχεται στο “Τhe 2night Show”, στον ΑΝΤ1!