web tv

ημερήσιο πρόγραμμα

ΠΈΜΠΤΗ 05 ΣΕΠ
06:30 - 07:30
07:30 - 08:20

Παρά την πίεση του Φίλιππου να τους πει ό,τι θυμάται, η Βασιλική δεν αποκαλύπτει εκείνο που άκουσε τον Κυριάκο να λέει για τον Ορέστη, δηλαδή τη φράση «ο γιος της αγνοούμενης». Ωστόσο δεν αποκλείει την ύπαρξη του φακέλου με τα στοιχεία της αγνοούμενης Σοφίας, που ο Κυριάκος προόριζε για τον Φίλιππο. Αργότερα η Βασιλική συναντά τον ίδιο τον Ορέστη. Την ίδια στιγμή που η Σοφία εξομολογείται στον Γρηγόρη ότι τον αγαπά, ο Άρης ζητά από τη Δανάη να μεσολαβήσει στη Σοφία για να την κάνει να λογικευτεί και να επιστρέψει στο σπίτι της. Η Δανάη συστήνει στον Άρη τη Μελίνα, που σαν ψυχολόγος μπορεί να τον βοηθήσει να κόψει το ποτό. Η Χριστίνα τηλεφωνεί έντρομη στη Μελίνα και της λέει ότι εξαφανίστηκε η Χρύσω και δεν την βρίσκει πουθενά. Στη συνέχεια και καθώς συνεχίζει να την ψάχνει η Χριστίνα βρίσκει τον κουμπαρά της μικρής σπασμένο και τα χρήματα να λείπουν! Η Χριστίνα προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Πάνο, για να τον ενημερώσει σχετικά με τη Χρύσω, όμως ο Πάνος είναι μαζί με την Αναστασία στην παραλία, όπου πήγαν για βόλτα και δεν απαντα στις επίμονες κλήσεις της Χριστίνας.

08:20 - 08:50

«Αντίο Μαρινέλλα» Ο Σταν κάνει ένα συνδυασμό μέσα στο μυαλό του από μηνύματα της Μαρινέλλας (που τα είδε κρυφά) και κουβέντες που του λέει η ίδια και βγάζει το συμπέρασμα ότι η Μαρινέλλα πάσχει από κάτω. Όταν επικοινωνεί κρυφά με το γιατρό της για τα αποτελέσματα αναλύσεων που της έχει κάνει, ο Σταν επιβεβαιώνει στο νου του ότι η Μαρινέλλα πάσχει από ανίατη ασθένεια. Το ανακοινώνει στο Γιάννο κι από εκείνη τη στιγμή αρχίζει μια κωμική διαδικασία πώς να της ετοιμάσουν μια αντάξια κηδεία, αλλά χωρίς η ίδια να το ξέρει. Κάτι σαν … κηδεία έκπληξη!

09:40 - 10:30

Δείξε μου το φίλο σου - Summer edition (E)

17:10 - 18:00
18:10 - 18:40

Κυπριακή κωμική σειρά

18:40 - 19:30

Πέτα τη φριτέζα (E)

19:30 - 20:20

Μια έξυπνη κυπριακή κωμωδία, που συνδυάζει με εύστοχο τρόπο το παλιό με το σύγχρονο στοιχείο! Ένα χωριό με μυστηριώδες μυστικό που θα μας βάλει στον πειρασμό να το ανακαλύψουμε!

21:20 - 22:15

Πέτα τη φριτέζα (E)

23:15 - 00:00
00:00 - 00:10

Τίτλοι Ειδήσεων

01:00 - 01:50

Σαν γλυκό του κουταλιού (E)

02:40 - 03:30

Ο Ορέστης έρχεται πολύ κοντά στην αποκάλυψη όλων αυτών που συμβαίνουν στην Κυβέλη. Η Κατερίνα επεμβαίνει για να σώσει την κατάσταση αλλά μπορεί; Ο Σέργιος ψάχνει και ξεκαθαρίζει την υπόθεση με τον φρουρό που διέρρηξε το αυτοκίνητο της Κυβέλης. Ο Νικολάου βοηθάει την Μάριον να μπει στην εταιρία με τους αγωγούς του Ορέστη αγοράζοντας ανώνυμες μετοχές. Η Σούγκαρ πηγαίνει στο σπίτι του Πάρη και τον παίρνει βόλτα, οι δυο τους, πράγμα που φουντώνει τον έρωτά του. Η Κυβέλη βρίσκει την οικογένεια της οποίας το παιδί είχε απαχθεί από συμμορία και θέλει να μάθει όλες τις λεπτομέρειες. Η Μαρία στο σπίτι ψάχνει το τηλέφωνο της Κατερίνας και βρίσκει ένα πολύ περίεργο βίντεο.

03:30 - 04:50
05:20 - 06:10

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΕΙΡΕΣ

Όρος απαράβατος για τους υποψήφιους ενοικιαστές να είναι άντρες & χωρισμένοι.

ΣΕΙΡΕΣ

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Πέμπτη ΣΤΙΣ 00:00

THE 2NIGHT SHOW

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φοράει τα «καλά» του και μας υποδέχεται στο “Τhe 2night Show”, στον ΑΝΤ1!