web tv

ημερήσιο πρόγραμμα

ΤΕΤΆΡΤΗ 04 ΣΕΠ
06:40 - 07:30
07:30 - 08:20

Ο Γρηγόρης τηλεφωνά στη Σοφία στις 11:00 το βράδυ κι όταν αντιλαμβάνεται ότι αυτή βρίσκεται στο σπίτι της, γίνεται έξω φρενών. Όμως την ίδια στιγμή συμβαίνει στο σαλόνι ένα απρόσμενο γεγονός: Ο Φίλιππος πιέζει τον Κυριάκο να του πει εκείνη τη στιγμή ό,τι ξέρει για την αγνοούμενη Σοφία Αριστοδήμου. Ο Κυριάκος όμως βγάζει πιστόλι και αναγκάζεται να επέμβει ο Άρης. Ο Κυριάκος πυροβολεί! Την ίδια στιγμή η Χριστίνα τρακάρει με το αυτοκίνητό της και η Δανάη, που δεν ξέρει τίποτα, ανησυχεί καθώς οι ώρες περνούν και η Χριστίνα δεν επιστρέφει στο σπίτι. Ο Ορέστης, που βρέθηκε μαζί με τη Δανάη σε μια προσπάθεια να τα ξαναβρούν μεταξύ τους, φεύγει για το νοσοκομείο για να δει δει τη μητέρα του και τότε η αστυνομία επικοινωνεί με τη Δανάη για να της πει τα δυσάρεστα για τη Χριστίνα. Η Δανάη προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Πάνο, αλλά το τηλέφωνό του είναι διαρκώς κλειστό, καθώς περνά ακόμη ένα βράδυ στην αγκαλιά της Αναστασίας. Το πρωί ωστόσο, όταν ο Πάνος επιτέλους ανοίγει το κινητό του, αναγκάζεται να απαντήσει στα επίμονα τηλεφωνήματα της Δανάης. Μόλις μαθαίνει για το δυστύχημα της Χριστίνας φεύγει αμέσως για το νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο όμως έχει πάει από πιο νωρίς και ο Γρηγόρης ελπίζοντας ότι θα συναντούσε εκεί τη Σοφία για να της μιλήσει. Αντί όμως της Σοφίας, ο Γρηγόρης συναντά και γνωριζει την Μελίνα, την κοπέλα που έχει ήδη ενημερώσει πλήρως τη Χριστίνα, για το πού και με ποιαν κοιμάται τα τελευταία βράδια ο Πάνος…

08:20 - 08:50

«Αχ Ελένη» Μια παλιά φίλη του Σάκη, η Ελένη, με την οποία είχαν έναν …ψιλοδεσμό όταν ήταν στο γυμνάσιο, έρχεται στο σπίτι της οικογένειας για επίσκεψη. Η Λία την καλοδέχεται, καθώς βρίσκει την ευκαιρία να παρεμβάλει και πάλι … ζιζάνια στη σχέση του Σάκη με τη Βίκη. Όμως η Ελένη τον καιρό που είχε το δεσμό με το Σάκη δεχόταν από τη Λία το ίδιο μπούλιγκ που δέχεται τώρα η Βίκη. Γι’ αυτό και ο σκοπός της επίσκεψής της δεν είναι και τόσο αγνός όσο φαινόταν αρχικά. Πολύ σύντομα όλοι στο σπίτι γίνονται άνω κάτω από τα ανακατώματα της Ελένης.

09:40 - 10:30

Δείξε μου το φίλο σου Summer edition (E)

16:30 - 17:20
17:20 - 17:20

Κυπριακή κωμική σειρά

17:20 - 18:00

Κυπριακή κωμική σειρά

18:10 - 19:30

Κυπριακή κωμική σειρά

19:30 - 20:20

Μια έξυπνη κυπριακή κωμωδία, που συνδυάζει με εύστοχο τρόπο το παλιό με το σύγχρονο στοιχείο! Ένα χωριό με μυστηριώδες μυστικό που θα μας βάλει στον πειρασμό να το ανακαλύψουμε!

21:20 - 22:15

Πέτα τη φριτέζα

23:15 - 00:00
00:00 - 00:10

Τίτλοι ειδήσεων

01:00 - 01:50

Σαν γλυκό του κουταλιού (E)

02:40 - 03:30

Η ανακάλυψη που κάνει ο Σέργιος οδηγεί την Κυβέλη στο συμπέρασμα ότι κάποιος μέσα στο σπίτι κινείται εναντίον της. Ο Ορέστης προσπαθεί να αποφύγει τον κλοιό της Μάριον που όσο πάει σφίγγει γύρω του. Ο Τζίμης εγκαθίσταται μόνιμα στο σπίτι του Νικολάου. Η Νάντια αποφασίζει ότι μπορούν να ζήσουν όλοι μαζί. Ο Πάρης όσο περνάει ο καιρός τόσο ερωτεύεται τη Σούγκαρ και αντιπαθεί τον Τζίμη που την παράτησε στα σκαλιά της εκκλησίας. Η Χαρίκλεια προσπαθεί να μάθει ποια είναι αυτή που ξεμυάλισε το γιό της. Ο Λεωνίδας βοηθάει την Κυβέλη να βρει ποιος είναι αυτός που διέρρηξε το αυτοκίνητό της. Η Κίκα και ο Ηλίας προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει στο παιδί τους.

03:30 - 04:40
05:20 - 06:00

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΕΙΡΕΣ

Όρος απαράβατος για τους υποψήφιους ενοικιαστές να είναι άντρες & χωρισμένοι.

ΣΕΙΡΕΣ

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Πέμπτη ΣΤΙΣ 00:00

THE 2NIGHT SHOW

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φοράει τα «καλά» του και μας υποδέχεται στο “Τhe 2night Show”, στον ΑΝΤ1!