web tv

ημερήσιο πρόγραμμα

ΤΡΊΤΗ 03 ΣΕΠ
06:30 - 08:10
08:10 - 08:20

Ο Φίλιππος Αριστοδήμου, μετά από την τεράστια απογοήτευση που είχε το προηγούμενο βράδυ, όταν πίστεψε ότι Κυριάκος τον ξεγέλασε για δεύτερη φορά ουσιαστικά για να του αποσπάσει άλλες πενήντα χιλιάδες ευρώ, δέχεται επίσκεψη από τον αστυνόμο Πάρη Νεοκλέους, που του επιστρέφει τα λεφτά και του λέει ότι ο Κυριάκος βρέθηκε νεκρός από χρήση νοθευμένης ηρωίνης. Την ίδια στιγμή στο δωμάτιο της Δέσποινας Φράγκου στο νοσοκομείο συμβαίνει κάτι το συγκλονιστικό… Η Σοφία πηγαίνει το μικρό Φίλιππο στο νηπιαγωγείο, μετά από μια νύχτα που την πέρασαν στο ξενοδοχείο και όχι στο σπίτι τους. Η Δανάη -που είχε συναντηθεί το προηγούμενο βράδυ με τον Άρη και άκουσε τα παράπονά του- λέει ξεκάθαρα στη Σοφία ότι διαφωνεί με την απόφασή της να φύγει από το σπίτι παίρνοντας μαζί της και το παιδί, διότι αυτό δίνει δικαιώματα στον Άρη να την κατηγορεί και να φαίνεται ότι έχει δίκαιο. Πάνω στην κουβέντα τους φτάνει εκεί και ο Άρης, που ζητά εξηγήσεις από τη Σοφία κυρίως για το ότι χρησιμοποίησε εκβιαστικά το παιδί σε ό,τι έχει κάνει. Την ίδια στιγμή πάντως ο Γρηγόρης, συζητώντας με τον Πάνο, του λέει όλα του τα παράπονα για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της Σοφίας απέναντί του, που τον βασανίζει διότι μοιάζει σαν να μην ξέρει τι θέλει. Ο Πάνος λέει στον Γρηγόρη ότι η Μελίνα, που είναι ταυτόχρονα φίλη και της Μελίνας αλλά και της Αναστασίας, του δίνει την εντύπωση ότι άλλα θέλει από αυτόν και του περιγράφει το περιστατικό που έγινε το προηγούμενο βράδυ στο σπίτι της Μελίνας. Την ίδια στιγμή όμως η Μελίνα είναι στο σπίτι του Πάνου και αφήνει αιχμές στη Χριστίνα ότι ο Πάνος περίπου της επιτέθηκε σεξουαλικά… Η Βασιλική είναι χάλια μετά το θάνατο του Κυριάκου, την ίδια στιγμή που και η θεία της βρίσκεται στο νοσοκομείο, σε κρίσιμη κατάσταση. Ο Ορέστης την μεταφέρει στο νοσοκομείο για να δει τη Νιόβη, όμως εκεί συναντούν τη Δανάη, που πήγε για να δει τη μητέρα του Ορέστη, τη Δέσποινα Φράγκου. Η Δανάη φεύγει από το νοσοκομείο πικραμένη αλλά όταν φτάνει στο αυτοκίνητό της δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Άρη…

08:20 - 08:50

«Η γριά η κότα έχει το ζουμί» Στο σπίτι γίνεται μεγάλη αναστάτωση όταν η Λία έρχεται και τους ανακοινώνει ότι της έχουν κάνει πρόταση να παίξει το κεντρικό πρόσωπο σε μια διαφήμιση για ενυδατική κρέμα προσώπου. Πρώτα η Μαρινέλλα κι έπειτα οι υπόλοιποι αποφασίζουν ότι είναι η ευκαιρία τους να γίνουν … τηλεοπτικοί αστέρες! Όταν έρχεται στο σπίτι ο σκηνοθέτης, προσπαθούν ο καθένας ξεχωριστά να του κάνει την καλύτερη εντύπωση. Ποιος θα κερδίσει τελικά τη μάχη των εντυπώσεων και να πάρει τελικά τη δουλειά; Κάποιος που δεν θα το περίμενε κανείς!

09:40 - 10:30

Κωμική σειρά κυπριακής παραγωγής 2006-2007

17:10 - 18:00
18:10 - 18:40

Κυπριακή κωμική σειρά

18:40 - 19:30

Πέτα τη φριτέζα (E)

19:30 - 20:20

Μια έξυπνη κυπριακή κωμωδία, που συνδυάζει με εύστοχο τρόπο το παλιό με το σύγχρονο στοιχείο! Ένα χωριό με μυστηριώδες μυστικό που θα μας βάλει στον πειρασμό να το ανακαλύψουμε!

21:20 - 22:15

Πέτα τη φριτέζα

23:15 - 00:00
00:00 - 00:10

Τίτλοι ειδήσεων

01:00 - 01:50

Σαν γλυκό του κουταλιού (E)

02:40 - 03:30

Η Κυβέλη βρίσκει στο αυτοκίνητό της ένα κουτί που φοβάται να κοιτάξει στο περιεχόμενό του. Ο Ορέστης καταφέρνει να εξουδετερώσει την σκευωρία της Μάριον και να αποδείξει ότι δεν έχει σχέση μ’ αυτά που τον κατηγορεί. Ο Νικολάου και η Νάντια μπλέκονται σ’ ένα πόλεμο των Ρόουζ εκδικούνται ο ένας τον άλλον . Η Μαρία καταλαβαίνει ότι ο αδελφός της είναι ερωτευμένος με την Σούγκαρ. Ο Σέργιος ψάχνει να βρει ποιος διέρρηξε το αυτοκίνητο της Κυβέλης και το αποτέλεσμα της έρευνας φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση την Κυβέλη. Αν είναι αλήθεια ο εχθρός βρίσκεται πολύ κοντά.

03:30 - 04:50
05:20 - 06:10

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΕΙΡΕΣ

Όρος απαράβατος για τους υποψήφιους ενοικιαστές να είναι άντρες & χωρισμένοι.

ΣΕΙΡΕΣ

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Πέμπτη ΣΤΙΣ 00:00

THE 2NIGHT SHOW

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φοράει τα «καλά» του και μας υποδέχεται στο “Τhe 2night Show”, στον ΑΝΤ1!