web tv

ημερήσιο πρόγραμμα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 30 ΑΥΓ
06:30 - 08:10
08:10 - 09:00

Ο Μενέλαος Φράγκος βρίσκεται στην πολύ δύσκολη θέση να απαντήσει στα ερωτήματα της Ελευθερίας, σχετικά με το τι έγινε το 1974. Όμως η Ελευθερία δεν αρκείται με τις απαντήσεις του Μενέλαου και στη συνέχεια ζητά να μάθει πληροφορίες και από τον Αντώνη Περατικό. Η Σοφία πηγαίνει στο νηπιαγωγείο να πάρει τον μικρό Φίλιππο και λέει στη Δανάη ότι έχει αποφασίσει οριστικά να φύγει από το σπίτι της μαζί με τον γιο της. Η Δανάη την συμβουλεύει να το συζητήσει πρώτα με τον Άρη. Η Νιόβη είναι έξω φρενών με τον αστυνόμο Πάρη και με την αστυνομία γενικότερα για το γεγονός ότι ο Κυριάκο κατάφερε για δεύτερη φορά ουσιαστικά να απαγάγει την Βασιλική. Ο Ορέστης όμως ενημερώνει και τους δύο για το τηλεφώνημα της Βασιλικής, να μην προσπαθήσει αυτή τη φορά η αστυνομία να παρέμβει… Την ίδια στιγμή ο Κυριάκος προετοιμάζει την Βασιλική για την επιχείρηση στην οποία θα λάβει και η ίδια μέρος: δηλαδή αυτή να πάει να παραλάβει τα χρήματα από τον Φίλιππο Αριστοδήμου ενώ ο Κυριάκος απλά θα του τηλεφωνήσει μετά για να του πει πού βρίσκεται ο φάκελος με τις πληροφορίες. Όμως την ίδια στιγμή ο Κυριάκος της μιλά για έναν εφιάλτη που βλέπει συχνά τον τελευταίο καιρό. Ενώ όλα είναι έτοιμα για την «ανταλλαγή» χρημάτων και πληρoφοριών, παρεμβαίνει η σπείρα των ναρκωτικών με σκοπό, όπως λέει ο επικεφαλής της, να βοηθήσει τον Κυριάκο να παραλάβει τις 50 χιλιάδες από τον Φίλιππο. Επίσης δίνουν στον Κυριάκο μια σημαντική ποσότητα ναρκωτικών, ως αντάλλαγμα για τις προηγούμενες 50 χιλιάδες που ουσιαστικά είχαν ληστέψει από τον Φίλιππο Αριστοδήμου. Το ίδιο βράδυ όμως η Νιόβη, τρομοκρατημένη για την τύχη της Βασιλικής χάνει τις αισθήσεις της. Την ανακαλύπτει λιπόθυμη ο Ορέστης. Την ίδια ώρα όμως προκύπτει νέα παρεξήγηση μεταξύ του Ορέστη και της Δανάης, ενώ αμέσως μετά τηλεφωνά στην Δανάη ο Άρης για να της πει κάτι που την παραξενεύει.

09:00 - 09:50

Δείξε μου το φίλο σου - Summer edition (E)

17:10 - 18:00
18:10 - 18:40

Κυπριακή κωμική σειρά

18:40 - 20:20

Μια έξυπνη κυπριακή κωμωδία, που συνδυάζει με εύστοχο τρόπο το παλιό με το σύγχρονο στοιχείο! Ένα χωριό με μυστηριώδες μυστικό που θα μας βάλει στον πειρασμό να το ανακαλύψουμε!

23:15 - 00:00
00:00 - 00:10

Τίτλοι ειδήσεων

01:00 - 01:50

Σαν γλυκό του κουταλιού (E)

02:40 - 03:30

Η Κυβέλη βρίσκει την οικογένεια του εφοπλιστή της οποίας το παιδί είχε απαχθεί αλλά δε θέλουν να τη μιλήσουν. Προσπαθεί να τους πείσει. Ένα αυτοκίνητο χτυπάει τη Ρόζυ μετά την επίσκεψή της στον Ορέστη που του λέει για την ανακάλυψη της απάτης της Μάριον. Τυχαία; στο σημείο εκείνο βρίσκεται η Μάριον. Η Ρόζυ βάρια τραυματισμένη, μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Η Νάντια με τον Τζίμη είναι στο κρεβάτι όταν γυρίζει ο Νικολάου για να εξομολογηθεί στην Νάντια την απιστία του. Η Κίκα προσπαθεί να μάθει γιατί η Κατερίνα μένει τόσο καιρό στο αρχοντικό με την Κυβέλη. Ο Ορέστης αποφασίζει να βρει το παιδάκι του ρεπορτάζ για την παράνομη παιδική εργασία εκείνος. Θα τον αφήσει η Μάριον;

03:30 - 04:40
05:20 - 06:10

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΕΙΡΕΣ

Όρος απαράβατος για τους υποψήφιους ενοικιαστές να είναι άντρες & χωρισμένοι.

ΣΕΙΡΕΣ

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Πέμπτη ΣΤΙΣ 00:00

THE 2NIGHT SHOW

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φοράει τα «καλά» του και μας υποδέχεται στο “Τhe 2night Show”, στον ΑΝΤ1!