web tv

ημερήσιο πρόγραμμα

ΔΕΥΤΈΡΑ 26 ΑΥΓ
06:30 - 08:10
08:10 - 09:00

Ο Ορέστης και η Νιόβη αγωνιούν για την Βασιλική όταν μαθαίνουν ότι ουσιαστικά κάποιοι απήγαγαν την ίδια και τον Κυριάκο, την στιγμή της συνάντησής τους με τον Φίλιππο Αριστοδήμου. Ο Πάρης, θείος της Βασιλικής και αξιωματικός της αστυνομίας, τους ενημερώνει ότι το αυτοκίνητο με τους απαγωγείς κινήθηκε με ταχύτητα προς τη Λευκωσία και αυτό είναι ύποπτο… Οι απαγωγείς σταματούν σε ένα σημείο και υποχρεώνουν τη Βασιλική και τον Κυριάκο να συνεχίσουν με τα πόδια. Όταν φτάνουν μαζί με τους απαγωγείς σε μια αποθήκη την Βασιλική περιμένει μια έκπληξη. Λίγο αργότερα ο Ορέστης δέχεται στο κινητό του ένα τηλεφώνημα από άγνωστο αριθμό. Όταν ο Φίλιππος επιστρέφει στο σπίτι βρίσκει τη Σοφία μόνη και του λέει ότι ο Άρης έχει εξαφανιστεί μαζί με τον μικρό Φίλιππο και ότι έχει το τηλέφωνό του κλειστό. Όμως η αγωνία της Σοφίας δεν θα κρατήσει για πολύ. Ο Άρης επιστρέφει στο σπίτι μαζί με το παιδί. Όταν η Σοφία μένει μόνη με το μικρό τον ρωτά και της λέει πού είχαν πάει μαζί με τον πατέρα του. Ο Άρης γίνεται έξαλλος με τον πατέρα του μόλις μαθαίνει ότι του έκλεψαν τις 50 χιλιάδες ευρώ. Θεωρεί ότι τον ξεγέλασαν πατώντας πάνω στην μεγάλη του επιθυμία να μάθει για την τύχη της αγνοούμενης γυναίκα του, όμως ο Φίλιππος φαίνεται να έχει ακόμα διαφορετική άποψη… Λίγο αργότερα ο Κυριάκος παίρνει τηλέφωνο τον Φίλιππο και του λέει κάτι που αιφνιδιάζει το Φίλιππο. Η Χριστίνα στο σπίτι της συζητά με τη Δανάη, που είναι φοβερά απογοητευμένη με την όλη στάση του Ορέστη απέναντί της. Την ίδια ώρα όμως η Χριστίνα έχει συνέχεια την έγνοια σχετικά με το πού βρίσκεται ο Πάνος, ιδιαίτερα μετά την πληροφορία που της είπε μια φίλη της ότι τον είδε να μπαίνει σε ένα σπίτι. Την ίδια πληροφορία όμως έχει και ο Γρηγόρης που πηγαίνει στο σπίτι της Αναστασίας και βρίσκει εκεί τον Πάνο. Η Χριστίνα λέει στη Δανάη να μείνει στο σπίτι να προσέχει τα παιδιά και ξεκινά να πάει να βρει κι αυτή τον Πάνο.

09:00 - 09:50

Δείξε μου το φίλο σου-Summer edition (E)

Κωμική σειρά κυπριακής παραγωγής 2006-2007

15:40 - 16:20
17:10 - 18:00
18:40 - 20:20

Μια έξυπνη κυπριακή κωμωδία, που συνδυάζει με εύστοχο τρόπο το παλιό με το σύγχρονο στοιχείο! Ένα χωριό με μυστηριώδες μυστικό που θα μας βάλει στον πειρασμό να το ανακαλύψουμε!

23:15 - 00:00
00:00 - 00:10

Τίτλοι ειδήσεων

01:00 - 01:50

Σαν γλυκό του κουταλιού (E)

02:40 - 03:30

Η Κυβέλη ψάχνει να βρει αν ο Ορέστης έχει σχέση με τη βία που άσκησε ο Λεωνίδας στον πατέρα της μικρής Ελπίδας. Το περιστατικό βγαίνει στα ΜΜΕ. Η Σούγκαρ ετοιμάζεται για το γάμο της με τον Τζίμη και ο Τζίμης ψάχνει να βρει λεφτά όπως πάντα σε λάθος μέρος. Κάποιος στέλνει στο Ιδρυμα της Κυβέλης την αστυνομία του οικονομικού εγκλήματος για έλεγχο. Η Νάντια αποφασίζει να τσεκάρει αν την αγαπάει κι ενδιαφέρεται γι’ αυτήν ο Νικολάου. Ο Ορέστης αποφασίζει να γνωρίσει από κοντά την Ρόζυ την δημοσιογράφο που τον καταδιώκει. Η Κατερίνα και η Κυβέλη ψάχνουν να βρουν τον Ρήγα.

03:30 - 04:40

Τα νέα του ΑΝΤ1 (E)

05:20 - 06:00

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΕΙΡΕΣ

Όρος απαράβατος για τους υποψήφιους ενοικιαστές να είναι άντρες & χωρισμένοι.

ΣΕΙΡΕΣ

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Πέμπτη ΣΤΙΣ 00:00

THE 2NIGHT SHOW

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φοράει τα «καλά» του και μας υποδέχεται στο “Τhe 2night Show”, στον ΑΝΤ1!