web tv

ημερήσιο πρόγραμμα

ΤΡΊΤΗ 20 ΑΥΓ
06:30 - 08:10
08:10 - 09:00

H Χριστίνα είναι ανήσυχη περιμένοντας τον Πάνο, που είναι στο μπαράκι κάνοντας έρωτα με την Αναστασία. Όταν την επόμενη μέρα πηγαίνει στο σπίτι, λέει στη Χριστίνα εκείνο που η ίδια φοβόταν πιο πολύ ότι θα άκουγε από το στόμα του. Στο μεταξύ η Αναστασία καυγαδίζει για μια ακόμα φορά με τον Γρηγόρη για το τι έγινε το προηγούμενο βράδυ και του λέει πως δεν μετανιώνει για ό,τι έκανε με τον Πάνο. Ο Κυριάκος απάγει την Βασιλική από το σπίτι της θείας της και την πηγαίνει σε μια αποθήκη. Είναι σε κακά χάλια και λέει στη Βασιλική ότι θέλει να φύγουν μαζί από την Κύπρο, γιατί σκότωσε άνθρωπο. Η Βασιλική, παρόλο που ανησυχεί πολύ για τη λιποθυμία της θείας της, δεν έχει τρόπο να επικοινωνήσει με κανέναν. Στο μεταξύ η Νιόβη έχει συνέλθει και ζητά από τον αστυνόμο θείο της Βασιλικής να της πει τι συμβαίνει με τη Βασιλική. Την ίδια στιγμή ο Ορέστης προσπαθεί να δώσει εξηγήσεις στη Δανάη για όλα όσα έχουν συμβεί έξω από το σπίτι της Νιόβης. Όμως τη συνομιλία Ορέστη – Δανάης θα διακόψει ένα τηλεφώνημα που δέχεται στο κινητό του ο Ορέστης. Ο Άρης λέει στον Φίλιππο ότι ο Κυριάκος δεν ξέρει τίποτα για την αγνοούμενη Σοφία και ότι απλά θέλει να του φάει λεφτά, όμως ο Φίλιππος φαίνεται αποφασισμένος να συναντηθεί με τον Κυριάκο. Το ίδιο βράδυ ο Άρης κρυφακούει τη Σοφία να μιλά με τον Γρηγόρη στο τηλέφωνο και ακολουθεί ένας νέος άγριος καυγάς.

09:00 - 09:50
09:50 - 10:20

«Η Βίκη κάνει come back». Η Βίκη ανακοινώνει τηλεφωνικώς στο Σάκη ότι θα μείνει στην Αγγλία για άλλο ένα μήνα κι ο Σάκης παθαίνει κατάθλιψη, διότι πια υποψιάζεται ότι η Βίκη έχει πιάσει σχέση με άλλον. Μάλιστα με την υποψία του αυτή συμφωνούν κι οι άλλοι. Νευριασμένος αποφασίζει να βρει άλλη σχέση. Καθώς όμως αυτή είναι μαζί του στο σπίτι το βράδυ, εμφανίζεται η Βίκη, η οποία είπε ψέματα στο Σάκη ότι θα αργήσει να επιστρέψει, διότι ήθελε να του κάνει έκπληξη…

10:20 - 11:10

Κωμική σειρά κυπριακής παραγωγής 2006-2007

15:40 - 16:20
17:10 - 18:00
18:10 - 18:40

Κυπριακή κωμική σειρά

18:40 - 20:20

Μια έξυπνη κυπριακή κωμωδία, που συνδυάζει με εύστοχο τρόπο το παλιό με το σύγχρονο στοιχείο! Ένα χωριό με μυστηριώδες μυστικό που θα μας βάλει στον πειρασμό να το ανακαλύψουμε!

23:15 - 00:00
00:00 - 00:10

Τίτλοι ειδήσεων

01:00 - 01:50

Σαν γλυκό του κουταλιού (E)

02:40 - 03:30

Η Σούγκαρ κλειδώνει τον Τζίμη στο σπίτι για να τον εκδικηθεί για την απιστία του. Ο Ορέστης λέει στην Κυβέλη ότι σύντομα πετάνε για Μιλάνο. Η Κίκα όσο ψάχνει τόσο μαθαίνει διάφορα για την οικογένεια της μητέρας του Ορέστη. Μυστικά βγαίνουν στη φόρα από τον εξάδελφο του Ορέστη. Στο Ιδρυμα της Κυβέλης έρχεται ένα κοριτσάκι η μικρή Ελπίδα με την κακοποιημένη μητέρα του. Στην Κυβέλη το κοριτσάκι αυτό θυμίζει την Μαργαρίτα και θέλει να το φροντίσει όσο καλύτερα γίνεται. Ο Ορέστης πηγαίνει στην Μάριον για να σιγουρευτεί ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να τον συνδέουν με τον φόνο του Κυρίτση τον οποίο εκτέλεσε η Μάριον. Η Μάριον όμως έχει έτοιμη την επόμενη επίθεσή της κατά του Ορέστη και των επιχειρήσεών του.

03:30 - 04:50
05:20 - 06:00

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΕΙΡΕΣ

Όρος απαράβατος για τους υποψήφιους ενοικιαστές να είναι άντρες & χωρισμένοι.

ΣΕΙΡΕΣ

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φοράει τα «καλά» του και μας υποδέχεται στο “Τhe 2night Show”, στον ΑΝΤ1!