web tv

ημερήσιο πρόγραμμα

ΤΕΤΆΡΤΗ 24 ΙΟΥΛ
06:30 - 08:10
08:10 - 09:00

O Μενέλαος περιμένει τον Φίλιππο στην καφετέρια όπου έχουν δώσει ραντεβού. Παρουσιάζεται όμως εκεί ο Νεοκλής Καλλής που αρχίζει και πάλι να αφήνει υπονοούμενα, εκβιάζοντας ουσιαστικά τον Μενέλαο. Ο Περατικός πηγαίνει στο γραφείο του Φίλιππου και του λέει ότι ο Νεοκλής Καλλής είναι έτοιμος να μαρτυρήσει ότι ο Φίλιππος σκότωσε τη γυναίκα του το πρωί της 20ης Ιουλίου 1974. Ο Φίλιππος εξοργίζεται και κατηγορεί τον Περατικό ότι γίνεται συνεργός με έναν ωμό εκβιαστή. Μάλιστα τηλεφωνά στον Νεοκλή, μπροστά στον Περατικό, και του ζητά εξηγήσεις γι’ αυτό που είπε, όμως ο Νεοκλής τον αιφνιδιάζει, λέγοντας του κάτι το συγκλονιστικό και ζητώντας του να συναντηθούν για να του πει λεπτομέρειες. Μετά το τηλεφώνημα αυτό, ο Μενέλαος λέει στο Νεοκλή ότι, στο ραντεβού του με τον Φίλιππο Αριστοδήμου, θα αποκαλύψει ο ίδιος όλη την αλήθεια!Η Ελευθερία ενθουσιασμένη λέει στην Δέσποινα για το διαμέρισμα που της έδωσε με φθηνό ενοίκιο ο Αριστοδήμου, όμως η Δέσποινα της λέει ότι υποψιάζεται πως αυτό που στενοχωρεί τον πατέρα της, πρέπει να είναι κάτι που σχετίζεται με το 1974 και της ζητά να ρωτήσει τον φίλο της, Αντώνη Περατικό, να της πει τι ξέρει για την ιστορία της Σοφίας Αριστοδήμου…Δανάη και Χριστίνα συζητούν για τη συμπεριφορά του Άρη το προηγούμενο βράδυ και για το αν θα πει η Χριστίνα στον Πάνο όλη την αλήθεια ή μέρος της αλήθειας για τα όσα συμβαίνουν. Η Σοφία τηλεφωνά στη Δανάη και της ζητά να συναντηθούν. Ορίζουν ραντεβού σε καφετέρια που ανήκει στην οικογένεια Αριστοδήμου και η Δανάη προβληματίζεται τι θα απαντήσει στη Σοφία, σε περίπτωση που την ρωτήσει ευθέως κάποια πράγματα. Καθώς η Σοφία ξεκινά για το ραντεβού, της τηλεφωνά ο Γρηγόρης και της ζητά να βρεθούν επειγόντως για να της πει κάτι πολύ σοβαρό, που αφορά το παρελθόν της. Λίγο αργότερα η Σοφία θα βρεθεί τυχαία μπροστά στον πατέρα της, που εγκατέλειψε την ίδια και την μητέρα της, πριν από 26 χρόνια.Ο Ορέστης ξυπνά με το κουδούνισμα του κινητού του κι ενώ ο ίδιος ελπίζει ότι του τηλεφωνά η Δανάη, τελικά στο τηλέφωνο είναι η εξαδέλφη της Μαρκέλλας, η Βασιλική, που του ζητά να συναντηθούν για να του πει κάτι το σοβαρό. Όταν η Δανάη φεύγει από το σπίτι της Χριστίνας για να πάει στο ραντεβού της με τη Σοφία, η Χριστίνα βρίσκεται πια αντιμέτωπη με τις ευθύνες της, καθώς ο Πάνος πιεστικά και με αφορμή τα σημάδια στο πρόσωπο της Χριστίνας, της ζητά να του πει όλη την αλήθεια για το τι συμβαίνει μαζί της.

09:00 - 09:50
09:50 - 10:20

«Πρόταση γάμου» Ο Σταν συμπεριφέρεται σε όλους πολύ γλυκά και τους αποκαλύπτει ότι ο λόγος είναι διότι αισθάνεται ερωτευμένος και έτοιμος να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα που αγαπά. Ζητά μάλιστα από όλους συμβουλές και βοήθεια για να καταφέρει να είναι σωστός όταν εκείνη τη μεγάλη στιγμή. Οι υπερβολές όμως του Σταν προκαλούν παρεξηγήσεις και … ευτράπελα.

10:20 - 11:10

Κωμική σειρά κυπριακής παραγωγής 2006-2007

15:40 - 16:30
18:10 - 20:20

Μια έξυπνη κυπριακή κωμωδία, που συνδυάζει με εύστοχο τρόπο το παλιό με το σύγχρονο στοιχείο! Ένα χωριό με μυστηριώδες μυστικό που θα μας βάλει στον πειρασμό να το ανακαλύψουμε!

21:15 - 21:20

Την εμπιστοσύνη τους στην ενωμένη Ευρώπη δείχνουν οι Ευρωπαίοι πολίτες με ποσοστά ρεκόρ απο το 2011

00:00 - 00:10

Τίτλοι ειδήσεων

01:00 - 01:50

4ΧΧΧ4 (E)

02:40 - 03:30

Ζευγάρια (E)

03:30 - 04:40
04:40 - 05:20
05:20 - 06:00

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΕΙΡΕΣ

Όρος απαράβατος για τους υποψήφιους ενοικιαστές να είναι άντρες & χωρισμένοι.

ΣΕΙΡΕΣ

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Παρασκευή ΣΤΙΣ 00:10

THE 2NIGHT SHOW

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φοράει τα «καλά» του και μας υποδέχεται στο “Τhe 2night Show”, στον ΑΝΤ1!