web tv

ημερήσιο πρόγραμμα

ΠΈΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΛ
06:30 - 08:10
08:10 - 09:00

Την ίδια ώρα που η Δανάη προσπαθεί να παρηγορήσει τη Χριστίνα, μετά από τη σκηνή που εκτυλίχθηκε στο σπίτι της με τη Σοφία και τον Άρη, η Σοφία πηγαίνει στο γκαράζ και ζητά από το Γρηγόρη να πάνε κάπου να μιλήσουν. Είναι αποφασισμένη να του πει για τη σχέση της Χριστίνας με τον Άρη. Όμως καθώς ο Γρηγόρης πάει να αλλάξει ρούχα, η Δανάη τηλεφωνά στη Σοφία με σκοπό να την αποτρέψει από του να πει οτιδήποτε. Ταυτόχρονα φτάνει και ο Πάνος από τη Λεμεσό και πηγαίνει κατευθείαν στο γκαράζ του αδελφού του. Εκεί βρίσκει τη Σοφία να περιμένει τον Γρηγόρη και της λέει ευγενικά να τον αφήσει ήσυχο, διότι είναι που είναι ερωτευμένος μαζί της, θα τον τρελάνει ακόμη περισσότερο δίνοντας του τόση σημασία. Όταν ο Γρηγόρης έρχεται ντυμένος για να πάνε να μιλήσουν, η Σοφία έχει ήδη φύγει και ο Γρηγόρης τα βάζει με τον Πάνο. Στο μεταξύ ο Άρης έχει επιστρέψει στο σπίτι και καυγαδίζει με τον πατέρα του, όταν ο δεύτερος μαθαίνει τι έγινε στο σπίτι της Χριστίνας. Ο Άρης ωστόσο του λέει ότι βαρέθηκε τη συμπεριφορά της Σοφίας και ότι ο ίδιος βρίσκεται ένα κλικ πριν από την απόφασή του να διαλύσει το γάμο τους αν αυτή η συμπεριφορά της Σοφίας συνεχιστεί. Ο Ορέστης κάθεται σε μια καφετέρια με τη Νιόβη, τη μητέρα της Μαρκέλας, όταν έρχεται εκεί η ανεψιά της, η Βασιλική. Η Νιόβη γνωρίζει τη Βασιλική στον Ορέστη λέγοντάς της τα καλύτερα λόγια. Πάνω στην κουβέντα όμως παίρνει τηλέφωνο τον Ορέστη η Δέσποινα και του λέει να πάει στο σπίτι, τώρα που θα λείπει η ίδια και ο Μενέλαος στον περίπατο, για να κοιτάξει μέσα στο συρταρι του Μενέλαου και να δει τι απεικονίζουν οι φωτογραφίες που έκρυψε εκεί μέσα ο πατέρας του. Πραγματικά ο Ορέστης πηγαίνει και βλέπει τις φωτογραφίες. Αργότερα, όταν ο Ορέστης συναντά τη Δανάη, εκείνη του ζητά να της πει ποια είναι η τελική το απόφαση για το θέμα του αυτοκινήτου που χτύπησε τη Μαρκέλα. Αν θα καταγγείλει δηλαδή την Χριστίνα στην αστυνομία. Στον περίπατό τους, η Δέσποινα για μια ακόμη φορά θα προσπαθήσει να κάνει τον Μενέλαο να μιλήσει και να πει τι τον απασχολεί, όμως ο Μενέλαος θα κρατήσει και πάλι τα χαρτιά του κλειστά. Όμως στο δρόμο συναντούν τον Νεοκλή Καλλή ο οποίος για πρώτη φορά αντικρίζει την σύζυγο του Μενέλαου. Το ίδιο βραδυ ο Νεοκλής θα έρθει με το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι του Μενέλαου και θα του τηλεφωνήσει να έρθει έξω να συζητήσουν κάτι το πολύ σοβαρό.

09:00 - 09:50
09:50 - 10:20

«Τα μοτέλλα» Ο Χρύσης πρέπει να βγάλει φωτογραφίες σαν μοντέλο, για τις ανάγκες της διαφημιστικής εκστρατείας της εταιρίας ενός φίλου του. Επειδή όμως είναι πολύ ατσούμπαλος, αναλαμβάνει αρχικά ο Γιάννος και έπειτα και η Μαρινέλλα, να τον μάθουν πώς να ποζάρει σαν επαγγελματίας μοντέλο. Σιγά σιγά όμως μπαίνει σε όλους η ιδέα να φτιάξουν ένα ημερολόγιο με τους 12 μήνες του χρόνου και να φωτογραφηθεί ο καθένας τους ανάλογα με το μήνα που τους έτυχε στην κλήρωση.

10:20 - 11:10

Κωμική σειρά κυπριακής παραγωγής 2006-2007

15:40 - 16:30
18:40 - 20:20

Μια έξυπνη κυπριακή κωμωδία, που συνδυάζει με εύστοχο τρόπο το παλιό με το σύγχρονο στοιχείο! Ένα χωριό με μυστηριώδες μυστικό που θα μας βάλει στον πειρασμό να το ανακαλύψουμε!

00:00 - 00:10

Τίτλοι Ειδήσεων

01:00 - 01:50

4XXX4 (E)

02:40 - 03:30

Ζευγάρια (E)

03:30 - 04:50
04:50 - 05:20
05:20 - 06:10

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΕΙΡΕΣ

Όρος απαράβατος για τους υποψήφιους ενοικιαστές να είναι άντρες & χωρισμένοι.

ΣΕΙΡΕΣ

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Πέμπτη ΣΤΙΣ 00:00

THE 2NIGHT SHOW

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φοράει τα «καλά» του και μας υποδέχεται στο “Τhe 2night Show”, στον ΑΝΤ1!