web tv

ημερήσιο πρόγραμμα

ΤΕΤΆΡΤΗ 17 ΙΟΥΛ
06:30 - 08:10
08:10 - 09:00

Ο Νεοκλής πηγαίνει στο σπίτι του Φίλιππου και του λέει ότι αυτός είχε στείλει στον Φίλιππο αλλά και στον Περατικό τη φωτογραφία, που απεικονίζει την αγνοούμενη Σοφία Αριστοδήμου σε κρεβάτι νοσοκομείου και ακόμη εξηγεί στο Φίλιππο πώς βρέθηκε η φωτογραφία αυτή στα χέρια του και τι του είπε ο άνθρωπος που του την έδωσε. Στο τέλος της συνάντησης ο Νεοκλής λέει στον Φίλιππο ωμά ποιος είναι ο όρος του για να κρατήσει το στόμα το κλειστό, σχετικά με το τι είδε εκείνο το πρωί της 20ης Ιουλίου, κρυφοκοιτάζοντας από το παράθυρο μέσα στο υπνοδωμάτιο του Φίλιππου και της αγνοούμενης Σοφίας. Μετά από τη συνάντηση αυτή ο Φίλιππος ζητά από το Μενέλαο να συναντηθούν οι δυο τους. Στο μεταξύ όμως ο Περατικός πηγαίνει στο σπίτι των Φράγκων και του ανοίγει την πόρτα η η Δέσποινα. Όμως στη συνέχεια δέχεται αυστηρή επίπληξη από τον Μενέλαο Φράγκο, για το ότι έχει χωρίς προειδοποίηση. Στη σύντομη συνομιλία που έχουν Μενέλαος και Περατικός, ο δεύτερος τον ρωτά αν έχει οποιαδήποτε στοιχεία επαφής με τον Νεοκλή Καλλή, διότι τον ψάχνει για να δώσει κι εκείνος τη δική του μαρτυρία για την υπόθεση της αγνοούμενης Σοφίας Αριστοδήμου. Στη διάρκεια της συνομιλίας του Μενέλαου με τον Περατικό η Δέσποινα, ψηλαφώντας πάνω στο γραφείο το Μενέλαου, αντιλαμβάνεται ότι εκεί βρίσκονται κάποιες φωτογραφίες. Αργότερα ρωτά ευθέως τον Μενέλαο τι απεικονίζουν αυτές οι φωτογραφίες. Ο Άρης πηγαίνει στο σπίτι της Χριστίνας για να συζητήσουν το θέμα των εκβιασμών που δέχεται η Χριστίνα σχετικά με το δυστύχημα προ διετίας, που προκάλεσε το θάνατο της Μαρκέλας. Το αυτοκίνητο οδηγούσε τότε ο Άρης και όχι η Χριστίνα, όμως δεν μπορούν να τον πουν αυτό σε κανένα κι έτσι παραμένει εκτεθειμένη η Χριστίνα. Καθώς εξελίσσεται η συζήτηση, μπαίνουν στο σπίτι η Δαναή και η Σοφία, η οποία κατακεραυνώνει τον Άρη, ότι πέραν πάσης αμφιβολίας πια έχει σχέση με τη Χριστίνα και φεύγει από εκεί για να πάει να βρει τον Γρηγόρη, στο γκαράζ του. Στο μεταξύ ο Πάνος, που είχε συναντήσει τον ιδιοκτήτη της μάντρας αυτοκινήτων στη Λεμεσό, είναι στο δρόμο της επιστροφής για τη Λευκωσία.

09:00 - 09:50
09:50 - 10:20

«Τα μικρόβια» Ο Γιάννος τρομοκρατείται όταν διαβάζει στο ίντερνετ ένα άρθρο για τα εκατομμύρια μικρόβια που βρίσκονται τριγύρω μας μέσα στο σπίτι. Αποφασίζει λοιπόν να απολυμάνει τα πάντα στο σπίτι, ακόμη και τα μέλη της οικογένειας. Η κατάσταση μαζί του έχει ξεφύγει τόσο πολύ, που οι υπόλοιποι αποφασίζουν να δράσουν. Βάζουν λοιπόν σε εφαρμογή μια εισήγηση της Βίκης.

10:20 - 11:10

Κωμική σειρά κυπριακής παραγωγής 2006-2007

15:40 - 16:30
18:10 - 20:20

Μια έξυπνη κυπριακή κωμωδία, που συνδυάζει με εύστοχο τρόπο το παλιό με το σύγχρονο στοιχείο! Ένα χωριό με μυστηριώδες μυστικό που θα μας βάλει στον πειρασμό να το ανακαλύψουμε!

21:15 - 21:20

Η κ. Ιωσσιφίδου αναλύει την εκλογή της καινούργιας προέδρου της Ευρωπαικής Κομισιόν

00:00 - 00:10

Τίτλοι ειδήσεων

01:00 - 01:50

4ΧΧΧ4 (E)

02:40 - 03:30

Ζευγάρια (E)

03:30 - 04:40
04:40 - 05:20
05:20 - 06:00

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΕΙΡΕΣ

Όρος απαράβατος για τους υποψήφιους ενοικιαστές να είναι άντρες & χωρισμένοι.

ΣΕΙΡΕΣ

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Παρασκευή ΣΤΙΣ 00:00

THE 2NIGHT SHOW

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φοράει τα «καλά» του και μας υποδέχεται στο “Τhe 2night Show”, στον ΑΝΤ1!