web tv

ημερήσιο πρόγραμμα

ΠΈΜΠΤΗ 18 ΙΑΝ
07:30 - 08:20
08:20 - 09:10

Ο γάμος της Μαρίνας και του Φίλιππου περνά κρίση καθώς ο Φίλιππος δε μπορεί να διαχειριστεί την αλλαγή στα δεδομένα τους, πράγμα που εκμεταλλεύεται ο Νικήτας για να εξυπηρετήσει τους σκοπούς του προκαλώντας το Φίλιππο και βαθαίνοντας τη ρήξη του ζευγαριού.. Ο Θάνος προλαβαίνει τη Βίκυ που αποπειράθηκε να το σκάσει και την ξαναγυρίζει στο σπίτι, απειλώντας τη και ζητά απ το τσιράκι να βρει τρόπο να επισπεύσουν την αναχώρηση τους. Παράλληλα παίζει το τελευταίο του χαρτί σαν «Μάρκος». Ο Κωστής με τη Ντόρα δείχνουν να περνούν καλά και αρέσουν ο ένας στον άλλο αλλά η Ναταλία εμφανίζεται ξανά στο προσκήνιο, επικοινωνώντας με τον Κωστή και ταράζοντας τη φαινομενική ηρεμία. Ο Νίκος με την Έλλη βρίσκουν τα κινητά που έκρυβε ο Μάρκος στο πατρικό του. Μαθαίνουν για το μήνυμα που έστειλε ο Μάρκος από την Αμερική στη Βίκυ. Η Έλλη επιμένει ότι πίσω απ όλα κρύβεται ο Θάνος που είναι ζωντανός. Η Ελπίδα προσπαθεί να φροντίσει το μωρό της αλλά οι δυνάμεις της την προδίδουν. Μη θέλοντας να βάλει το μωρό της σε κίνδυνο, δέχεται με βαριά καρδιά, να προσλάβουν μια βρεφοκόμο που βρήκε ο Λευτέρης.

15:40 - 16:30
16:30 - 17:20

Μια έξυπνη κυπριακή κωμωδία, που συνδυάζει με εύστοχο τρόπο το παλιό με το σύγχρονο στοιχείο! Ένα χωριό με μυστηριώδες μυστικό που θα μας βάλει στον πειρασμό να το ανακαλύψουμε!

17:20 - 18:15
19:30 - 20:20

Η Κορίνα και ο Μανώλης πάνε στην αποθήκη για να βρει αποδείξεις η Κορίνα για το περιβόητο φιλί. Η Τούσια και ο Βύρωνας, με τη βοήθεια της Γρηγορίας, προσπαθούν να πάρουν από την Τίνα το δαχτυλίδι της Τούσιας. Μετά από την άρνηση του Σαββή για κάτι που υποσχέθηκε, η Κατερίνα περνάει στην αντεπίθεση με σημαντικές επιπτώσεις για τον Σαββή. Ο Πάρης, η Σοφία, ο Απόστολος και η Στέλια, εφαρμόζουν το σχέδιό τους για να ξεμπροστιάσουν την Τίνα, και είναι πρόθυμοι να χαλάσουν τον κόσμο για να αποδοθεί δικαιοσύνη!

23:10 - 00:35

ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ – CONSPIRACY

ΕίδοςΤαινίας: Ιστορικό, Δράμα Παραγωγής: 2001 Σκηνοθεσία: Νίκ Τζίλοτ, Φρανκ Πίερσον Παίζουν: Κένεθ Μπράναχ, Στάνλευ Τούτσι, Κόλις Φέρθ, Ίαν Μακ Νίς, Κέβιν Μακ Νάλυ, Ντέιβιντ Θρέλφολ κ.α. ΥΠΟΘΕΣΗ: Η αληθινή ιστορία του ράϊχαρτ Χαντριχ. Ενός παρανο¨οκού ναζί που χωρίς καμμιά υποψία τύψης ανέλαβε να αφανίσει με αφάνταστα φρικτό τρόπο εκατομμύρια ανθρώπινων ψυχών. Στης 20 Ιανουαρίου 1942, 15 άντρες έχουν μυστική συνάντηση σε μια βίλα έξω απο το Βερολίνο. Κατά τη διάρκεια αυτής, θα μπει σ εφαρμογή το σχέδιο του Χίτλερ με ονομασία Τελική Λύση. Μετο σχέδιο αυτό, θα κριθεί η μοίρα του ευρωπαϊκού πληθυσμού των Εβραίων. Ο Άιχμαν φτιάχνει 30 άκρος απόρρητα αντίτυπα απο τα πρακτικά αυτής της συνάντησης. Μέχρι το τέλος της Γερμανικής κυριαρχίας έχουν καταστραφεί όλα τα αντίτυπα. Εκτός απο ένα… ΕίδοςΤαινίας: Ιστορικό, Δράμα Σκηνοθεσία: Νίκ Τζίλοτ, Φρανκ Πίερσον Σενάριο: Λόρινγκ Μάντλε Παίζουν: Κένεθ Μπράναχ, Στάνλευ Τούτσι, Κόλις Φέρθ, Ίαν Μακ Νίς, Κέβιν Μακ Νάλυ, Ντέιβιντ Θρέλφολ κ.α.

00:35 - 00:45

Τίτλοι ειδήσεων

02:20 - 03:00

Ο ιδιοκτήτης της χαρτοπαικτικής λέσχης, μαζί με τον λεσχάτορα, χτυπούν άγρια τον Άχμετ. Η Ελένη, ενημερώνει την Γκιούλ ότι βρήκε τα λεφτά που χρειάζεται ο Άχμετα για να πληρώσει το δάνειο. Η Μύρα, αποφασίζει να φύγει στην Ελλάδα. Ο Γιωρκής, παίρνει την απάντηση που περίμενε από το υπουργείο παιδείας.

03:00 - 03:40
03:40 - 04:40
04:40 - 05:10
05:10 - 06:10

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΕΙΡΕΣ

Όρος απαράβατος για τους υποψήφιους ενοικιαστές να είναι άντρες & χωρισμένοι.

ΣΕΙΡΕΣ
Δευτέρα ΣΤΙΣ 19:30

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Τετάρτη ΣΤΙΣ 23:10

THE 2NIGHT SHOW

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φοράει τα «καλά» του και μας υποδέχεται στο “Τhe 2night Show”, στον ΑΝΤ1!

Business