web tv

ημερήσιο πρόγραμμα

ΤΡΊΤΗ 16 ΙΑΝ
08:20 - 09:10

Με οδυνηρό τρόπο η Έλλη είναι αυτή που μαθαίνει πρώτη ότι ο Θάνος είναι ζωντανός και αποφασισμένος για τα χειρότερα και ο Νίκος αποφασίζει να πάρει μέτρα για την προστασία όλων. Το φάντασμα της Ναταλίας μπαινοβγαίνει στις ζωές του Κωστή και της Ντόρας και οι εξελίξεις δε φαίνονται ευνοϊκές για κανέναν από τους τρεις. Η Ελπίδα αρχίζει μεθοδικά, όσο και απελπισμένα, να προετοιμάζει το μέλλον, αλλά τα καλά νέα που έρχονται δείχνουν ότι ίσως της χαλάσουν τα σχέδια. Ενώ η Μαρίνα δε φαίνεται να αντιλαμβάνεται την κατάρρευση του Φίλιππου, προλαβαίνει να προασπίσει το συμφέρον της φίλης της. Στην τελευταία έμπνευση του Χρήστου για να σωθεί, ξαφνικά η μπίλια δείχνει ότι ίσως σταθεί στο σωστό νούμερο.

10:00 - 11:45
15:40 - 16:30
16:30 - 17:20

Μια έξυπνη κυπριακή κωμωδία, που συνδυάζει με εύστοχο τρόπο το παλιό με το σύγχρονο στοιχείο! Ένα χωριό με μυστηριώδες μυστικό που θα μας βάλει στον πειρασμό να το ανακαλύψουμε!

17:20 - 18:15
19:30 - 20:20

Ο αγώνας για το ποιος θα καταφέρει να κρατήσει το δαχτυλίδι συνεχίζεται. Ο Σαββής δεν αφήνει τον Βύρωνα να φύγει αν δεν του δώσει το δαχτυλίδι. Από την άλλη η Τίνα βάζει λόγια στον Μανώλη και στην Γρηγορία και ξεκινά ένας καυγά μεγάλος. Ο Απόστολος πάει να βρει την Κορίνα για να της ζητήσει τον λόγο που διαδίδει ότι φιλήθηκαν. Η Τούσια ψάχνει τον Βύρωνα ο οποίος είναι εξαφανισμένος, ενώ οι υπόλοιποι έχαψαν την φήμη ότι Βύρωνας και Τούσια χώρισαν και τρέχουν να της συμπαρασταθούν. Βραδιά αξέχαστη, με κέφι και πολλές ανατροπές!

22:10 - 23:15

Κάτι χωρισμένα παλικάρια

23:15 - 00:00

Taken

O Luc Besson, αυτή τη φορά ως παραγωγός, μας φέρνει αυτή την σειρά καταιγιστικής δράσης βασισμένο στο blockbuster ΤΑΚΕΝ (Η ΑΡΠΑΓΗ). Ο Clive Standen (VIKINGS) στον ρόλο του Μπράιαν Μιλς (ρόλο που υποδύθηκε ο Liam Neeson στην σειρά ταινιών) που μετά τον θάνατο ενός κοντινού του προσώπου ενώ προσπαθούσε να το προστατεύσει, πνίγεται από οργή για εκδίκηση. Στρατολογείται από την CIA και εκπαιδεύεται για να γίνει μια στρατιωτική μηχανή. Με τις θανατηφόρες ικανότητες του αναλαμβάνει τις πιο επικίνδυνες αποστολές που τον οδηγούν σε ακραίες καταστάσεις για να αντιμετωπίσει τα όρια και το κουράγιο του. Έτος παραγωγής 2017 Πρωταγωνιστούν: Clive Standen, Jennifer Beals, Brooklyn Sudano, Gaius Charles. Παραγωγός: Luc Besson

01:00 - 02:00

Prime suspect

02:50 - 03:40

Η Ελένη βλέπει τον Αχμέτ να παίζει χαρτιά και σκέφτεται κατά πόσο πρέπει να το πει στην Γκιούλ. Η μητέρα του Παύλου, η Μαρίζα, ακούει το γιο της να μιλά στο τηλέφωνο με την Ελένη και θορυβείται. Ο Άγγελος στη Λευκωσία ασχολείται με την υπόθεση της δολοφονίας Αγαθαγγέλου. Η Μαρία, η μητέρα της Ελένης, βλέπει το γράμμα που έστειλε η Ελένη στη γιαγιά της.

03:40 - 04:30
04:30 - 05:40
05:40 - 06:10

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΕΙΡΕΣ

Όρος απαράβατος για τους υποψήφιους ενοικιαστές να είναι άντρες & χωρισμένοι.

ΣΕΙΡΕΣ
Δευτέρα ΣΤΙΣ 19:30

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Τετάρτη ΣΤΙΣ 23:10

THE 2NIGHT SHOW

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φοράει τα «καλά» του και μας υποδέχεται στο “Τhe 2night Show”, στον ΑΝΤ1!

Business