web tv
αρχική
Ο κόσμος να χαλάσει
ΚΥΚΛΟΣ
167 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 158

11/05/2018 - Η Τούσια προσπαθεί να εξηγήσει στη Γρηγορία ότι η Αυγή θέλει να της κλέψει τον Δήμο, αλλά η Γρηγορία δεν την πιστεύει και εκνευρίζεται. Η Ξενού βλέπει στο φλιτζάνι ότι η Ελένη είναι πολύ επικίνδυνη και ότι κάτι κρύβει.. Η Σοφία αναστατώνεται. Η Ελένη συναντιέται με τον Απόστολο στο λοφτ και ο Απόστολος της κάνει μια επαγγελματική πρόταση... Κούελλοι και Γαλένοι έχουν μια επεισοδιακή συνάντηση σε ένα εστιατόριο πολυτελείας που θα έχει όπως πάντα κωμικοτραγική εξέλιξη...

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 157

10/05/2018 - Μετά από την αποχώρηση πολλών εργατών από το εργοστάσιο, ο Βύρωνας αγχώνεται. Πρέπει να βγει η παραγωγή, και βρίσκει μια εύκολη λύση. Ο Σαββής κάνει ταχύρυθμα μαθήματα, για να κάνει τον Απόστολο λαϊκό άντρα. Η αρχή της σχέσης Πάρη και Ελένη, είναι γεγονός, μόνο που υπάρχει ένα μούδιασμα. Η Στέλια πάει να βρει την Ελένη, για να της πει να αφήσει τον Πάρη. Ο Μανώλης είναι πολύ αγχωμένος με την προετοιμασία του γάμου και η Σοφία σπεύδει να τον βοηθήσεις.

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 156

09/05/2018 - Η Σοφία αποκαλύπτει στην Στέλια τις νέες εξελίξεις σχετικά με τον Πάρη. Η Κορίνα συζητάει με το Μανώλη για τις ετοιμασίες του γάμου του με την Στέλια. Η Τούσια ανησυχεί για τη νέα τροπή που πήρε η σχέση της Αυγής με το Δήμο και το στενό μαρκάρισμα της Αυγής. Ο Βύρωνας προσπαθεί να βρει λύση στα νέα δεδομένα της εταιρίας του, ενώ μαθαίνει από τον Πάρη τα νέα γεγονότα της ζωής του. Ο Σαββής και η Κατερίνα προσπαθούν να εκλαϊκεύσουν τον Απόστολο!

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 155

08/05/2018 - Ο Μανώλης και η Στέλια, έξω από την ΚΟΠ, κάτω από αντίξοες συνθήκες, προσπαθούν να εκπληρώσουν την επιθυμία της Αγίας Βαρβάρας. Η Τούσια, με την απουσία της Ιόλης, μετατρέπεται στην πιο στοργική μητέρα του κόσμου. Η Γρηγορία πείθει την Κορίνα να αλλάξει άποψη σε κάτι σημαντικό για τη ζωή της. Στο λοφτ, η Σοφία βρίσκει τον Πάρη και την Ελένη και γίνεται χαμός. Η Κατερίνα αποκαλύπτει στο Σαββή τη συζήτηση που είχε με την Κορίνα, και μαζί αποφασίζουν να επισκεφτούν τον Απόστολο για να ανακατωθούν! Ο Βύρωνας μαθαίνει ότι στο εργοστάσιό του συμβαίνουν αλλαγές!

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 154

07/05/2018 - Ο Μανώλης και η Στέλια, έξω από την ΚΟΠ, κάτω από αντίξοες συνθήκες, προσπαθούν να εκπληρώσουν την επιθυμία της Αγίας Βαρβάρας. Η Τούσια, με την απουσία της Ιόλης, μετατρέπεται στην πιο στοργική μητέρα του κόσμου. Η Γρηγορία πείθει την Κορίνα να αλλάξει άποψη σε κάτι σημαντικό για τη ζωή της. Στο λοφτ, η Σοφία βρίσκει τον Πάρη και την Ελένη και γίνεται χαμός. Η Κατερίνα αποκαλύπτει στο Σαββή τη συζήτηση που είχε με την Κορίνα, και μαζί αποφασίζουν να επισκεφτούν τον Απόστολο για να ανακατωθούν! Ο Βύρωνας μαθαίνει ότι στο εργοστάσιό του συμβαίνουν αλλαγές!

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 153

04/05/2018 - Η Κορίνα θέλει να συνεχίσουν με τη Σοφία την παρακολούθηση του Πάρη, αλλά η Σοφία κάνει δεύτερες σκέψεις. Μια καινούργια ιδέα της Κορίνας ωστόσο, θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες για τη Σοφία και τον Πάρη. Στο σπίτι των Γαλένων έχουμε κλάματα, αφού η Ιόλη πρέπει να φύγει για ένα χρονικό διάστημα για Erasmus. Ο Απόστολος δείχνει στο Σαββή και την Κατερίνα το νέο εργοστάσιο. Ο Μανώλης επιμένει στην Στέλια ότι πρέπεινα εφαρμόσει την επιθυμία της Αγίας Βαρβάρας ενώ η Κατερίνα παρατηρεί κάτι ανάμεσα στον Απόστολο και την Κορίνα.

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 152

03/05/2018 - Ο Πάρης επιστρέφει στο λοφτ και συμφωνεί με τον Απόστολο πως για να είναι καλά μεταξύ τους δεν θα ξανασυζητήσουν οτιδήποτε επαγγελματικό. Η Αυγή με τη Γρηγορία πηγαίνουν αγκαλιασμένες στο γραφείο του Βύρωνα και διεκδικούν πίσω τις δουλειές τους. Ο Βύρων στην αρχή το παίζει δύσκολος, αλλά στη συνέχεια τους κάνει το χατίρι... Η Αυγή είναι αποφασισμένη να εντυπωσιάσει τον Βύρωνα και για αυτό κάνει μέχρι και διαπραγματεύσεις με τους προμηθευτές γάλατος. Ο Απόστολος πηγαίνει επιθετικά στο σπίτι του Σαββή και τον προειδοποιεί πως αν ξανά πειράξει τον Πάρη, η μεταξύ τους συνεργασία θα τελειώσει... Ο Μανώλης μετά την επέμβαση εκμυστηρεύεται στην Κορίνα ένα όραμα που είδε κατά τη διάρκεια της νάρκωσης...

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 151

02/05/2018 - Ο Μανώλης υποφέρει από τον πόνο. Από την άλλη η Στέλια προσπαθεί να τον πείσει να κάνει λέιζερ για να αφαιρέσει την πέτρα. Η Σοφία πηγαίνει στο λοφτ, με το πρόσχημα ότι «κάτι ξέχασε» και πιάνει την συζήτηση με τον Απόστολο σχετικά με τον Πάρη. Οι Γαλένοι πάνε να ζητήσουν τον λόγο από τους Κούελλους, όσο αφορά το περιστατικό με τον Πάρη. Από την άλλη η Γρηγορία προσπαθεί να βρει τρόπο να βγάλει τα μεροκάματα της μετά την απόλυση της από τους Γαλένους. Ο Απόστολος αποφασίζει να μιλήσει και να τα ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τον Πάρη!

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 150

01/05/2018 - Ο Βύρωνας είναι έξαλλος με τον Απόστολο και παρά τις προσπάθειες του Πάρη να τον ηρεμήσει, ο Βύρων είναι ανένδοτος... Έχει αποφασίσει να αποκληρώσει τον Απόστολο. Ο Σαββής και η Κατερίνα φοβούνται μήπως μάθει η Σοφία ότι έδειραν τον Πάρη... η Κορίνα όμως ακούει τη συζήτηση και τους λέει πως δεν θα πει τίποτα φτάνει να έχει το αντάλλαγμα που θέλει... Η Αυγή, η Γρηγορία και ο Δήμος συναντιούνται σε μια ταβέρνα σε ένα κλίμα επαναπροσέγγισης... Άραγε θα τα καταφέρουν;

Σειρές

ΗΛΙΟΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 18:30