web tv
αρχική
Ο κόσμος να χαλάσει
ΚΥΚΛΟΣ
167 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 167

25/05/2018 - Ο αγώνας φούτσαλ συνεχίζεται με πολλές ανατροπές! Μετά την αποκάλυψη του μυστικού της Σοφίας όλοι μένουν άναυδοι. Παρόλα αυτά ο αγώνας φούτσαλ και η αιώνια κόντρα Γαλένων και Κούελλων συνεχίζεται ακάθεκτη. Αποκορύφωμα αυτής της κόντρας είναι να βάλουν ένα πολύ ακραίο στοίχημα όπου ο χαμένος τα χάνει όλα και την επιχείρηση του! Ο αγώνας έχει έντονη και ανατρεπτική εξέλιξη. Η αγάπη του Πάρη και της Σοφίας όμως είναι αρκετά δυνατή. Θα βρει άραγε τη λύση ώστε οι δύο οικογένειες να ενωθούν για πάντα ; Ότι και να γίνει, οι κόντρες μεταξύ τους θα σβήσουν; Θα καλμάρουν; Αυτές δεν θα σβήσουν ποτέ ο κόσμος να χαλάσει!

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 166

24/05/2018 - Η Κορίνα παίρνει στον Πάρη τα στοιχεία για την Ελένη. Ο Πάρης δεν την πιστεύει, αλλά όταν έρχεται η Ελένη προσπαθεί να βρει τον τρόπο να την κάνει να αποκαλυφθεί. Είναι ή δεν είναι ένοχη; Ο Βύρων προσπαθεί να πείσει την Τούσια να έρθει στο γήπεδο. Το ίδιο προσπαθεί και ο Σαββής με την Κατερίνα... και τελικά πείθονται και οι δύο να έρθουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Ο Μανώλης απαγορεύει στην Στέλια να παίξει φούτσαλ , αλλά η Στέλια βρίσκει τον τρόπο να είναι παρούσα στον αγώνα. Ο Πάρης κάνει ερωτική εξομολόγηση στη Σοφία και της ζητά να είναι και πάλι μαζί, αλλά και να αγωνιστεί με την ομάδα των Γαλένων. Αραγε τι θα επιλέξει η Σοφία;

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 165

23/05/2018

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 164

22/05/2018

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 163

21/05/2018 - Η Κορίνα συζητά με τον Σαββή και την Κατερίνα για τη σχέση της με τον Απόστολο και τους λέει πως είναι βέβαιη ότι ο Απόστολος την θέλει. Η Κατερίνα αμφιβάλλει για αυτό λέει στον Σαββή να ψαρέψει τον Απόστολο. Η Σοφία είναι πολύ προβληματισμένη για την στάση του Πάρη απέναντί της, ενώ η Στέλια πιστεύει ότι ο Πάρης δεν την πίστεψε γιατί πολύ απλά είναι ερωτευμένος με την Ελένη. Η Σοφία όμως δεν το πιστεύει αυτό. Η Αυγή πηγαίνει στην Γρηγορία για να της ζητήσει συγγνώμη...αλλά τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο. Ο Σαββής επισκέπτεται τον Απόστολο στο λοφτ κατασυγκινημένος και πρόθυμος να τον βοηθήσει σχετικά με την Κορίνα..

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 162

18/05/2018 - Έφτασε η μέρα της μεγάλης παρουσίασης του Κουέλιο και του Κουελλάιτ! Ο Σαββής είναι αγχωμένος για την ομιλία του. Ο Απόστολος και η Κορίνα δεν ξέρουν τι να φορέσουν ενώ η Κατερίνα προσπαθεί να τους κουμαντάρει όλους! Η Τούσια καλεί στο σπίτι τους το Δήμο για να λυθεί η παρεξήγηση με την Γρηγορία, με αυτήν και το Βύρωνα σε ρόλο διαιτητή! Η Σοφία μαθαίνει από το Μανώλη και την Στέλια ότι ανακάλυψαν για την Ελένη, και αποφασίζει να ενημερώσει τον Πάρη!

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 161

17/05/2018 - Ο Μανώλης δεν θέλει να πάει στην δουλειά. Βρίσκει δικαιολογίες. Αυτό βάζει σε υποψίες την Στέλια, η οποία τελικά βλέπει τι πραγματικά γίνεται με τον Επιστάτη και τον Μανώλη. Η Τούσια προσπαθεί να πείσει τον Βύρωνα να την πάει κάπου διακοπές το Καλοκαίρι. Ο Βύρωνας της εξηγεί πόσο τραγική είναι η κατάσταση. Η συνάντηση του Δήμου και Γρηγορίας στο σπίτι της Αυγής πραγματοποιείται μόνο που τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περίμεναν. Ο Σαββής πλέει σε πελάγη ευτυχίας, εφόσον ένα μεγάλο σούπερ μάρκετ του κάνει μια μεγάλη παραγγελία και βάζει τα προϊόντα του πάνω από των Γαλένων.

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 160

15/05/2018 - Ο Πάρης είναι πολύ προβληματισμένος σε σχέση με τς επιλογές του και μοιράζεται τους προβληματισμούς του με τον Απόστολο ο οποίος νυστάζει... Ο Μανώλης πηγαίνει να δουλέψει στις Υπεραγορές Ομήρου, αλλά ο επιστάτης του συμπεριφέρεται πολύ άσχημα.. Η Τούσια καλεί τον Πάρη να αποφασίσει επιτέλους τι θα κάνει με τη ζωή του και τον συμβουλεύει να πάρει διαζύγιο από τη Σοφία. Η Γρηγορία αντιδρά έντονα. Η Κορίνα αποκαλύπτει διάφορα ευτράπελα που ετοιμάζει για την επίσημη παρουσίαση του χαλουμιού και ο Απόστολος παθαίνει σοκ αλλά το κρύβει. Ο Σαββής και η Κατερίνα βλέπουν τυχαία κάποιες χειρονομίες του Απόστολου με την Κατερίνα και είναι σίγουροι πως είναι μαζί....

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 159

14/05/2018 - Ο Πάρης πάει την Ελένη στο σπίτι των Γαλένων για να φάνε όλοι μαζί και να γνωριστεί με τους γονείς του, κάτι που ξενίζει την Γρηγορία. Η Σοφία και η Στέλια, παρά τις ενστάσεις του Μανώλη, πάνε στην υπεραγορά της Ελένης για να μάθουν ότι μπορούν να μάθουν γι’ αυτήν. Η ημέρα της επίσημης παρουσίασης του Κουέλιο και του Κουελλάιτ πλησιάζει και ο Απόστολος οδηγεί τους Κούελλους στο να εμπλέξουν την Κορίνα στην οργάνωση της παρουσίασης για τους δικούς του αισθηματικούς λόγους!

Σειρές

ΗΛΙΟΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 18:30