web tv
αρχική
Τα πέντε κλειδιά
ΚΥΚΛΟΣ
183 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 185

29/06/2017 - Τελευταίο επεισόδιο: «Υπάρχει μια στιγμή στο χρόνο που ξεκινάνε όλα… μια συγκεκριμένη στιγμή. Τα πάντα έχουν μια αρχή», λέει ο Ηλίας, πιέζοντας την Κίκα να του φανερώσει την ιστορία του καινούριου της βιβλίου κι εκείνη του εξιστορεί μια σειρά από γεγονότα που οδήγησαν σε μια απαγωγή, πέντε λουκέτα… και πέντε κλειδιά.

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 184

28/06/2017 - Ένας αστυνομικός σηκώνει μετά βίας την Κυβέλη που βρίσκεται υπό την επήρεια υπνωτικών και μοιάζει να μην ξέρει ότι ο Ορέστης βρίσκεται δολοφονημένος στο διπλανό δωμάτιο. Οι ανακρίσεις αρχίζουν κι οι απαγωγείς βιάζονται να αποκαλυφθούν με μία τελευταία απαίτηση: Να ομολογήσει η Κυβέλη την πράξη της και να παραδοθεί στην αστυνομία. Οι μάσκες πέφτουν κι η Κυβέλη ξέρει ότι ο Ορέστης θα κρατήσει την υπόσχεσή του και θα της φέρει πίσω την κόρη της… ακόμα κι αν είναι πεθαμένος.

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 183

27/06/2017 - Ο Τζίμης και η Σούγκαρ ξυπνούν στο νοσοκομείο. Ο γιατρός ενημερώνει το Τζίμη ότι η Σούγκαρ, χωρίς να το ξέρει, έχει αποβάλλει και πρέπει να το μάθει. Ο Ορέστης και η Κυβέλη τσακώνονται πολύ άσχημα αυτή τη φορά. Η Κυβέλη έχει βγει εκτός εαυτού κι όλο το προσωπικό του σπιτιού την ακούει να φωνάζει. Οι φωνές σταματούν με έναν πυροβολισμό. Ο Ορέστης Δελμούζος είναι νεκρός.

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 182

26/06/2017 - Ο Τζίμης κι η Σούγκαρ αναρρώνουν και χαίρονται για λίγες στιγμές την αγάπη τους. Μέχρι το τέλος της μέρας όμως όλα ανατρέπονται κι αυτές οι στιγμές ίσως να είναι και οι τελευταίες τους. Ο Ορέστης και ο Σέργιος καταλαβαίνουν πια ότι δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς, οι απαγωγείς θέλουν το θάνατο του Ορέστη για να αφήσουν ελεύθερη τη μικρή Μαργαρίτα. Η Κυβέλη ζητά μια λύση κι ο Ορέστης της δίνει τη ζωή του… κι ένα σχέδιο.

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 181

22/06/2017 - Η Κυβέλη ανησυχεί για την καινούρια εντολή την τελευταία εντολή που της στείλανε. Είναι η πιο σκληρή απ’ όλες. Ο Σέργιος και ο Ορέστης θα τη βοηθήσουν να την εκτελέσει. Η Σούγκαρ με τον Τζίμη προσπαθούν ν’ αντέξουν την γυναίκα που τους φροντίζει. Η Κίκα γράφει το καινούριο της βιβλίο. Ο Βίκτωρας κάτι παράνομο ετοιμάζει στο μπαρ του Τζίμη. Η Βέρα με τον Πάρη θα μετακομίσουν μαζί. Η Άννα απελπίζεται από τη ζωή της αλλά ο Μάριος έχει να της προσφέρει κάτι ουσιαστικό.

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 180

21/06/2017 - Η Κυβέλη, ο Ορέστης κι ο Σέργιος έρχονται αντιμέτωποι με μια συγκλονιστική αλήθεια που θα τα ανατρέψει όλα. Η Νάντια μετά την περιπέτειά της βρίσκει τον σκοπό της ζωής της που δεν έχει καμία σχέση ούτε με την τηλεόραση, ούτε με την καριέρα της. Ο Τζίμης κι η Σούγκαρ κάνουν σχέδια για το μέλλον τους αλλά το παρόν για άλλη μια φορά τους επιφυλάσσει την τελευταία μεγάλη και δυσάρεστη έκπληξη. Η Βέρα κι ο Πάρης αποχαιρετούν όλους και όλα όσα ήξεραν ενώ η Κατερίνα έχει ένα πολύ κακό προαίσθημα.

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 179

20/06/2017 - Ο Τζίμης παίρνει εξιτήριο και μένει επιτέλους μαζί με τον έρωτα της ζωής του, τη Σούγκαρ. Η Μαρία είναι έτοιμη να δοθεί ολοκληρωτικά στον έρωτα της δικής της ζωής, τον Βίκτωρα ενώ της Νάντιας η ζωή σώζεται με λίγες ώρες δημοσιότητας κι ένα τηλεφώνημα. Ο Σέργιος έχει εκτεθεί κι η Κυβέλη το πληρώνει με μια τρομακτική αποκάλυψη. Ένα μνήμα είναι η απάντηση των απαγωγέων κι ο Σέργιος εντοπίζει το νεκροταφείο όπου αυτό βρίσκεται.

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 178

19/06/2017 - Ο Τζίμης δέχεται να συγχωρήσει τον Πάρη υπό έναν σκληρό όρο που όμως θα κάνει τη ζωή του καλύτερη. Η Σούγκαρ μαθαίνει για τη συμφιλίωση των δύο αντρών μέσω μιας φωτογραφίας που φτάνει στο κινητό της. Η Νάντια τρομοκρατημένη βρίσκεται αντιμέτωπη με τον θάνατο μπροστά στις κάμερες ενώ ο Νικολάου είναι αδύνατον να την σώσει. Ο Σέργιος εντοπίζει τη Ρένα και την παρακολουθεί. Εν αγνοία της τον οδηγεί πολύ κοντά στη Μαργαρίτα.

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 177

15/06/2017 - Ο Βίκτωρας προσπαθεί να πείσει τον Πάρη να μην εγκαταλείψει την καριέρα του αλλά αυτός είναι ανένδοτος. Ζητά να δει το Τζίμη για να του ζητήσει συγνώμη και να μπορέσει να γυρίσει σελίδα στη ζωή του, οριστικά. Η Νάντια συνεχίζει να δέχεται απειλές αλλά έχει το Νικολάου στο πλευρό της. Δεν φτάνει όμως, γιατί έτσι βρίσκονται και οι δύο στο έλεος του τρελού που τώρα απειλεί την ίδια τους τη ζωή. Στο μεταξύ η Κυβέλη προσπαθεί να ησυχάσει αλλά ένα νέο τηλεφώνημα θα την φέρει αντιμέτωπη με τον φόβο.

Σειρές

ΗΛΙΟΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 18:30