web tv
αρχική
Χωρίς Εσένα
ΚΥΚΛΟΣ
137 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 110

26/04/2016

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 109

25/04/2016 - Ο Μιχάλης προσπαθεί να διορθώσει το λάθος του, που έφερε την Έλενα σε δύσκολη θέση. Εκείνη του φέρεται πολύ ευγενικά, αλλά φαίνεται πως έχει μετανιώσει για την εμπιστοσύνη που του έδειξε. Ο Δημήτρης δοκιμάζει να πείσει την Μαρία να έχει πιο στενή σχέση με τον Μιχάλη για χάρη του Γιάννη, αλλά εκείνη αντιδρά. Η Εύα βλέπει έναν τρομερό εφιάλτη για το μωρό. Επηρεάζεται πολύ και δεν μπορεί να ξεπεράσει τον φόβο της όλη την ημέρα, παρά τις προσπάθειες όλων να την καθησυχάσουν. Ο Γιάννης γνωρίζει την Φοίβη. Η Έλενα μιλάει στην Αλεξάνδρα για το περιστατικό με τον Μιχάλη και τον προβληματισμό της. Η Αλεξάνδρα προσπαθεί να τα μπαλώσει ενώ μετά την κουβέντα της με την Έλενα κατσαδιάζει τον Μιχάλη για την συμπεριφορά του. Η Κάτια επίσης δεν είναι καθόλου ικανοποιημένη που ο Δημήτρης επέτρεψε στη Φοίβη να γνωρίσει το Γιάννη.

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 108

22/04/2016 - Ο Μιχάλης εξομολογείται στον Γιώργο, πως η Έλενα είναι ότι καλύτερο του έχει συμβεί, αλλά σκέφτεται ακόμα τη Μαρία και δεν μπορεί να την ξεπεράσει. Ο Γιώργος τον συμβουλεύει να ξεχάσει τη Μαρία και να δώσει μια ευκαιρία στην Έλενα, αφού φαίνεται πως αυτή η κοπέλα νοιάζεται πραγματικά γι αυτόν και είναι ερωτευμένη, ενώ η Μαρία, είναι χαμένη υπόθεση. Η Έλενα λέει με τη σειρά της τους φόβους της πως ο Μιχάλης δεν έχει ξεπεράσει τη Μαρία, στην Αλεξάνδρα. Η Αλεξάνδρα την διαβεβαιώνει πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο και την ενθαρρύνει να επενδύσει στην σχέση της με τον αδελφό της. Η Φοίβη τηλεφωνεί στην Μαρία και της ζητάει επίμονα να συναντηθούν. Εκείνη δέχεται απρόθυμα. Στη συνάντηση της αποκαλύπτει πως ο Γιάννης είναι θυμωμένος μαζί της και δεν της μιλάει. Η Κάτια μαλώνει την Μαρία που μίλησε στην Φοίβη και της λέει πως δεν πρέπει να της έχει εμπιστοσύνη. Πως αυτή η γυναίκα δεν ήρθε για καλό. Ο Μιχάλης αναλαμβάνει πρωτοβουλία να τα ξαναφτιάξει στον Γιάννη με την Νάντια και αποτυγχάνει. Στο μεταξύ ο Στάθης με την Άννα, έρχονται όλο και πιο κοντά και μια σπίθα έχει αρχίσει να ανάβει ανάμεσά τους. Η Χριστίνα σκέφτεται να αποκαλύψει στον Γιώργο πως το παιδί που περιμένει η Εύα, δεν είναι δικό του, αλλά του πατέρα του, ενώ την Εύα την πνίγουν οι τύψεις γι’ αυτό το θέμα, αλλά δεν τολμάει να το πει η ίδια στον Γιώργο. Σε μια πολύ προσωπική στιγμή ο Μιχάλης παρασύρεται και φωνάζει την Έλενα, «Μαρία».

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 107

21/04/2016 - Ο Στάθης εμψυχώνει την Άννα που κάνει την προσπάθεια της με την εκπομπή. Η ατμόσφαιρα μεταξύ τους αλλάζει καθώς έρχονται κοντά. Τα γλυκά της Άννας κερδίζουν τα Στάθη και γίνονται ο κώδικας συνεννόησης τους. Όταν βρίσκονται μαζί με την Αλεξάνδρα στο σπίτι του Στάθη, μια σπίθα ανάμεσα σ’ αυτόν και την Άννα , μια στιγμιαία έλξη , τους ξαφνιάζει και τους δυο. Ο Μιχάλης καλεί την Έλενα σπίτι του για να την πλησιάσει αλλά την ίδια στιγμή βρίσκεται εκεί η Μαρία κάνοντας την Έλενα να ζηλέψει και να αμφισβητήσει το ενδιαφέρον του Μιχάλης απέναντι της. Ο Γιάννης κι η Νάντια μαζί δεν κάνουν και χώρια δε μπορούν, μέχρι που ο Μιχάλης αποφασίζει με ένα παράδοξο τρόπο να τους φέρει κοντά. Η Χριστίνα μαθαίνει πως το παιδί της Εύας είναι του Στάθη, ενώ ο Δημήτρης που παλεύει με το χρόνο , πιστεύει πως ακόμα η Μαρία σκέφτεται το Μιχάλη…

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 106

20/04/2016 - Η Μαρία και ο Γιάννης, υπόσχονται στην Κάτια οτι θα μείνουν μακριά από την Φοίβη, γι' αυτό και αποφεύγουν με κάθε τρόπο τις συναντήσεις μαζί της. Ο Δημήτρης όμως, έχει διαφορετική άποψη. Την ίδια ώρα, η Άννα έχει τόσο πολύ άγχος πριν από την εκπομπή, που καταφέρνει τελικά να τα πάει χάλια. Η Αλεξάνδρα όμως, θα σταθεί σαν καλός της άγγελος, όταν ο Στάθης θα θελήσει να την αντικαταστήσει. Καλός άγγελος όμως θα είναι η Αλεξάνδρα και για την Έλενα, που μπλεγμένη στα δίχτυα μιας παρεξήγησης, αποφεύγει μετά τη λύση της, να βγει ραντεβού με τον Μιχάλη. Η έλξη που ασκεί η νεαρή αεροσυνοδός στο Γιάννη, κάνουν τη Νάντια να εφεύρει επιστροφή του Νάσου, προκειμένου να τον κάνει να ζηλέψει. Κι ενώ η ασθένεια του Δημήτρη προχωρά χωρίς κανείς να το αντιλαμβάνεται, οι παρεμβάσεις της Φοίβης και η συνεχής της παρουσία, ωθούν την Κάτια, να ξεκαθαρίσει μια και καλή την κατάσταση...

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 105

15/04/2016 - Η Εύα δέχεται την πρόταση γάμου που της κάνει ο Γιώργος στον αέρα της εκπομπής. Ο Δημήτρης συγκινημένος συναντιέται μετά από χρόνια με την αδερφή του, την Φοίβη και ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει ότι η Κάτια προσπαθούσε να αποτρέψει αυτή τη συνάντηση. Η Αλεξάνδρα με απειλές πείθει τον Στάθη να προσλάβει την Άννα. Η Κάτια προτείνει στην Μαρία να ζητήσει την βοήθεια του Μιχάλη στο θέμα του Γιάννη. Η Μαρία ακολουθεί την συμβουλή της και πράγματι όταν βρίσκεται αντιμέτωπη με τον Γιάννη στο σπίτι του Μιχάλη, εκείνος την υπερασπίζεται. Στο μεταξύ ο Μιχάλης ζητάει από την αεροσυνοδό να βγουν, αλλά τα ίδια σχέδια ακριβώς έχει και ο Γιάννης.

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 104

14/04/2016 - Η Μαρία συναντιέται τυχαία με τον Γιάννη στο νοσοκομείο, που είχε πάει να δει την Δημήτρη. Προσπαθεί να τον πλησιάσει, αλλά αυτός της μιλάει απότομα, προκαλώντας την παρέμβαση του Δημήτρη που του κάνει έντονη παρατήρηση. Ο Γιάννης φεύγει θυμωμένος και με τον Δημήτρη που πήρε το μέρος της Μαρίας. Η Εύα γίνεται έξαλλη με τον Γιώργο, νομίζοντας πως αυτός έδωσε στην δημοσιότητα την είδηση πως είναι πατέρας του παιδιού της και παντρεύονται. Ο Γιώργος φυσικά δεν έχει ιδέα. Αναρωτιούνται ποιος είχε το θράσος να βγάλει προς τα έξω μια τέτοια είδηση, χωρίς την έγκρισή τους. Η Εύα δεν αργεί να καταλάβει ποια το έκανε και επιτίθεται φραστικά στην Αλεξάνδρα. Η Άννα πάει σαν υποψήφια για τη θέση της σεφ, που την πρότεινε η Αλεξάνδρα. Η πρώτη επαφή με τον Στάθη, δεν είναι καθόλου θετική, καθώς ο Στάθης της λέει στα ίσα, πως δέχτηκε να την δοκιμάσει, μόνο για χάρη της Αλεξάνδρας και πως αν ήταν στο χέρι του, δεν θα σκεφτόταν ποτέ να της δώσει αυτή την ευκαιρία. Η Εύα θίγεται και η συνάντηση τελειώνει άδοξα. Ωστόσο για πρώτη φορά, Εύα και Αλεξάνδρα δείχνουν να συμφωνούν σε κάτι, κι αυτό είναι η πρόσληψη της Άννας στην εκπομπή. Ο Στάθης αναγκάζεται να υποχωρήσει στις πιέσεις. Ο Γιώργος κάνει πρόταση γάμου στην Εύα on air. Ενώ ο Δημήτρης δέχεται μια απροσδόκητη επίσκεψη. Της αδελφής του, Φοίβης.

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 103

13/04/2016 - Η Φοίβη, προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Δημήτρη, αλλά η Κάτια – άγνωστο γιατί – αντί να βοηθήσει, προσπαθεί με κάθε τρόπο να σταθεί εμπόδιο σε οποιαδήποτε πιθανή συνάντησή τους. Εμπόδια όμως, συναντά συνεχώς και η Άννα, που πελαγωμένη στα οικονομικά προβλήματά της, καταφέρνει τελικά με την πολύτιμη βοήθεια της Αλεξάνδρας, να κλείσει ραντεβού με τον Στάθη προκειμένου να την προσλάβει στην πρωινή εκπομπή. Κι ενώ η Εύα, συνεχίζει να αντιμετωπίζει διλήμματα που πρέπει να λύσει σε σχέση με το παιδί που κυοφορεί, ο Γιάννης, σίγουρος οτι αρέσει στην Έλενα, ζητάει συμβουλές από τον Μιχάλη, για το πως θα καταφέρει να την προσεγγίσει. Οι συμβουλές όμως, αντί να λύσουν τα προβλήματα, θα φέρουν ακόμα περισσότερα μπερδέματα και μεγάλη απογοήτευση στον ίδιο. Το ίδιο απογοητευμένη όμως νιώθει απ' αυτόν και η Μαρία, που δεν μπορεί ακόμα, μετά από τόσον καιρό, να προσεγγίσει τον γιό της...

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 102

08/04/2016 - Ο Δημήτρης πιάνει τον Μιχάλη και τον παρακαλεί αν μεσολαβήσει στον Γιάννη, να δεχτεί να ακούσει την Μαρία. Του λέει πως φοβάται για την υγεία της, είναι σε άθλια κατάσταση. Ο Μιχάλης του λέει πως θα κάνει ότι μπορεί, αλλά δεν υπόσχεται τίποτα, αφού ο Γιάννης, δεν θέλει πια καμία σχέση με τη μάνα του. Η Εύα δεν μπορεί να χαρεί τίποτα, μετά την αποκάλυψη πως το παιδί είναι 90% του Στάθη. Ο Γιώργος χαρούμενος της λέει να ψάξουν για σπίτι, αυτή όμως δεν έχει όρεξη για τίποτα βάζοντας σε σκέψεις τον Γιώργο, που φοβάται πως έχει μετανιώσει που δέχτηκε να τον παντρευτεί. Η Άννα μπαίνει στη διαδικασία να ψάξει και για δεύτερη δουλειά, αφού τα οικονομικά της πάνε από το κακό στο χειρότερο, την ίδια στιγμή που ο σεφ της εκπομπής της Εύας τους παρατάει σύξυλους στη μέση της σεζόν για να πάει σε ανταγωνιστική εκπομπή με μεγαλύτερο μισθό. Ο Γιάννης γνωρίζει την Έλενα και γοητεύεται σε βαθμό έρωτα. Η φιλική της διάθεση τον μπερδεύει και πιστεύει πως της αρέσει κι αυτής. Η Νάντια το μαθαίνει από την Χριστίνα.

Σειρές

ΗΛΙΟΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 18:30