web tv
αρχική
Χωρίς Εσένα
ΚΥΚΛΟΣ
137 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 119

20/05/2016 - Υπάλληλοι του ΟΗΕ παίρνουν τη μικρή Ρίμα από το σπίτι της Άννας. Εκείνη καταρρέει και ζητάει βοήθεια από την Αλεξάνδρα. Αυτή το υπόσχεται και το λέει στο Στάθη. Εκείνος ταράζεται πολύ κι η Αλεξάνδρα προβληματίζεται από την αντίδρασή του. Η Φοίβη, προσποιούμενη ότι τη λένε Μαρία, μαθαίνει την ιστορία του Δημήτρη από το Νίκο. Ο Γιάννης συμφωνεί με το να έρθει η Έλενα να μείνει μαζί τους. Ο Κώστας παρακαλεί το Δημήτρη να πει ψέματα στην άρρωστη γυναίκα του για την κατάσταση της υγείας της.Η Αλεξάνδρα συζητάει με την Έλενα για το ότι θέλει να κάνει παιδί με το Στάθη, αλλά εκείνος δεν είναι θετικός. Παράλληλα ο Μιχάλης θυμάται ότι έχει δει τη Φοίβη να δουλεύει στο μπαρ του Γιώργου και το λέει στο Γιάννη, που το αμφισβητεί. Ο γιατρός λέει ότι η Εύα δεν μπορεί να φύγει ακόμη από το νοσοκομείο. Ο Νίκος λέει στην Κάτια ότι τον επισκέφτηκε κάποια Μαρία κι η Κάτια εκπλήσσεται. Εν τω μεταξύ η Φοίβη, που δεν έχει παραιτηθεί μετά από παράκληση του Γιώργου, βλέπει στο μπαρ το Γιάννη και παγώνουν κι οι δύο.

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 118

19/05/2016 - Παρά την αρχική επιδίωξή του να την διεκδικήσει, ο Μιχάλης βλέπει τη Μαρία να είναι τρυφερή με τον Δημήτρη και έτσι, αλλάζει όχι μονο γνώμη, αλλά και σχέδια. Η Ελενα άλλωστε δέχεται να συγκατοικήσουν, αρκεί πρώτα να ενημερωθεί και να συμφωνήσει σε αυτό ο Γιάννης. Την ίδια στιγμή, η Αλεξάνδρα πολιορκεί τον Στάθη, διερευνώντας το ενδεχόμενο να φέρουν στον κόσμο ένα δικο τους παιδί, ενώ μια δεύτερη γυναίκα από το ίδρυμα υιοθεσιών επισκέπτεται την Άννα και τη Νάντια για το θέμα της μικρής προσφυγοπούλας που φιλοξενούν. Κι ενώ μάνα και κορη, αναρωτιούνται για την ταυτότητα και τον ρόλο που έπαιζε η πρώτη γυναίκα, σε ανάλογη περίσκεψη έχει πέσει και η Κάτια, μαθαίνοντας πως κάποια μυστηριώδης άγνωστη επισκέπτεται το Νίκο στο ίδρυμα. Οι υποψίες της, πέφτουν στην Φοίβη, που έρχεται σε δύσκολη θέση, όταν – παραδόξως – δείχνει να μην θυμάται καθόλου, ένα περιστατικό απ' το παρελθόν που της αναφέρει η Κάτια. Κι ενώ στις αναλαμπές του ο Νίκος φοβάται μήπως η μνήμη του που τον προδίδει φανερώσει το μυστικό που κρύβει χρόνια, ένα βίντεο απ' την βραδιά που η Νάντια πέρασε μεθυσμένη με τον Πάνο, έρχεται για να αποκαλύψει τα μυστικά εκείνης της νύχτας...

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 117

18/05/2016 - Η Φοίβη, βλέπει την φωτογραφία του Δημήτρη και τον ρωτάει τον Νίκο, τι σχέση έχει μαζί του. Δεν προλαβαίνει να μάθει, καθώς ακούει την Κάτια που έρχεται και φεύγει για να μην την βρει εκεί. Η Έλενα προτείνει στον Μιχάλη, να καλέσουν την Μαρία και τον Δημήτρη για φαγητό, γιατί θέλει να τσεκάρει το κλίμα ανάμεσα σ’ αυτόν και την Μαρία. Ο Μιχάλης δεν το βρίσκει καλή ιδέα, με τη δικαιολογία, πως ο Δημήτρης είναι πια σε καροτσάκι και δεν θα θέλει να μετακινηθεί σ’ αυτή την κατάσταση. Η Χριστίνα υποπτεύεται πως ο Πάνος έχει άλλη και ψάχνει το κινητό του. Η Νάντια νιώθει ενοχές, αφού δεν θυμάται λόγω μεθυσιού, τι ακριβώς έχει συμβεί ανάμεσα σ’ αυτή και τον Πάνο. Η Κάτια ταράζεται όταν μαθαίνει πως μια άγνωστη ρώταγε τον Νίκο για τη ζωή του και του λέει να μη μιλάει με ξένους. Η Φοίβη βλέπει τον Μιχάλη να μπαίνει στο μπαρ και πανικοβάλλεται. Ο Μιχάλης λέει στον Γιώργο. Πως κάτι του θυμίζει η Φοίβη. Η Νάντια λέει στον Πάνο να πουν την αλήθεια στον Γιάννη πως εκείνο το βράδυ ήταν μαζί, αλλά ο Πάνος αρνείται. Η Αλεξάνδρα βλέπει την Άννα και τη μικρή Ρίμα με τον Στάθη και ενοχλείται κάπως, σα να ζηλεύει. Η Φοίβη ξαναπάει στον Νίκο και τον ξαναρωτάει τι σχέση έχει με τον άντρα της φωτογραφίας (τον Δημήτρη). Ο Νίκος της αποκαλύπτει πως είναι ο γιός του.

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 116

06/05/2016 - Η Φοίβη γνωρίζει το Νίκο στο γηροκομείο ως «Δώρα», ενώ η Νάντια βασανίζεται από ενοχές για το βράδυ που πέρασε με τον Πάνο κι η Άννα τη συμβουλεύει να πει την αλήθεια στο Γιάννη.Η Φοίβη ξεκινάει να δουλεύει στο μπαρ του Γιώργου κι αυτός της λέει για τις επιπλοκές της εγκυμοσύνης της συντρόφου του. Εν τω μεταξύ η Έλενα εξομολογείται στην Αλεξάνδρα την ανησυχία της ότι ο Μιχάλης σκέφτεται ακόμη τη Μαρία. Η Αλεξάνδρα της προτείνει να συγκατοικήσει με το Μιχάλη.Ο Γιώργος πετυχαίνει το Στάθη και την Εύα σε μια τρυφερή στιγμή και νιώθει άβολα. Ο Στάθης υπόσχεται να μην ξαναπάει εκεί. Η Φοίβη προσπαθεί να μάθει αν ο Δημήτρης κι η Μαρία ξέρουν το Νίκο, ενώ την ίδια στιγμή ο Νίκος ζητάει ξανά από την Κάτια να γνωρίσει το Δημήτρη και της αναφέρει την επίσκεψη της «Δώρας».Εν τω μεταξύ η Εύα εξομολογείται στο Γιώργο ότι η Μαρία σκέφτεται ακόμη το Μιχάλη, ενώ η Κάτια υποψιάζεται ότι η Φοίβη κάτι κρύβει. Η Φοίβη επισκέπτεται ξανά το Νίκο και έκπληκτη βλέπει μια φωτογραφία του Δημήτρη στο συρτάρι του. Την ίδια στιγμή μπαίνει κι η Κάτια στο γηροκομείο.

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 115

11/05/2016 - Ο Πάνος δεν μπορεί να κρύψει τις ενοχές του και δοκιμάζει να πει την αλήθεια στον Γιάννη, για την Νάντια. Η Έλενα βρίσκει φωτογραφίες της Μαρίας στα συρτάρια του Μιχάλη κι εκείνος κάνει ότι μπορεί για να την καθησυχάσει και να την διαβεβαιώσει ότι η Μαρία αποτελεί παρελθόν. Η Κάτια τρέχει κοντά στον Νίκο που έχει πάθει άλλη μια κρίση. Η Φοίβη προσπαθεί να καταλάβει αν ο Δημήτρης και η Μαρία είναι ενήμεροι για την περίεργη συμπεριφορά της Κάτιας. Όταν καταλαβαίνει ότι και εκείνοι δεν γνωρίζουν τίποτα, αποφασίζει να την παρακολουθήσει για να ανακαλύψει το μυστικό της, Την ακολουθεί στο γηροκομείο όπου την βλέπει με τον Νίκο. Η Αλεξάνδρα συμφωνεί με τον Στάθη να αναβάλλουν τον γάμο τους. Η Άννα μαθαίνει ότι μπορεί πια να υιοθετήσει τη Ρίμα.

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 114

06/05/2016 - Η Φοίβη, ψάχνοντας για δουλειά, βρίσκει καταφύγιο στο μπαρ του Γιώργου, αγνοώντας ποιός είναι ο συμπαθητικός νεαρός που την προσλαμβάνει.Ο Πάνος είναι έτοιμος να πει την αλήθεια στο Γιάννη, για τη νύχτα που μέθυσε και κοιμήθηκε με τη Νάντια. Όμως εκείνος, αναλαμβάνει να μεσολαβήσει, για να τον καλύψει απ' την Χριστίνα, αγνοώντας με ποιαν κοιμήθηκε εκείνη τη βραδιά. Ο Στάθης με την Αννα, προσπαθούν να πείσουν την Αλεξάνδρα οτι δεν τρέχει τίποτα μεταξύ τους. Ξέρουν όμως κι οι δυο, οτι αυτό δεν ισχύει. Την ίδια στιγμή, η Έλενα, διαπιστώνει πως η Μαρία, δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον Μιχάλη και του το λέει. Ενώ ο Γιάννης, ανακοινώνει στον Μιχάλη, την απόφασή του να μείνει για λίγο καιρό στον Δημήτρη. Η Μαρία, χαίρεται για την επιστροφή του Γιάννη στο σπίτι, ο γιός της όμως, δεν δείχνει να συμμερίζεται τα ίδια συναισθήματα. Κι ενώ η Φοίβη υποφέρει από την καχυποψία της Κάτιας, που προσπαθεί να ανιχνεύσει τι γνωρίζει η νεοφερμένη για το παρελθόν, ένα τηλεφώνημα απ' το γηροκομείο, κάνει την Κάτια να φύγει επειγόντως. Κι ενώ οι εξελίξεις τρέχουν, στο περιθώριο, κάποιος ψάχνει την μικρή προσφυγοπούλα, που έχει βρει καταφύγιο στο σπίτι και στη ζωή της Άννας...

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 113

05/05/2016 - Ο Γιάννης φτάνει στο νοσοκομείο μαζί με τη Νάντια, για να δει το Δημήτρη. Φέρεται σκληρά στη Μαρία και επειδή έχει πιει, ξεσπάει στη Νάντια, διώχνοντάς την από το νοσοκομείο. Εκείνη πικραμένη, πάει στο μπαρ, πίνει και φεύγει με τον Πάνο. Ο Δημήτρης πλέον κινείται με αναπηρικό καροτσάκι, κάτι που λυγίζει τη Μαρία. Η Φοίβη της συμπαραστέκεται.Το επόμενο πρωί η Νάντια ξυπνάει στο κρεβάτι της μαζί με τον Πάνο, χωρίς να ξέρει κανείς τους τι έχει γίνει το προηγούμενο βράδυ. Προσπαθεί να τα μπαλώσει στη Χριστίνα, που έχει πάει εκεί και ψάχνει ανήσυχη τον Πάνο.Η Κάτια βλέποντας το Δημήτρη στο αναπηρικό καροτσάκι λυγίζει κι η Φοίβη την παρηγορεί. Αργότερα, η Κάτια επισκέπτεται το Νίκο κι αυτός της ζητάει να γνωρίσει το Δημήτρη, ενώ η Εύα προσεύχεται να μην χάσει το μωρό της.Ο Στάθης λέει στην Άννα ότι η Αλεξάνδρα έφυγε από το σπίτι τους κι ο Γιάννης σκέφτεται να επιστρέψει στο σπίτι του Δημήτρη.Παράλληλα, η Φοίβη ζητάει δουλειά στο μπαρ του Γιώργου κι ο Μιχάλης με την Έλενα πάνε να επισκεφτούν την Εύα στο νοσοκομείο. Πέφτουν όμως πάνω στη Μαρία.

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 112

04/05/2016 - Η ΦΟΙΒΗ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΣΑΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ ΤΟΥ ΕΝΩ Η ΚΑΤΙΑ ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ. Η ΕΥΑ ΚΛΑΙΕΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗ ΖΗΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΥΓΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΘΗ ΕΝΩ Η ΑΝΝΑ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΕΙ.Η ΦΟΙΒΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ.Η ΝΑΝΤΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΡΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.Ο ΣΤΑΘΗΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΕΝΩ Η ΕΥΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΟΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΕΝΤΡΟΜΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΟΙΒΗΣ. ΧΑΝΕΙ Τις ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ.Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΣΤΑΘΗ.Η ΜΑΡΙΑ ΨΑΧΝΕΙ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 111

27/04/2016 - Η Άννα λέει στην Αλεξάνδρα να χαλαρώσει λίγο, αλλιώς θα χάσει από τη ζωή της τον Στάθη. Εκείνη, που καταλαβαίνει οτι όντως το παράκανε, αποφασίζει να κάνει πίσω. Κι ενώ ο Γιάννης παρακαλεί την Έλενα να δώσει μια ευκαιρία στον Μιχάλη, ο Στάθης παραμένει ανήσυχος, μήπως η Εύα πει την αλήθεια στον Γιώργο για την πατρότητα του παιδιού. Μια επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της, αυξάνει τις πιθανότητες το μωρό της να γεννηθεί πρόωρο, αλλά αυτή το αγνοεί, καθώς κανείς δεν αναλαμβάνει να της μιλήσει. Την ίδια στιγμή, η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη επιδεινώνεται, κι εκείνος, γνωρίζοντάς το, προτείνει στη Φοίβη να μείνει σπίτι του, μαζί του...

Σειρές

ΗΛΙΟΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 18:30