web tv
αρχική
ΡΟΥΑ ΜΑΤ
ΚΥΚΛΟΣ
204 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1ΟΥ ΚΥΚΛΟΥ
ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 204

03/07/2015 - ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Ο Σάββας είναι έτοιμος να πάει να βρει την Μυρτώ όταν παίρνει ένα τηλεφώνημα από την αστυνόμο Γαβριήλ να πάει να αναγνωρίσει ένα πτώμα που υπάρχουν υποψίες ότι ανήκει στην Βίκυ… Παράλληλα η Ιωάννα κάνει μια αποτυχημένη προσπάθεια να αποκαλύψει την σχέση της Ρουμπίνης με τον Μάξιμο και όλα δείχνουν πως ίσως να τα καταφέρει… Την ίδια στιγμή ο Μιχαήλ μαθαίνει ότι μια παλιά του υπόθεση σχετικά με ένα δικαστήριο εκκρεμεί και αποφασίζει να φύγει άρον - άρον για Αθήνα, έντρομος…. Η Ηρώ Παζάρου εμφανίζεται επιτέλους στο εστιατόριο του Δημήτρη, το μυστήριο λύνεται.. ο Δημήτρης δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια του αυτό που βλέπει….. Ταυτοχρόνως ο Ανδρέας την στήνει έξω από το σπίτι του Φίλιππου όπου η Μαρία και ο Φίλιππος κάνουν έρωτα, σε τραγική κατάσταση και κρατώντας όπλο. Ο Μάξιμος που υποψιάζεται πως κάτι κακό θα γίνει οδηγείται με την Ρουμπίνη στο ίδιο σημείο και γίνονται μάρτυρες μίας μεγάλης ανατροπής … Από αυτή τη στιγμή και μετά τίποτα δεν θα είναι ίδιο για κανένα.. Τα γεγονότα θα αλλάξουν δραματικά για όλους… μία καινούργια μέρα θα ξημερώσει και θα αναγκαστούν όλοι να αντιμετωπίσουν μία νέα πραγματικότητα…

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 203

02/07/2015 - Ο Ανδρέας πηγαίνει από το σπίτι του Φίλιππου με το όπλο και απειλεί να τον σκοτώσει! Η Παυλίνα έχει μια επιπλοκή με την εγκυμοσύνη και ο Μιχαήλ δείχνει για πρώτη φορά πόσο προστατευτικός μπορεί να γίνει.. Η Ιωάννα πιάνει την Ρουμπίνη σε ένα ψέμα της, που αφορά τον Μάξιμο και φτάνει πιο κοντά στην αλήθεια που της κρύβουν.. Παράλληλα, το μυστήριο γύρω από την Ηρώ Παζάρου μεγαλώνει και ο Δημήτρης τρίζει τα δόντια στον Κώστα! Ο Ηρόδοτος βρίσκει την πραγματική διεύθυνση της Μυρτώς στην Αθήνα!! Στο μεταξύ, η Σαμ επιστρέφει σπίτι και η Ρουμπίνη την υποδέχεται με ζεστασιά κι αγάπη.. Ο Ανδρέας τα παίζει όλα για όλα και δοκιμάζει για μια τελευταία φορά την αφοσίωση της Μαρίας στο γάμο τους..

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 202

01/07/2015 - Η Μαρία και ο Ανδρέας αποχαιρετάνε τη μικρή Νεφέλη και ο Φίλιππος, μόλις αντιλαμβάνεται τι έχει γίνει, επιτίθεται με μπουνιές κατά του Ανδρέα!! Η Παυλίνα περνάει κάποια ορμονική διαταραχή και ο Μιχαήλ πληρώνει.. “τη νύφη”!! Παράλληλα, ο Ηρόδοτος συναντά την Μυρτώ, αυτή τον βρίζει κανονικά, κάποιος του κλέβει το πορτοφόλι και στο τέλος καταλήγει μόνος, χωρίς χρήματα στην Αθήνα.. Ο Φίλιππος πάει για πρώτη φορά σε δικηγόρο που ειδικεύεται στο θέμα του και η Μαρία τρέμει απ’ τον φόβο της.. Στο μεταξύ, η Σαμ δέχεται απειλές ότι κάποιος θα την σκοτώσει! Ο Δημήτρης κάνει μια άκρως ερωτική πρόταση στην Ιωάννα και την αφήνει άφωνη..

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 201

30/06/2015 - Ενώ η σχέση του Μάξιμου και της Ρουμπίνης συνεχίζεται κρυφά απ΄ όλους, η ξαφνική πρόταση του Δημήτρη, αναπτερώνει τις ελπίδες της Ιωάννας ότι θα μπορέσουν κάποια στιγμή να ζήσουν τον έρωτά τους ελεύθεροι και μακριά από όλους και όλα. Στο μεταξύ, ο Μιχαήλ αναστατωμένος από το τηλεφώνημα της Βίκυς, προσπαθεί να πείσει την Ιωάννα πως η αδερφή της κινδυνεύει από κάποιους που την έχουν αρπάξει, αλλά οι προσπάθειές του πέφτουν στο κενό. Ο Φίλιππος οργισμένος από τις εξελίξεις, αποφασίζει να συμβουλευτεί έναν δικηγόρο και να κάνει το επόμενο βήμα στη διεκδίκηση του παιδιού. Ο ρόλος του Δημήτρη σ΄ αυτή την εξέλιξη είναι καθοριστικός και τα γεγονότα θα πανικοβάλουν τη Μαρία και τον Αντρέα, ο οποίος εκτός εαυτού, θα αντιδράσει απρόβλεπτα, προσπαθώντας να κλείσει ένα ραντεβού θανάτου στον Φίλιππο….

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 200

29/06/2015 - Η Μαρία και ο Ανδρέας αποχαιρετάνε τη μικρή Νεφέλη και ο Φίλιππος, μόλις αντιλαμβάνεται τι έχει γίνει, επιτίθεται με μπουνιές κατά του Ανδρέα!! Η Παυλίνα περνάει κάποια ορμονική διαταραχή και ο Μιχαήλ πληρώνει.. “τη νύφη”!! Παράλληλα, ο Ηρόδοτος συναντά την Μυρτώ, αυτή τον βρίζει κανονικά, κάποιος του κλέβει το πορτοφόλι και στο τέλος καταλήγει μόνος, χωρίς χρήματα στην Αθήνα.. Ο Φίλιππος πάει για πρώτη φορά σε δικηγόρο που ειδικεύεται στο θέμα του και η Μαρία τρέμει απ’ τον φόβο της.. Στο μεταξύ, η Σαμ δέχεται απειλές ότι κάποιος θα την σκοτώσει! Ο Δημήτρης κάνει μια άκρως ερωτική πρόταση στην Ιωάννα και την αφήνει άφωνη..

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 199

26/06/2015 - Ο Δημήτρης πρέπει να γυρίσει πολλές εκπομπές μαζί και αφήνει την Ιωάννα υπεύθυνη στο εστιατόριό του.. Ο Φίλιππος στριμώχνει τόσο πολύ Ανδρέα και Μαρία που στο τέλος παίρνει αυτό που θέλει!! Στο μεταξύ, δυο κακοποιοί μπαίνουν στο σπίτι της Ρουμπίνης και δέρνουν τη Σαμ! Μάξιμος και Ρουμπίνη μένουν άναυδοι όταν επιστρέφουν απ’ τη βόλτα τους και αντικρίζουν το θέαμα.. Ο Ηρόδοτος αποφασίζει ότι θα πάει να βρει την Μυρτώ.. Φτάνει Αθήνα, την περιμένει, και την πετυχαίνει έξω απ’ το σπίτι της!! Παράλληλα, η Ιωάννα δέχεται ένα τηλεφώνημα που την κάνει να αλλάξει γνώμη για τη Βίκυ και για το αν τελικά έχει στήσει η ίδια την απαγωγή της.. Ο Ανδρέας και η Μαρία παίζουν το τελευταίο τους χαρτί και καταφέρνουν να ξεγελάσουν τον Φίλιππο με δόλιο τρόπο..

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 198

25/06/2015 - Ο Φίλιππος ανακοινώνει στον Ανδρέα ότι η Νεφέλη είναι δικό του παιδί και απαιτεί να γίνει άμεσα εξέταση DNA για να τη διεκδικήσει. Ο Αντρέας αρνείται να δώσει τη συγκατάθεσή του και αποκαλύπτει στη Μαρία το μεγάλο του μυστικό. Ότι η Νεφέλη όντως είναι κόρη του Φίλιππου, γιατί ο ίδιος δεν μπορεί να κάνει παιδιά.. και της προτείνει να φύγουν στο Λονδίνο για πάντα… Η Μαρία συμφωνεί, όμως ο Φίλιππος θα τους εμποδίσει με κάθε τρόπο… Την ίδια στιγμή η Βίκυ παραμένει εξαφανισμένη, κι ο μόνος που ανησυχεί πραγματικά γι’ αυτήν είναι ο Ηρόδοτος, ο οποίος τρέχει από σπίτι σε σπίτι προσπαθώντας να τους ταρακουνήσει, αλλά κανείς δεν τον ακούει… Ταυτόχρονα, η Παυλίνα ανακοινώνει στο Μιχαήλ ότι είναι έγκυος. Ο Μιχαήλ χαίρεται πάρα πολύ και τα ζευγάρι μπαίνει σε μια νέα, πολύ ευχάριστη φάση, προς το παρόν…

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 197

24/06/2015 - Η Ιωάννα είναι πεπεισμένη ότι η απαγωγή της Βίκυς είναι δική της επινόηση και αρνείται πεισματικά να ανταποκριθεί στα αιτήματα των απαγωγέων. Μαζί της παρασύρει και τους υπόλοιπούς με εξαίρεση τον Μάξιμο που διατηρεί τις επιφυλάξεις του. Την ίδια στιγμή η Σαμ ομολογεί στην Ρουμπίνη πως βοηθούσε τον Ευθυμίου με τα διάφορα σχέδια του επειδή της εκβίαζε με αποτέλεσμα ο Ευθυμίου να συλληφθεί μετά από καταγγελία της Ρουμπίνης αλλά και να ξυλοκοπηθεί από τον Μάξιμο. Ταυτόχρονα ο Φίλιππος απηυδισμένος πια επισκέπτεται την Μαρία και τον Ανδρέα για να του μιλήσει για το παιδί μη γνωρίζοντας όμως πως ο Ανδρέας οπλοφορεί. Ακόμα ο Δημήτρης είναι στα όρια νευρικής κρίσης γιατί δεν βρίσκει αντικαταστάτρια της Λυδίας, ενώ τέλος ο Ηρόδοτος είναι ο μόνος που αντιλαμβάνεται πως η απαγωγή της Βίκυς δεν είναι στημένη και πως η Βίκυ κινδυνεύει στα αλήθεια.

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 196

23/06/2015 - Η Βίκυ σπέρνει τον πανικό για άλλη μια φορά με την εξαφάνισή της.. Η Παυλίνα δίνει στον Μιχαήλ λίγες μέρες διορία για να της πει αν θέλει να κάνουν παιδί, ή όχι! Ο Δημήτρης αντιμετωπίζει δυσκολίες στο εστιατόριο τώρα που έφυγε η Λυδία και πιέζει τον Κώστα να του την φέρει πίσω! Στο μεταξύ, η Σαμ, κάνει έκπληξη στον Άρη και εμφανίζεται σπίτι του βράδυ και τον βλέπει με άλλη γυναίκα! Ο Ηρόδοτος με την επιμονή του, μαθαίνει τη διεύθυνση της Μυρτώς στην Αθήνα!! Η Ιωάννα χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της όταν της ανακοινώνουν ότι το αμάξι της Βίκυς βρέθηκε εγκαταλελειμμένο δίπλα σε ένα γκρεμό, με τη Βίκυ.. άφαντη!

Σειρές

ΗΛΙΟΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 18:30