web tv
αρχική
ΡΟΥΑ ΜΑΤ
ΚΥΚΛΟΣ
277 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΚΥΚΛΟΣ 2, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 46

16/11/2015 - Ο Μάξιμος ξέρει ότι είναι ο πατέρας του παιδιού που γέννησε η Ρουμπίνη. Αυτή όμως το αρνείται κατηγορηματικά. Για πόσο ακόμα; Η αλήθεια δε θα αργήσει να βγει στο φως… Η Μαρία πιέζεται κι από τη Νεφέλη κι από τον Αντρέα να κάνει κάτι που η ίδια δε θέλει… Έναν ακόμα συμβιβασμό και να ξανασμίξει με τον Αντρέα… Την ίδια στιγμή η Ρεγγίνα αρχίζει να θυμάται… και μέσα σ’ όλα θυμάται ότι δε δολοφόνησε η ίδια το αγόρι εκείνο το βράδυ… μια μεγάλη ιστορία μυστήριου αρχίζει γιατί ο Πέτρος δίνει στον εκβιαστή της Ρεγγίνας ακόμα περισσότερα λεφτά για να καλύψει ένα έγκλημα που η ίδια ποτέ της δεν έκανε… Ταυτόχρονα, ο Δημήτρης τον πιέζει για να μάθει το πραγματικό λόγο που έδωσε όλα αυτά τα χρήματα στον Χρήστο… το ένα ψέμα φέρνει τ’ άλλο κι όταν η αλήθεια αποκαλυφθεί θα είναι επώδυνη!

ΚΥΚΛΟΣ 2, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 45

13/11/2015

ΚΥΚΛΟΣ 2, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 44

12/11/2015 - Μετά το αυτοκινητιστικό δυστύχημα, η Ρουμπίνη μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο έχοντας τη βεβαιότητα ότι έχασε το παιδί του Μάξιμου… Την ίδια στιγμή η Μαρία διώχνει το Φίλιππο κι αποφασίζει μετά από το συναισθηματικό εκβιασμό που δέχεται από τη Νεφέλη, να συγκατοικήσουν με τον Αντρέα. Ο Πέτρος δίνει τα λεφτά στο Χρήστο, προκειμένου να μη δείξει τη φωτογραφία της Ρεγγίνας με το δολοφονημένο αγόρι στην αστυνομία. Και αφελώς νομίζει ότι όλα τελειώνουν εδώ… Ο Ηρόδοτος γκρεμίζει το πιο ισχυρό όπλο της Ιωάννας – τα λεφτά- επιστρέφοντας την επιταγή του Σάββα. Ο Μιχαήλ με την Παυλίνα παντρεύονται… Κι όλα θα μπορούσαν να ήταν υπέροχα, αν η Ιωάννα δεν ζητούσε από το Μιχαήλ να δώσει τόπο στην οργή για να προσλάβουν ξανά την Ευδοκία στο εργοστάσιο… Το «ναι» του Μιχαήλ θα είναι καθοριστικό και τα πάντα ανατρέπονται!

ΚΥΚΛΟΣ 2, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 43

11/11/2015 - Ο Μάξιμος μαθαίνει πως η Ρουμπίνη είναι έγκυος και χάνει το μυαλό του! Χωρίς δεύτερη σκέψη, πάει σπίτι της και ζητάει εξηγήσεις! Ο Ηρόδοτος προσπαθεί απεγνωσμένα να ρίξει την Αλέξια, όμως πέφτει σε τοίχο! Ένας διαρρήκτης μπαίνει στο σπίτι του Φίλιππου και του παίρνει κάτι σημαντικό.. H Ιωάννα κάνει μια πολύ γενναιόδωρη πράξη και αφήνει την Ευδοκία υπόχρεη.. Παράλληλα, ο Φίλιππος, πιο οργισμένος από ποτέ, εμφανίζεται στο σπίτι του Αντρέα με πολύ άγρια διάθεση! Προς έκπληξη όλων, η Μαρία παίρνει το μέρος του Αντρέα αυτή τη φορά.. Η μοίρα παίζει βρώμικο παιχνίδι στην Ρουμπίνη, καθώς απ’ τη μια στιγμή στην άλλη θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον θάνατο..

ΚΥΚΛΟΣ 2, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 42

10/11/2015 - Ο Μάξιμος μαθαίνει από την Παυλίνα ότι ξέρει τα πάντα για το φοβερό μυστικό που τους χωρίζει με τη Ρουμπίνη. Η Παυλίνα πλέον τον δικαιολογεί απόλυτα και του ζητάει συγνώμη. Η θέση της απέναντι στην Ρουμπίνη είναι πάρα πολύ δύσκολη, γιατί έχει υποσχεθεί να μην της αποκαλύψει το μυστικό. Ο Πέτρος απαντάει στο μέιλ που έστειλαν στη Ρεγγίνα και πάει ο ίδιος να βρει τον αποστολέα. Αποκαλύπτεται ότι η Ρεγγίνα είχε βρεθεί κι άλλες φορές με τον δολοφονημένο Σταύρο. Ο Ηρόδοτος έχει αποφασίσει να κατακτήσει την Αλέξια από τον γιατρό και κάνει προσπάθειες, οι οποίες όμως πέφτουν στο κενό. Η Ιωάννα, μετά από πιέσεις του Μιχαήλ, αποφασίζει να μην ξαναπάρει στη δουλειά την Ευδοκία. Της στέλνει όμως ένα μεγάλο ποσό σε επιταγή, την οποία η Ευδοκία δεν δέχεται. Ο Μάξιμος στήνει παγίδα στον Αντρέα και του αποσπά το τάμπλετ του, το οποίο δίνει στον Φίλιππο, που προσπαθεί να το ανοίξει για να βρει ενοχοποιητικά στοιχεία για τον Αντρέα. Όταν ο Αντρέας ανακαλύπτει πως του λείπει το τάμπλετ του, δίνει εντολή να ψάξουν στο σπίτι του Φίλιππου. Η Σαμ αποκαλύπτει στον Μάξιμο πως η Ρουμπίνη είναι έγκυος…

ΚΥΚΛΟΣ 2, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 41

09/11/2015 - Η Ρεγγίνα αρνείται πεισματικά πως έχει οποιαδήποτε ανάμειξη με την δολοφονία του εικοσάχρονου νεαρού, αλλά δεν πείθει τον Δημήτρη που διατηρεί τις επιφυλάξεις του. Ταυτόχρονα σε μια στιγμή αδυναμίας ο Μάξιμος κάνει μία νύξη στην Ρουμπίνη για την μητέρα της και παρά το ότι μετά προσπαθεί να τα μαζέψει η Ρουμπίνη αποφασίζει να στραφεί προς εκείνη την κατεύθυνση για να μάθει τον λόγο που δεν μπορούν να είναι μαζί. Η Ευδοκία εξηγεί στην Ηρώ τι την έσπρωξε να κάνει ό,τι έκανε και εκείνη αποφασίζει να μιλήσει στην Ιωάννα για να ξαναπροσλάβει την Ευδοκία. Την ίδια στιγμή ο Ηρόδοτος τρώει το παραμύθι για τον δήθεν εραστή της Αλέξιας, ενώ οι σχέσεις της Μαρίας και του Φίλιππου εξακολουθούν να μην έχουν καμία βελτίωση.

ΚΥΚΛΟΣ 2, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 40

06/11/2015

ΚΥΚΛΟΣ 2, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 39

05/11/2015 - Το μυστικό του Μάξιμου, που δε θέλει σε καμιά περίπτωση να μαρτυρήσει στη Ρουμπίνη, την οδηγεί σε ακραίες σκέψεις… όπως ότι ο Μάξιμος είναι βαριά άρρωστος… Την ίδια στιγμή η Μαρία χωρίζει με τον Φίλιππο και φεύγει από το σπίτι, γιατί είναι σίγουρη ότι αυτός έβαλε το γιατρό να της κάνει έκτρωση… O Μιχαήλ ανακαλύπτει με μεγάλη του έκπληξη ποια είναι η Ευδοκία Ελευθερίου, η γυναίκα που είχε αποφασίσει να τον διασύρει και να τον καταστρέψει εντελώς… και δεν μπορεί να το πιστέψει… Γιατί η Κατερίνα, που ερωτεύτηκε ο Μιχαήλ, είναι το ίδιο πρόσωπο με την Ευδοκία… Η Ρεγγίνα θυμάται ότι αυτή σκότωσε το 20άχρονο αγόρι και τρομερά φοβισμένη το εκμυστηρεύεται στον Πέτρο… Αποφασίζουν από κοινού ότι δε θα το πουν σε κανέναν άλλον και θα είναι το μυστικό τους… Όμως οι εξελίξεις τρέχουν και οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μια την άλλη…

ΚΥΚΛΟΣ 2, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 38

04/11/2015

Σειρές

ΗΛΙΟΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 18:30