web tv
αρχική
ΡΟΥΑ ΜΑΤ
ΚΥΚΛΟΣ
277 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΚΥΚΛΟΣ 2, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 55

27/11/2015 - Η Ρουμπίνη επιβεβαιώνει το άλλοθί του Φίλιππου στην αστυνόμο Γαβριήλ, που τον αφήνει ελεύθερο, και κατόπιν ανοίγει τα μάτια στην Μαρία σε σχέση με τον Ανδρέα. Ταυτοχρόνως η Παυλίνα αφού την παρακινεί η Ρουμπίνη δηλώνει στον Μιχαήλ πως τον συγχωρεί αλλά του δίνει τελεσίγραφο. Την ίδια στιγμή αποκαλύπτεται πως τα κορίτσια του Μίλτου τα πήρε η πεθερά του που απειλεί να διεκδικήσει δικαστικά την επιμέλειά τους. Παράλληλα, ο Κώστας ενδίδει στις επιθυμίες της Ηρώς να την βοηθήσει να εκδικηθεί τον Μάνο, κλέβοντας την από στην εκκλησία, και ο Μάξιμος δεν μπορεί να αντισταθεί και ξαναπλησιάζει ερωτικά την Ρουμπίνη. Τέλος ένα νέο ειδύλλιο αρχίζει αφού Ιωάννα και Φίλιππος έρχονται πάρα πολύ κοντά!

ΚΥΚΛΟΣ 2, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 54

26/11/2015 - Ο Φίλιππος με την Ιωάννα γνωρίζονται ακόμα καλύτερα και η συμπάθεια είναι αμοιβαία.. Ο Μίλτος ζει ένα δράμα, καθώς δεν μπορεί να βρει τις κόρες του.. Στο μεταξύ, ο Μιχαήλ λέει στην Ιωάννα ότι η Ευδοκία άρχισε πάλι τις παλιές της “συνήθειες” και τότε η Ιωάννα την πιάνει και της μιλάει έξω απ’ τα δόντια.. Στο μεταξύ, ο Μάξιμος ανακαλύπτει που κρύβεται ο Γιώργος στην Αθήνα! Η Ηρώ, προκειμένου να γλιτώσει τον Κώστα απ’ τη μήνυση, πρέπει να παντρευτεί τον παλιό της έρωτα.. τον Μάνο! Παράλληλα, ο Μίλτος δέχεται ένα μυστήριο τηλεφώνημα από κάποιον που έχει τις κόρες του.. Στο τέλος, ο Φίλιππος συλλαμβάνεται από την αστυνομία και η Ιωάννα, που είναι σπίτι του εκείνη την ώρα, μένει άναυδη!

ΚΥΚΛΟΣ 2, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 53

25/11/2015 - Ο Δημήτρης με τον Μάξιμο συνεχίζουν την έρευνα και ανακαλύπτουν καινούρια στοιχεία για την υπόθεση της Ρεγγίνας.. Η Παυλίνα λέει στον Μιχαήλ αυτό που έμαθε για την Ευδοκία και μένει άναυδη απ’ την αντίδρασή του.. Ο Αντρέας βρίσκει τον τρόπο και φροντίζει να βγει ένταλμα για τη σύλληψη του Φίλιππου. Στο μεταξύ, η Ηρώ με τον Κώστα, μπλέκονται σε ένα κωμικοτραγικό κυνηγητό με την αστυνομία! Η Αλέξια κάνει επίσημη πρόταση στον Ηρόδοτο να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά και τον αφήνει.. στον τόπο! Στο μεταξύ, εξαφανίζονται οι κόρες του Μίλτου και όλοι παθαίνουν πανικό! Ο Φίλιππος ζητάει απ’ την Ιωάννα να της κάνει το τραπέζι και οι δυο τους έρχονται πολύ κοντά..

ΚΥΚΛΟΣ 2, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 52

24/11/2015 - Ο Δημήτρης με τη βοήθεια του Μάξιμου προσπαθεί να μάθει την αλήθεια για το φόνο του νεαρού αγοριού, γιατί είναι βέβαιος ότι η Ρεγγίνα δεν έχει καμία ανάμειξη… Την ίδια στιγμή ο Μιχαήλ αποφασίζει να αποστασιοποιηθεί από την Παυλίνα, προκειμένου να δει πιο καθαρά την κατάσταση και να πάρει τις σωστές αποφάσεις… Αυτό το γεγονός κάνει την Παυλίνα ράκος και την ωθεί να αρχίσει τις παρακολουθήσεις. Αυτό που θα ανακαλύψει όμως θα την αφήσει άναυδη! Η διπλή ζωή της Ευδοκίας αποκαλύπτεται και τίποτα πια δε θα είναι το ίδιο… Ταυτόχρονα με αυτές τις τραγικές εξελίξεις, μια νέα σχέση αρχίζει για την Ιωάννα και τον Φίλιππο, τη στιγμή που η Ιωάννα δείχνει όλη της την τρυφερότητα για τον άρρωστο Φίλιππο… Τα νέα διαδίδονται κι όταν μαθαίνει η Μαρία ότι ο Φίλιππος είναι άρρωστος ταράζεται… Η ραγδαία συνέχεια όμως θα την ταράξει πολύ περισσότερο!

ΚΥΚΛΟΣ 2, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 51

23/11/2015 - Η Παυλίνα πείθει την Ευδοκία να μιλήσουνε κι εκείνη της επιβεβαιώνει όσα της είπε ο Μιχαήλ, ότι το φιλί δηλαδή που είδε, ήταν το πρώτο τους. Η Παυλίνα ακούει τις συμβουλές της Ρουμπίνης κι αποφασίζει να συγχωρέσει τον Μιχαήλ και να προχωρήσουν, αλλά αυτός, που είναι σε τρομερό δίλημμα ανάμεσα σ’ αυτήν και την Ευδοκία, της ζητάει χρόνο για να δουν πιο καθαρά τα πράγματα. Η Ρεγγίνα γυρίζει με τον Δημήτρη σπίτι κι αυτός, με τη βοήθεια του Μάξιμου, δρα δυναμικά και προσπαθεί να διαλευκάνει την υπόθεση της δολοφονίας του νεαρού Σταύρου. Ο Ηρόδοτος και η Αλεξία στήνουν ένα εορταστικό τραπέζι στο σπίτι του Σάββα για να τους φέρουν με τον Μίλτο πιο κοντά. Στο τραπέζι ο Σάββας γίνεται σκνίπα στο μεθύσι. Η Ηρώ βάζει τον Κώστα να πλακώσει τον Μάνο στο ξύλο. Ο Φίλιππος παθαίνει νεύρωση στομάχου. Στο πλευρό του στέκεται η Ιωάννα, που τον πηγαίνει στο νοσοκομείο και μετά κάθεται σπίτι του και τον φροντίζει. Την ίδια στιγμή ο Αντρέας με τον Ευθυμίου πλησιάζουν όλο και περισσότερο στην ολοκλήρωση της οικονομικής καταστροφής του Φίλιππου.

ΚΥΚΛΟΣ 2, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 50

20/11/2015 - Η Παυλίνα, αφού έχει πιάσει τον Μιχαήλ να φιλιέται με την Ευδοκία, του ζητάει να χωρίσουμε.. Το επόμενο πρωί, ο Μιχαήλ μετακομίζει σε ξενοδοχείο και καταρρακώνεται με αυτό που έχει κάνει.. Η Ρεγγίνα αντιμετωπίζει τον Χρήστο αποφασισμένη, στο τέλος όμως υποκύπτει στον εκβιασμό του.. Στο μεταξύ, ο Σάββας με τον Μίλτο έρχονται σε αντιπαράθεση και τότε ο Σάββας του ζητάει να πάρει τις κόρες του και να φύγει απ’ το σπίτι.. Η Ηρώ παίζει σε διπλό ταμπλό και τρελαίνει τον Μάνο, αλλά και τον Κώστα ταυτόχρονα! Ο Φίλιππος αγανακτεί με τη στάση της Μαρίας και πάει να της ζητήσει τα ρέστα! Παράλληλα, η Ρεγγίνα αποκαλύπτει στον Δημήτρη το μεγάλο της μυστικό.. Στο τέλος, η Παυλίνα αποφασίζει να αντιμετωπίσει την Ευδοκία πρόσωπο με πρόσωπο..

ΚΥΚΛΟΣ 2, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 49

19/11/2015 - Το νέο για την σχέση της Ρουμπίνης και του Πέτρου διαρρέει αυτόματα προς όλες τις κατευθύνσεις προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις. Παράλληλα η Ρεγγίνα εγκαταλείπει τον Δημήτρη σε μία προσπάθεια να τον ελευθερώσει από το πρόβλημά της, ενώ η Μαρία πείθεται για άλλη μια φορά από τον Ανδρέα, και αρνείται να δώσει το παιδί στον Φίλιππο για να πάνε μαζί στην Αθήνα. Σε κατάσταση πανικού ο Σάββας από την συμπεριφορά του Μίλτου που φλερτάρει ασύστολα, ενώ την ίδια στιγμή η Ηρώ πείθει τον Κώστα να παραστήσει τον εραστή της για τα μάτια του Μάνου. Η Ρεγγίνα πάει να συναντήσει τον Χρήστο με απρόβλεπτες συνέπειες , ενώ ταυτόχρονα η Παυλίνα πιάνει στα πράσα τον Μιχαήλ με την Ευδοκία.

ΚΥΚΛΟΣ 2, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 48

18/11/2015 - Ο Πέτρος δεν μπορεί να πει όχι στην Ρουμπίνη και δέχεται την πρότασή της.. Παράλληλα, ο Μιχαήλ έρχεται πολύ κοντά με την Ευδοκία και οι δυο τους κάνουν ένα νέο ξεκίνημα.. Το ίδιο βράδυ, επιστρέφει στο σπίτι του και η Παυλίνα του κάνει σκηνή, αφού καταλαβαίνει πως κάτι παίζει.. Ο Σάββας εκφράζει τη δυσαρέσκεια του προς τον Μίλτο, πέφτει όμως σε τοίχο.. Η Ρεγγίνα εξαφανίζεται για άλλη μια φορά και με το που επιστρέφει σπίτι, ζητάει απ’ τον Δημήτρη να χωρίσουνε! Στο μεταξύ, ο Αντρέας γίνεται πιο διεκδικητικός και χωρίς δεύτερη κουβέντα, κάνει έρωτα με την Μαρία μετά από πολλούς μήνες.. Η Ρουμπίνη βγαίνει για βόλτα με την νεογέννητη κόρη της και τον Πέτρο. Αυτή την τρυφερή στιγμή καταγράφει ο φακός ενός παπαράτσι!

ΚΥΚΛΟΣ 2, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 47

17/11/2015 - Ο Μάξιμος είναι σίγουρος πως το μωρό της Ρουμπίνης είναι δικό του, παρότι κανείς από το περιβάλλον της, ούτε αυτή η ίδια δεν το παραδέχεται. Ο Δημήτρης προσπαθεί να το εξακριβώσει από τον Ηρόδοτο, αλλά μπερδεύεται περισσότερο. Ο Ηρόδοτος βάζει το σπόρο της ζήλιας στον Σάββα, ότι ο Μίλτος σαλιαρίζει με μια κοπέλα. Ο Σάββας γίνεται έξαλλος κι όταν ο Μίλτος το παραδέχεται και το αντιμετωπίζει σαν κάτι φυσιολογικό, γίνεται καυγάς. Η Ηρώ δε βρίσκει νόημα πια στη ζωή της, αφού δεν τραβάει κανένα ερωτικό ζόρι, αλλά όλα αλλάζουν όταν η αδερφή της, της λέει πως ο Μάνος κατεβαίνει Κύπρο, για να την διεκδικήσει ξανά. Η Ρεγγίνα, σε μια έξοδό της με τον Δημήτρη, πέφτει πάνω στον Χρήστο, τον νεαρό που εκβίαζε τον Πέτρο. Ο Αντρέας με τον Ευθυμίου σχεδιάζουν καινούργιους τρόπους να καταστρέψουν τον Φίλιππο οικονομικά. Ο Μιχαήλ πηγαίνει στο σπίτι της Ευδοκίας και περνάνε μια ερωτική βραδιά. Ο Μάξιμος ψωνίζει βρεφικά στο μωρό, αλλά όταν πηγαίνει στη Ρουμπίνη με τα δώρα, αυτή τον διώχνει. Μετά καλεί στο σπίτι της τον Πέτρο και του ζητάει να διαδώσουν πως είναι μαζί ένα χρόνο και πως το μωρό είναι δικό του!

Σειρές

ΗΛΙΟΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 18:30