web tv
αρχική
ΡΟΥΑ ΜΑΤ
ΚΥΚΛΟΣ
277 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΚΥΚΛΟΣ 2, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 64

10/12/2015 - Η Ιωάννα συναντιέται με την Ρουμπίνη σε μια προσπάθεια να εξακριβώσει αν αυτό που της είπε η Στέλλα ήταν αλήθεια. Η Ρεγγίνα φεύγει από το σπίτι σαν τελευταία προσπάθεια να σώσει τον γάμο της με τον Δημήτρη. Ο Σάββας και ο Μίλτος αποφασίζουν να βάλουν όρια στην σχέση τους και να αφήσουν έξω τον Ηρόδοτο και την Αλέξια. Την ίδια στιγμή ο Ηρόδοτος κάνει πρόταση γάμου στην Αλέξια. Στο άλλο στρατόπεδο η Παυλίνα χάνει τον έλεγχο με τον Μιχαήλ και παρακαλάει την Ευδοκία να τον εγκαταλείψει, πράγμα που εκείνη της υπόσχεται δίνοντας παραίτηση στην Ιωάννα. Ταυτοχρόνως η Ηρώ σιγά σιγά αναγνωρίζει το ενδεχόμενο να είναι ερωτευμένη με τον Κώστα ενώ ο Αντρέας ανακαλύπτει την Μαρία και της επιτίθεται!. Τέλος η Ιωάννα αποκαλύπτει το μυστικό της Στέλλας.. ήρθε η ώρα πια να το μάθουν όλοι!!!

ΚΥΚΛΟΣ 2, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 63

09/12/2015 - Η Μαρία δεν μπορεί να δεχτεί ότι ο Φίλιππος είναι ερωτευμένος με την Ιωάννα και φέρνει μεγάλη αναστάτωση στις ζωές τον ηρώων μας.. Παράλληλα, ο Σάββας με την Αλέξια συνασπίζονται και βάζουν στόχο να “εξημερώσουν” Μίλτο και Ηρόδοτο.. Η Παυλίνα καταφέρνει και πείθει τον Μιχαήλ, να δοκιμάσουν για άλλη μια φορά να φτιάξουν τον γάμο τους.. Ο Αντρέας, όντας πια απελπισμένος, απειλεί ότι θα σκοτώσει τη Μαρία και μετά θα αυτοκτονήσει.. Στο μεταξύ, ο Δημήτρης παίρνει τη μεγάλη απόφαση και ανακοινώνει πως θέλει να χωρίσει απ’ τη Ρεγγίνα.. Η Ιωάννα μαθαίνει επιτέλους το μεγάλο μυστικό και ρωτάει την Ρουμπίνη αν είναι αλήθεια..

ΚΥΚΛΟΣ 2, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 62

08/12/2015 - Η Ιωάννα προσπαθεί να εξηγήσει χωρίς επιτυχία στην Μαρία πως η σχέση της με τον Φίλιππο προέκυψε μετά τον δικό τους χωρισμό. Ταυτοχρόνως υπογράφουν την αίτηση διαζυγίου με τον Μάξιμο πράγμα όμως που δεν στέκεται αρκετό για να πείσει την Ρουμπίνη να ξαναείναι μαζί του. Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης κάνει μια άκαρπη προσπάθεια να εξομαλύνει την σχέση του με την Ρεγγίνα. Ενώ ο Μιχαήλ συμπαραστέκεται στην Ευδοκία για τον θάνατο του παιδιού της, η Παυλίνα έξαλλη από θυμό του ζητάει να χωρίσουν. Ο Αντρέας κατηγορείται με αποδείξεις πια από την αστυνομία για ξυλοδαρμό της Μαρίας, η οποία απελπισμένα ζητά από τον Φίλιππο να την συγχωρέσει.

ΚΥΚΛΟΣ 2, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 61

07/12/2015 - Ο Μάξιμος με την Ιωάννα μιλάνε ανοιχτά ο ένας στον άλλον για το πώς αισθάνονται.. Οι ληστές που μπήκαν στο μαγαζί του Δημήτρη, δεν ήξεραν τι τους περίμενε.. Η Ηρώ μαζί με τον Κώστα, τους κανονίζουν μία χαρά! Στο μεταξύ, το βασανιστήριο του Ηρόδοτου συνεχίζεται καθώς Σάββας, Μίλτος και Αλέξια του κάνουν το βίο αβίωτο! Ο Δημήτρης μαθαίνει ότι η Ιωάννα τα ‘χει με τον Φίλιππο και η αντίδρασή του δείχνει πως δεν την έχει ξεπεράσει.. Την ίδια μέρα, ο Δημήτρης ρωτάει τη Ρεγγίνα αν θέλει να χωρίσουνε! Παράλληλα, η Ηρώ κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Κώστα! Η Μαρία πετυχαίνει τον Φίλιππο μαζί με την Ιωάννα σε ακατάλληλη στιγμή και πέφτει απ’ τα σύννεφα..

ΚΥΚΛΟΣ 2, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 60

04/12/2015 - Η Ρουμπίνη επιβεβαιώνει το άλλοθί του Φίλιππου στην αστυνόμο Γαβριήλ, που τον αφήνει ελεύθερο, και κατόπιν ανοίγει τα μάτια στην Μαρία σε σχέση με τον Ανδρέα. Ταυτοχρόνως η Παυλίνα αφού την παρακινεί η Ρουμπίνη δηλώνει στον Μιχαήλ πως τον συγχωρεί αλλά του δίνει τελεσίγραφο. Την ίδια στιγμή αποκαλύπτεται πως τα κορίτσια του Μίλτου τα πήρε η πεθερά του που απειλεί να διεκδικήσει δικαστικά την επιμέλειά τους. Παράλληλα, ο Κώστας ενδίδει στις επιθυμίες της Ηρώς να την βοηθήσει να εκδικηθεί τον Μάνο, κλέβοντας την από στην εκκλησία, και ο Μάξιμος δεν μπορεί να αντισταθεί και ξαναπλησιάζει ερωτικά την Ρουμπίνη. Τέλος ένα νέο ειδύλλιο αρχίζει αφού Ιωάννα και Φίλιππος έρχονται πάρα πολύ κοντά!

ΚΥΚΛΟΣ 2, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 59

03/12/2015 - Η Ιωάννα αποκαλύπτει στον Μάξιμο ότι ένας νέος άντρας μπήκε στη ζωή της. Ο Μάξιμος, το δέχεται ανακουφισμένος, αλλά επιμένει να μάθει ποιος είναι. Η Ιωάννα δεν του αποκαλύπτει ότι είναι ο Φίλιππος. Ο Μάξιμος ανακοινώνει στη Ρουμπίνη ότι η Ιωάννα είναι ερωτευμένη, ελπίζοντας ότι αυτό θα αλλάξει την απόφασή της και θα ζήσουν μαζί. Όμως η Ρουμπίνη δεν μπορεί να το κάνει αυτό μετά την αποκάλυψη του μυστικού, το θεωρεί ανήθικο και είναι κατηγορηματική. Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης βρίσκεται πληγωμένος στην άσφαλτο από τον έμπορο ναρκωτικών, που απειλεί και τη ζωή της Ρεγγίνας. Ταυτόχρονα, ο Μιχαήλ φεύγει νύχτα από το σπίτι και την Παυλίνα, για να πάει να βρει την Ευδοκία. Η Παυλίνα του επιτίθεται λεκτικά και μια σχέση φαίνεται να πλησιάζει στο τέλος της. Ο Φίλιππος επισκέπτεται αιφνιδιαστικά τον Μάξιμο για να του ανακοινώσει κάτι πολύ σοβαρό. Του ομολογεί με θάρρος πως είναι αυτός που ξεκίνησε σχέση με την Ιωάννα!

ΚΥΚΛΟΣ 2, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 58

02/12/2015 - Η Ηρώ με τον Κώστα ετοιμάζουν το “μεγάλο κόλπο” πριν από τον γάμο.. Ο Ηρόδοτος ακούει τη συμβουλή του Σάββα και αρχίζει να απαγγέλλει ποίηση στην Αλέξια, μήπως και καταφέρει τη ρίξει.. Ο Αντρέας μαθαίνει το μυστικό του Μάξιμου και τον απειλεί πως αν δεν είναι εντάξει απέναντί του, θα το αποκαλύψει σε όλους! Η μεγάλη ώρα φτάνει και ο Κώστας “κλέβει” την Ηρώ στα σκαλιά της εκκλησίας.. Στο μεταξύ, το μαρτύριο της Μαρίας μέσα στο σπίτι του Αντρέα, συνεχίζεται και ανήμπορη να δραπετεύσει, παίρνει τηλέφωνο την αστυνομία! Η Ιωάννα λέει ένα ψέμα στον Μάξιμο για να δικαιολογηθεί που άργησε να γυρίσει σπίτι, την πατάει όμως, καθώς ο Μάξιμος γρήγορα ανακαλύπτει την αλήθεια..

ΚΥΚΛΟΣ 2, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 57

01/12/2015 - Η Ρουμπίνη σιχαίνεται τον εαυτό της, μετά την αποκάλυψη αφού διασταυρώνει τα γεγονότα και με τον Μάξιμο.. Στο μεταξύ, η Ηρώ με τον Κώστα κάνουν “πρόβα νυφικού” και προετοιμάζουν το χουνέρι που στήνουν στον Μάνο! Ο Μάξιμος πιάνει τον Πέτρο και του κάνει ξεκαθάρισμα για την Ρουμπίνη και οι δυο άντρες κοντράρονται.. Στο μεταξύ, ο Δημήτρης μπλέκει με τον υπόκοσμο προσπαθώντας να φτάσει στον “Ντον”, ένα πρόσωπο που θα παίξει κρίσιμο ρόλο στην υπόθεση της Ρεγγίνας.. Ο Φίλιππος με την Ιωάννα κάνουν βραδιά “ταινίας” στο σπίτι του, αλλά τους παίρνει ο ύπνος χωρίς η Ιωάννα να ειδοποιήσει τον Μάξιμο! Η Μαρία, σε μια απελπισμένη προσπάθεια προσπαθεί να το σκάσει μεσ’ τη νύχτα με τη Νεφέλη απ’ το σπίτι.. τα σχέδια της όμως ανατρέπει ο.. Αντρέας!

ΚΥΚΛΟΣ 2, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 56

30/11/2015 - Η Ιωάννα και ο Φίλιππος κάνουν έρωτα και έρχονται πολύ κοντά συναισθηματικά. Μια καινούργια ερωτική ιστορία ξεκινάει. Ο Αντρέας φανερώνει το πολύ κακό του πρόσωπο στη Μαρία, την χτυπάει και της εξαπολύει όλα του τα απωθημένα με πολύ σκληρό τρόπο. Η Μαρία πάνω στην απόγνωσή της, τηλεφωνεί στον Φίλιππο, για να ζητήσει συγνώμη, αλλά αντιμετωπίζει την αδιαφορία του. Ο Δημήτρης έχει στοιχεία για κάποιο καινούργιο πρόσωπο, που θεωρεί πως έχει παίξει ρόλο στη δολοφονία του νεαρού Σταύρου. Προς μεγάλη του έκπληξη μαθαίνει πως το πρόσωπο αυτό είναι έμπορος ναρκωτικών. Ο Σάββας και ο Μίλτος αντιμετωπίζουν με δικηγόρο την πεθερά του Μίλτου. Ο Μάξιμος αποφασίζει να αποκαλύψει στη Ρουμπίνη το μεγάλο μυστικό, αλλά την παρακαλεί να κάνει πρώτα μια προσπάθεια να το αποσπάσει από την μητέρα της. Τελικά η μητέρα της, της το αποκαλύπτει. Η Ηρώ κλείνει εκκλησία για να γίνει σε δύο μέρες ο υποτιθέμενος γάμος της με τον Μάνο. Ο Μιχαήλ αποφασίζει και γυρίζει πίσω στο σπίτι της Παυλίνας. Όμως η σχέση τους δεν είναι πια η ίδια.

Σειρές

ΗΛΙΟΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 18:30