web tv
αρχική
Εκείνο το καλοκαίρι...
ΚΥΚΛΟΣ
117 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 117

23/12/2014 - ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ: Στο τελευταίο επεισόδιο, οι ανατροπές είναι πολλές και μεγάλες. Οι εκπλήξεις διαδέχονται η μια την άλλη. Οι ήρωες της σειράς παίρνουν ο καθένας τον δικό του δρόμο και τέσσερα χρόνια μετά βρίσκονται πίσω, στη γενέθλια γη. Εκεί που άρχισαν όλα. Η συμφιλίωση έρχεται με ένα συγκλονιστικό τρόπο. Οι μνήμες δεν είναι πια εφιάλτες, μπορούν, όμως, τα πράγματα να γίνουν όπως ήταν πριν; Και ο Θωμάς; Ο αγνοούμενος πατέρας και σύζυγος; Θα τον δουν;

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 116

23/12/2014 - Η Χριστίνα γεννά τον μικρό Θωμά. Ο Παύλος της λέει ότι θα έρθει η μητέρα του από την Ελλάδα να τους επισκεφτεί. Η Μυρτώ επισκέπτεται την Εβελίνα για να την χαιρετήσει, αφού φεύγει για την Ελλάδα. Ο Παύλος τηλεφωνεί στην Εβελίνα και της λέει ότι η Χριστίνα γέννησε. Η Εβελίνα επισκέπτεται την Χριστίνα στην κλινική και ζητά από τον Παύλο να είναι δίπλα της όταν θα γεννήσει και αυτή.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 115

23/12/2014 - Ο Αντώνης ζητά συγγνώμη από τον Βασίλη και οι δύο άντρες συμφιλιώνονται. Η Ελένη, σοκαρισμένη από την πράξη της Νίκης και του Αντώνη, ζητά συγγνώμη και από τους δύο. Τρεις μήνες αργότερα, η Νίκη ετοιμάζει το μνημόσυνο του Νίκου μαζί με την Αντρούλα. Η Ελένη, στο δωμάτιο του Γιώργου, στο νοσοκομείο, ζητά συγγνώμη από την Μαρία. Η Εβελίνα, στον μήνα της πια να γεννήσει, επισκέπτεται τον Παύλο και τον ρωτά αν θα βλέπει το παιδί και αυτός της απαντά θετικά. Ο Βασίλης λέει στον Παύλο ότι ο Γιώργος είναι πολύ καλύτερα μετά την μεταμόσχευση. Η Μυρτώ βγαίνει από τη φυλακή. Επισκέπτεται την Άννα η οποία της λέει ότι τέλειωσε τις χημειοθεραπείες και ότι είναι καλά, ενώ η Μυρτώ της ανακοινώνει ότι θα φύγει από την Κύπρο. Η Χριστίνα δεν νιώθει καλά και ζητά από τον Παύλο να την πάρει στην κλινική.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 114

23/12/2014 - Η Χριστίνα θέλει να δει τον Νίκο και τον Γιώργο, όμως δεν την αφήνουν λόγω της κατάστασής της. Ο Παύλος συναντά τον Αντώνη, έξω από την πολυκατοικία, σε κακή κατάσταση. Προσπαθεί να τον πείσει να ανέβει στο σπίτι, χωρίς αποτέλεσμα όμως, αφού ο Αντώνης αισθάνεται πολλές τύψεις, λέγοντάς του ότι αυτός φταίει για ό,τι έγινε. Αργότερα, ο Παύλος επισκέπτεται την Μυρτώ στη φυλακή και της λέει ότι ο Νίκος είναι εγκεφαλικά νεκρός. Η Μυρτώ ζητά να τον δει και ο Παύλος της υπόσχεται να την βοηθήσει. Στο νοσοκομείο, η Αντρούλα προσπαθεί να ηρεμήσει την Μαρία και την Άννα. Ο Αντώνης επιστρέφει στο νοσοκομείο με τον Παύλο. Η Ελένη επιτίθεται ξανά στον Αντώνη, λέγοντάς του ότι αυτός φταίει για ό,τι έγινε. Η Νίκη αποφασίζει να δώσουν το συκώτι του Νίκου για μεταμόσχευση στο Γιώργο. Ο Αντώνης δέχεται και το λένε στον Βασίλη.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 113

23/12/2014 - Η Μαρία και η Κατερίνα θυμούνται στιγμές από την παιδική τους ηλικία με τα αδέλφια τους. Η Άννα φτάνει στο νοσοκομείο. Η Ελένη τσακώνεται για άλλη μια φορά με τον Βασίλη, ενώ η Αντρούλα τους λέει ότι η Νίκη θέλει να τους μιλήσει. Ο γιατρός ζητά άλλη μια φορά από τη Νίκη και τον Αντώνη να χαρίσουν τα όργανα του Νίκου, η Νίκη όμως δεν θέλει να δεχτεί ότι ο γιος της είναι εγκεφαλικά νεκρός. Η Στέλλα και ο Μάρκος μαθαίνουν από έναν αστυνομικό για την έκρηξη. Η Εβελίνα ενημερώνει τον πρώην άντρα της Χριστίνας για το συμβάν, ενώ ο Παύλος το λέει στην Χριστίνα, η οποία επιμένει να δει τον Νίκο στο νοσοκομείο. Ο γιατρός ενημερώνει τον Βασίλη, την Ελένη και την Κατερίνα ότι πρέπει να γίνει μεταμόσχευση ήπατος στον Γιώργος, ενώ ο Αντώνης, συντετριμμένος, πάει στον τόπο της έκρηξης.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 112

23/12/2014 - Η Άννα τηλεφωνά ξανά στη Μαρία και μαθαίνει για τον Νίκο. Έξω από το νοσοκομείο, η Αντρούλα μαθαίνει από τον Αντώνη και τον Βασίλη τι έχει γίνει. Στην κλινική, η Χριστίνα ανήσυχη, τηλεφωνά στον Αντώνη, η Αντρούλα όμως δεν τον αφήνει να το απαντήσει και τους λέει ότι η Χριστίνα είναι στην κλινική. Η Μαρία ενημερώνει την Άννα για την έκρηξη και την κατάσταση του Νίκου. Η Νίκη αντιλαμβάνεται ότι ο Νίκος είναι εγκεφαλικά νεκρός όταν ο γιατρός ζητά από την ίδια και τον Αντώνη να δεχτούν να δώσουν τα όργανα του Νίκου και καταρρέει.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 111

23/12/2014 - Ο Αντώνης στο νοσοκομείο, χαμένος, δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί ακόμα, ενώ η Νίκη καταρρέει. Η Εβελίνα ενημερώνει τον Παύλο ότι η Χριστίνα και ο Παύλος παντρεύτηκαν. Η Μαρία τηλεφωνεί στον Βασίλη και τον ενημερώνει τι έχει γίνει, ο οποίος μαζί με την Κατερίνα και την Ελένη πηγαίνουν στο νοσοκομείο, όπου και μαθαίνουν για την βόμβα στο αυτοκίνητο του Αντώνη και τον κρίσιμο τραυματισμό του Νίκου και του Γιώργου. Στο διαμέρισμά της, η Άννα είναι ανήσυχη, αφού παίρνει τον Νίκο τηλέφωνο και αυτός δεν απαντά. Παίρνει τηλέφωνο τη Μαρία, η οποία όμως δεν απαντά, αφού δεν ξέρει πως να της το πει. Ο Αντώνης θέλει την Αντρούλα κοντά του, ενώ ζητά συγγνώμη από τον Βασίλη, λέγοντάς του ότι αυτός φταίει για ό,τι έγινε. Ο γιατρός ενημερώνει τον Βασίλη και τον Αντώνη για την κατάσταση των παιδιών τους, λέγοντάς τους ότι είναι πολύ κρίσιμη.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 110

23/12/2014 - Η Εβελίνα πάει στο διαμέρισμα της Χριστίνας και τους παίρνει δώρο για τον γάμο τους. Αργότερα βλέπει τον Παύλο να το πετά στα σκουπίδια. Ο Παύλος ρωτά τον Βασίλη αν η Χριστίνα παντρεύτηκε. Ο Βασίλης την ενημερώνει. Η Χριστίνα δεν νιώθει καλά. Πηγαίνει στον γιατρό με τον Παύλο και ο γιατρός την κρατά στην κλινική. Η Νίκη λέει στον Αντώνη ότι θα φύγει από το σπίτι αν δεν συμφιλιωθεί με την Μαρία και τον Γιώργο. Ο Νίκος είναι στο σπίτι της Άννας μαζί με την Ηρώ. Η Νίκη του τηλεφωνά κλαίγοντας και ο Νίκος φεύγει. Πηγαίνοντας στην Νίκη, επισκέπτεται τη Μυρτώ στη φυλακή. Κουβεντιάζοντας της λέει ότι τελικά αγαπά την Άννα. Αργότερα, έξω από την πολυκατοικία τα τρία παιδιά συναντούν τον Αντώνη, ο οποίος όμως, θέλει να μιλήσει μόνο στη Μαρία και λέει στον Νίκο να φύγει με τον Γιώργο.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 109

23/12/2014 - Η Εβελίνα παίρνει τη μητέρα της στο πάρκο και θυμάται παλιές ευτυχισμένες στιγμές. Στο διαμέρισμα της Άννας ο Νίκος την βλέπει για πρώτη φορά με ξυρισμένο κεφάλι. Της λέει ότι την αγαπά και κάνουν σχέδια για το μέλλον. Ο Βασίλης και ο Παύλος προσπαθούν για άλλη μια φορά να μιλήσουν στον Αντώνη, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η Χριστίνα και ο Παύλος πάνε στον γιατρό και μαθαίνουν το φύλο του μωρού. Η Εβελίνα επισκέπτεται την Μυρτώ στη φυλακή και εκεί μαθαίνει για τον γάμο της Χριστίνας με τον Παύλο.

Σειρές

ΗΛΙΟΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 18:30