web tv
αρχική
Νιώσε με
ΚΥΚΛΟΣ
367 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΚΥΚΛΟΣ 2, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 193

23/12/2014 - ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ-Το τελευταίο επεισόδιο μεταφέρεται ένα χρόνο μετά. Όλες οι ιστορίες των ηρώων έχουν μια εξέλιξη. Αρχίζει με τις προετοιμασίες τους για να πάνε στην βάφτιση της κόρης της Άννας. Η Άννα και ο Μιχάλης είναι μαζί, και έχουν δίπλα τους την κορούλα τους βασιλική. Η Στεφανη και ο Στάθης επιστρέφουν από την Αγγλία για να παρευρεθούν στο μυστήριο, μιας και η Στεφανη είναι η νονά της Βασιλικουλας. Ο Θανάσης είναι καλά επαγγελματική. Κρύβει όμως από όλους την βοήθεια που πρόσφερε στον Γιάννη για να δραπετεύσει. Ποτέ δεν έχει μαθευτεί η εμπλοκή του γιατί ο Γιάννης έστω και την τελευταία στιγμή τον προστάτευσε.

ΚΥΚΛΟΣ 2, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 192

23/12/2014 - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 19:30

ΚΥΚΛΟΣ 2, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 191

23/12/2014 - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 19:30

ΚΥΚΛΟΣ 2, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 190

23/12/2014 - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 19:30

ΚΥΚΛΟΣ 2, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 189

23/12/2014 - Ο Γιάννης έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο . Ο Πάρης έχει άλλη μια συνάντηση με την Έλενα . Η Έλενα του εκφράζει το ενδιαφέρον της . Η Στεφανη και ο Στάθης κάνουν σχεδία για τη ζωή τους στην Αγγλία . Η Χριστίνα είναι πολύ αγχωμένη για την εξαφάνιση του Λεωνίδα πιστεύει ότι η εξαφάνιση του έχει να κάνει με το τηλεφώνημα που δέχτηκε από αυτούς που τους χρωστούσε λεφτά . Ο Μιχάλης θα μιλήσει στην Μαριάννα για την εξαφάνιση και αυτή θα κάνει ότι δεν ξέρει κάτι . Ο Κρις ετοίμασε το σπίτι για την Αλεξία και οι δυο ανυπομονούν να φύγουν από το νοσοκομείο και να συνεχίσουν τη ζωή τους . Η Νατάσσα κάνει σοβαρές προσπάθειες για να σώσει τον γάμο της , γεγονός που κάνει τον Παρη να νοιώθει ακόμα πιο ένοχος . Ο Θανάσης ανακοινώνει στην Στεφανη και την Μαρία την κατάσταση της υγείας του Γιάννη . Ο Γιάννης θα προσπαθήσει να χρηματίσει τον φρουρό για να τον αφήσει να δραπετεύσει .

ΚΥΚΛΟΣ 2, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 188

23/12/2014 - Ο Γιάννης θα μιλήσει στο Θανάση για το σχέδιο απόδρασης του . Ο Θανάσης έχει ακόμα αμφιβολίες για το αν θα τον βοηθήσει . Ο Λεωνίδας έχει εξαφανιστεί και η Χριστίνα τον ψάχνει . Η Αλεξία και ο Ιάσωνας είναι πολύ καλύτερα . Το φλερτ του Παρη και της Έλενας γίνεται ακόμα πιο έντονο . Η Νατάσσα θα κάνει σκηνές ζηλοτυπίας στον Παρη . Η Άννα αρχίζει να κουράζεται με τον ανταγωνισμό της Μαρίας και της Βασιλικής .Ενώ ο Γιάννης βάζει το σχέδιο του για να αποδράσει σε εφαρμογή . Η Αλεξία δέχεται την επίσκεψη της Βασιλικής . Οι δυο γυναίκες θα ανταλλάξουν πληροφορίες για τη δράση του Γιάννη . Ο Λεωνίδας είναι πολύ σοβαρά μπλεγμένος .

ΚΥΚΛΟΣ 2, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 187

23/12/2014 - Η Νατάσσα προσπαθεί να σπάσει τον πάγο με τον Παρη , ο Πάρης είναι αδιάφορος . Η Νατάσσα είναι απορημένη , δεν ξέρει τι συμβαίνει , η Χριστίνα θα την συμβουλέψει να προσπαθήσει να κρατήσει τον γάμο της . Η Μαρία είναι πολύ χαρούμενη που μπορεί να βοηθήσει την κόρη της .Η Έλενα σκεφτεται τον Παρη και κάνει το πρώτο βήμα για να έρθει πιο κοντά του . Ο Θανάσης θα πει στη Χριστίνα ότι ο Γιάννης του ζήτησε την βοήθεια του για να δραπετεύσει , η Χριστίνα θα του πει να μην τον βοηθήσει . Η Νατάσσα μαθαίνει από τον Κρις για τον Παρη και τη συνάντηση που είχε το προηγούμενο βραδύ με την Έλενα . Η Στεφανη αποφασίζει να πάει τελικά στη Αγγλία με τον Στάθη . Η Βασιλική και η Μαρία ανταγωνίζονται για την αγάπη της Άννας . Η Εύα έρχεται σε ρήξη με τον Μιχάλη όταν του ανακοινώνει ότι σκέφτεται να πάει να δουλέψει στην Αγγλία . Ο Λεωνίδας πέφτει στην παγίδα της Μαριάννας.

ΚΥΚΛΟΣ 2, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 186

23/12/2014 - Η Εύα δέχεται μια πρόταση για δουλειά σε σχολείο στην Αγγλία . Η Νατάσσα λέει στον Παρη την απόφαση της να μην πάει στην Ιταλία , ο Πάρης θυμώνει και φεύγει . Η Εύα θα πάει να δει την Αλεξία και τον Ιάσωνα στην κλινική . Ο Θανάσης σκεφτεται σοβαρά να βοηθήσει τον Γιάννη . Νοιώθει ένοχος για την κατάσταση που βρίσκεται ο πατέρας του . Η Βασιλική θα προσπαθήσει να τον ηρεμίσει . Ο Λεωνίδας δέχεται ένα τηλεφώνημα για να δώσει και τα υπόλοιπα λεφτά που χρωστάει . Η Μαριάννα λέει στη Στεφανη για την περίεργη συμπεριφορά του Στάθη απέναντι της. Η Άννα έχει κάποιες περιπλοκές με την εγκυμοσύνη της , η Μαρία θα της συμπαρασταθεί . Ενώ ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στη ζωή του Παρη , η Έλενα . Η Μαριάννα θα έχει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη!

ΚΥΚΛΟΣ 2, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 185

23/12/2014 - Η Χριστίνα ανακοινώνει στην Μαριάννα την απόφαση της να μην δεχτεί την πρόταση γάμου του Λεωνίδα .Η Νατάσσα δεν ξέρει πώς να πει στον Παρη τους λόγους που δεν θέλει να πάει αυτή την περίοδο στην Ιταλία . Η Εύα και ο Μιχάλης κάνουν ένα απολογισμό της σχέσης τους και ήρεμα κατανέμουν της ευθύνες της αποτυχίας του γάμου τους . Με αφορμή μια συζήτηση για την Στεφανη , ο Στάθης και η Μαριάννα έρχονται σε ρήξη .Η Μαρία και η Άννα έρχονται πιο κοντά . Ενώ η εγχείριση μεταμόσχευσης νεφρού του Ιάσωνα έχει περιχεί . Ο Γιάννης θα δεχτεί μια επίσκεψη στο κελί του από τον Θανάση και θα του ζητήσει μια μεγάλη χάρη .

Σειρές

ΗΛΙΟΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 18:30