Ant1live

web tv
αρχική
Ότι αγάπησα
ΚΥΚΛΟΣ
73 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 73

23/12/2014 - Κοινωνική,δραματική σειρά

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 72

23/12/2014 - Κοινωνική,δραματική σειρά

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 71

23/12/2014 - Κοινωνική,δραματική σειρά

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 70

23/12/2014 - Καθώς η Χριστίνα είναι στο δωμάτιο της Χρύσως, η Δανάη έρχεται από το υπνοδωμάτιο και μπαίνει στο ημιφωτισμένο σαλόνι του σπιτιού. Παθαίνει σοκ όταν βλέπει πάνω στο τζάμι της εξώπορτας μια απειλητική ανθρώπινη σκιά. Την επόμενη ημέρα η Χριστίνα δέχεται την … επίσκεψη του Αργύρη πρωί πρωί, που προθυμοποιείται να την πάει αυτός στο σχολείο… Από τη συνομιλία του με την Ελευθερία αλλά και έχοντας υπόψη πράγματα που του έχει πει η Βασιλική, ο Ορέστης αρχίζει μαζί με την αδελφή του να κάνει εικασίες για το ποιος ή ποια είναι το παιδί που η Σοφία Αριστοδήμου έκανε με τον πατέρα τους, Μενέλαο Φράγκο και καταλήγουν σε τρομακτικά συμπεράσματα. Την επόμενη ημέρα ο Ορέστης πηγαίνει να βρει τη Βασιλική, αποφασισμένος αυτή τη φορά να ακούσει από το στόμα της ολή την αλήθεια και τίποτα λιγότερο! Την ίδια στιγμή όμως ο Περατικός συναντά τον Μενέλαο Φράγκο έχοντας στα χέρια του τον φάκελο, που προοριζόταν για τον Φίλιππο Αριστοδήμου, με τα στοιχεία που λένε την αλήθεια για το πού βρίσκεται η αγνοούμενη. Ο Άρης πηγαίνει τον μικρό Φίλιππο στο νηπιαγωγείο, όμως όταν βλέπει εκεί τη Σοφία να περιμένει, αντιδρά με ένα τρόπο απρόβλεπτο, που ρίχνει παραπάνω λάδι στη φωτιά, στη σχέση του με την γυναίκα του.

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 69

23/12/2014 - Ο Αργύρης, μετά από την επίθεσή του εναντίον της Αναστασίας, παίρνει ήρεμος τηλέφωνο τη Χριστίνα και αρχίζει να συνομιλεί μαζί της, προσπαθώντας να αποκτήσει σιγά σιγά μαζί της οικειότητα… Τη συνομιλία τους διακόπτει η Δανάη που μπαίνει στο σπίτι της Χριστίνας και δείχνει να αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας! Όμως ο Αργύρης φαίνεται αποφασισμένος να πλησιάσει τη Χριστίνα ακόμη περισσότερο! Ο Μενέλαος υπόσχεται στην Ελευθερία ότι θα της πει όλη την αλήθεια και ότι με ειλικρίνεια θα απαντήσει σε όλα της τα ερωτήματα. Η Ελευθερία εκμεταλλεύτεται την υπόσχεσή του και αρχίζει να του υποβάλλει κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με τη σχέση που είχε με τη Σοφία Αριστοδήμου, ερωτήματα που φέρνουν σε πολύ δύσκολη θέση όχι μόνο τον Μενέλαο αλλά και τον Αντώνη Περατικό που είναι εκεί. Λίγη ώρα αργότερα ο Περατικός θα βρεθεί ξανά σε δύσκολη θέση, όταν θα συναντηθεί με τον αστυνόμο Πάρη, που έχει στα χέρια του τον φάκελο με τα στοιχεία για την τύχη της Σοφίας Αριστοδήμου και ξέρει πια όλη την αλήθεια! Την ίδια στιγμή ο Ορέστης φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση την Βασιλική επιμένοντας φορτικά να του πει ό,τι ξέρει σχετικά με το φάκελο. Η Σοφία, μιλώντας στο τηλέφωνο με τον Άρη, σχεδόν τον ικετεύει να της δώσει το παιδί να μιλήσει μαζί του, όμως ο Άρης συνεχίζει να παίζει με τα νεύρα της.

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 68

23/12/2014 - Η Βασιλική μένει εβρόντητη όταν ο αστυνόμος θείος της ανοίγει το φάκελο, που βρέθηκε στο αυτοκίνητό της. Ο Πάρης της ζητά να μην πει τίποτα και σε κανέναν μέχρι να χειριστεί ο ίδιος το ζήτημα. Στη συνέχεια ο Πάρης ενημερώνει τον Περατικό σχετικά με το φάκελο και του ζητά να συναντηθούν. Ο Περατικός με τη σειρά του το λέει στον Μενέλαο Φράγκο.Ο Πάνος, έπειτα από μια κουβέντα που έκανε με την … πικραμένη μαζί του Αναστασία, πηγαίνει στο σπίτι και βρίσκει τη Χριστίνα. Συζητούν και ο Πάνος φαίνεται αποφασισμένος να φύγει, όμως και η Χριστίνα φαίνεται αποφασισμένη να τον κρατήσει κοντά της. Του ανακοινώνει ότι την επόμενη μέρα θα γίνουν οι εξετάσεις για να διαπιστωθεί η πατρότητα του βρέφους. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά ο … δολοφόνος Αργύρης φαίνεται να δείχνει όλο και περισσότερο ενδιαφέρον για τη Χριστίνα. Η Νιόβη λέει στον Ορέστη ότι οι γιατροί δεν της δίνουν ούτε 3 μήνες ζωής και τον παρακαλεί να της πει τι ξέρει για το δυστύχημα στο οποίο σκοτώθηκε η κόρη της. Ο Ορέστης καταλαβαίνει ότι αυτή τη φορά δεν μπορεί να της κρύψει την αλήθεια. Ο Άρης ενημερώνει τον Φίλιππο για την οριστική του ρήξη με τη Σοφία και φαίνεται αποφασισμένος να τραβήξει μέχρι τέλους τα τιμωρητικά και εκδικητικά μέτρα εναντίον της. Η Σοφία επιστρέφει στο ξενοδοχείο απελπισμένη. Εκεί πηγαίνει και ο Γρηγόρης, που επιμένει να ξεκαθαρίσει επιτέλους η Σοφία τι θέλει και τι σκέφτεται για τη συνέχεια.

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 67

23/12/2014 - Κοινωνική,δραματική σειρά

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 66

23/12/2014 - Είναι η επόμενη μέρα από το φονικό στη γειτονιά της Αναστασίας ο αστυνόμος Πάρης εξηγεί στον Περατικό πως αν ο δολοφόνος δεν είχε λογικά κίνητρα τότε μπορεί να πρόκειται για «δράκο» που θα ξαναχτυπήσει. Την ίδια ώρα ο δολοφόνος, δηλαδή ο Αργύρης, χτυπά την πόρτα της Αναστασίας ψάχνοντας τάχα για μια κυρία, που ωστόσο δεν μένει στην πολυκατοικία. Στο μεταξύ ο Πάνος εξακολουθεί να καλεί στο τηλέφωνο την Αναστασία, που ωστόσο δεν του απαντά.Μιλώντας με τον Περατικό, ο Πάρης τον ρωτά και για την υπόθεση της αγνοούμενης Σοφίας Αριστοδήμου και εκφράζει την έκπληξή του για το γεγονός ότι ο Φίλιππος την θεωρεί ζωντανή. Ο Περατικός προσπαθεί να αποφύγει τη συζήτηση, αλλά τον καλεί στο τηλέφωνο ο Φίλιππος και του λέει ότι έχει στα χέρια του το Φάκελο και ότι περιμένει να συναντηθούν μαζί με τον Μενέλαο. Ο Μενέλαος παρακαλεί για άλλη μια φορά τη Δέσποινα να κρατήσει το στόμα της κλειστό για την ιστορία του 1974, όμως εκείνη του ζητά κάτι που τον φέρνει σε δύσκολη θέση. Αργότερα ο Μενέλαος μαζί με τον Περατικό βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Φίλιππο Αριστοδήμου, που τους λέει ότι ξέρει όλη την αλήθεια…

ΚΥΚΛΟΣ 1, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 65

23/12/2014 - Η Σοφία αναστατωμένη που δεν βρήκε τον μικρό Φίλιππο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, φεύγει για το σπίτι των Αριστοδήμου. Εκεί όμως μια ομάδα ασφαλείας την εμποδίσει από του να μπει στο σπίτι και ουσιαστικά της λένε να φύγει και να επιστρέψει στο ξενοδοχείο. Μη έχοντας άλλη επιλογή, η Σοφία επιστρέφει στο ξενοδοχείο κι εκεί βρίσκει χτυπημένο τον Γρηγόρη…Η Μελίνα αντιλαμβάνεται ότι ο Αργύρης, που μπήκε μέσα στο σπίτι της παρά τη θέλησή της, έχει γίνει πια επικίνδυνος, καθώς έχει σταματήσει να λαμβάνει τα φάρμακα που του είχε χορηγήσει ο ψυχίατρός του. Η Μελίνα πρέπει να προσπαθήσει τώρα να τον καθησυχάσει για να μην της κάνει κακό. Φεύγοντας από εκεί ο Αργύρης παρακολουθεί μια κοπέλα στο δρόμο. Την παρακολουθεί και στο τέλος την δολοφονεί. Αργότερα το ίδιο βράδυ ο Αργύρης παρακολουθει και την Αναστασία, που επιστρέφει στο σπίτι από το μπαράκι του Πάνου. Την επόμενη μέρα κι ενώ ο Πάνος προσπαθεί χωρίς αποτέλεσμα να επικοινωνήσει με την Αναστασία, ο Αργύρης είναι στο χώρο του εγκλήματος. Ήδη εκεί βρίσκεται η αστυνομία και πολλοί περίεργοι, ενώ φτάνει με το αυτοκίνητό της και η Χριστίνα…Στο μεταξύ ο Φίλιππος, με τον φάκελο στο χέρι, τηλεφωνά στον Αντώνη Περατικό και του ζητά να συναντηθούν μαζί με τον Μενέλαο Φράγκο.

Redirecting in 3 seconds...

Σειρές

ΗΛΙΟΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 18:30