Τι λέει το σωματείο της Ομόνοια για τον Τζον Χριστοδούλου;

Η πρωινή ανακοίνωση της Ομόνοιας(ΕΔΩ) επιβεβαίωσε με επίσημο τρόπο τις συζητήσεις του Τζον Χριστοδούλου, με τον Σταύρο Παπασταύρου, οι οποίες είναι πολύ πιθανόν να έχουν θετική κατάληξη. Για να ολοκληρωθεί όμως η όποια συζήτηση, καταλυτικό ρόλο θα παίξει και το σωματείο, αφού θα κληθεί να εγκρίνει την όποια συμφωνία με γνώμονα πάντοτε το καλώς νοούμενο συμφέρον του συλλόγου. 

Αρκετά μέλη εκφράζουν την άποψη ότι αν θα γίνει αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς η Ομόνοια θα πρέπει να επωφεληθεί από την συγκυρία με ακόμη καλύτερη συμφωνία με τον νέο ιδιοκτήτη. 

Ο Τζον Χριστοδούλου φέρεται να έχει θέσει ως όρο να αναλάβει την διαχείριση της ομάδας για 10 χρόνια, με το σωματείο από την πλευρά να επιθυμεί, σύμφωνα με πληροφορίες, να μην αλλάξουν τα χρονοδιαγράμματα που είχαν συμφωνηθεί με τον Σταύρο Παπασταύρου. 

Δηλαδή να ισχύσουν τα 6,5 χρόνια που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του υπάρχοντος συμβολαίου, το οποίο διατηρεί πρόνοια για επέκταση 5+5 χρόνια.

Την ίδια ώρα επώνυμοι Ομονοιάτες εκφράζουν έκπληξη για την τροπή που παίρνουν τα πράγματα, όχι τόσο για το ενδιαφέρον του Τζον Χριστοδούλου αλλά για το γεγονός ότι θα αποχωρήσει, εφόσον προκύψει συμφωνία όλων των μερών, ο Στάυρος Παπασταύρου.

ANT1 Sports Team

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.