Η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου κόκα κόλα θα γίνει κατά πάσαν πιθανότητα αρχές Φεβρουαρίου, μόλις αρθούν τα υπάρχοντα μέτρα για τον κορωνοιό. Τότε θα μπορεί να πραγματοποιηθεί στην παρουσία παραγόντων των ομάδων με ΜΜΕ.
Στην κληρωτίδα θα μπουν ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια, ΑΕΛ, Ανόρθωση, Νέα Σαλαμίνα, Εθνικός, Ολυμπιακός και Καρμιώτισσα.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣυνελήφθη για κλοπές που διέπραξε πριν 16 χρόνια στην ΠάφοΕΠΟΜΕΝΟΟι «27» εξετάζουν την πρόταση Μητσοτάκη για Πιστοποιητικό Εμβολιασμού
το δικό σας σχόλιο
* Υποχρεωτικά πεδία
Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.