Κενές θέσεις δημοσιογράφου, μοντέρ και χειριστή/χειρίστριας ροής

Δείτε τις κενές θέσεις εργασίας πατώντας τον σύνδεσμο πιο πάνω.

Τα ρεζιλίκια μας έφτασαν στην πόλη...

Το  ξεκάθαρο που βγήκε από την χθεσινή συνέλευση της ΚΟΠ  είναι ότι τα ρεζιλίκια μας δεν κρύβονται πλέον στο χωρίο μας.

Η ΟΥΕΦΑ χοντρά χοντρά μας είπε,  ή σοβαρεύεστε και παίρνεται μέτρα, και τα μέτρα αυτά μας είπε ότι  πρέπει να είναι τώρα,  εάν  θα γίνουν κάποιες ελαφρύνσεις  είναι συζητήσιμο,  ή Κυπριακό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη τέλος.

Το να  μπλέκουμε,  όπως κάναμε μέχρι τώρα το θέμα  των  ποδοσφαιρικών κυρώσεων  για τα χειραγωγημένα παιχνίδια  με τις ποινικές  υποθέσεις  πλέον δεν   υφίσταται.

Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Η ΟΥΕΦΑ με τον μηχανισμό που έχει, έχει  κάνει σαφέστατο ότι  είναι σχεδόν  απόλυτο  ότι  για να στείλει σημείωμα για ένα παιχνίδι  αυτό είχε   στηθεί για να βγάλουν κάποιοι τα κέρδη τους.

Αυτές λοιπόν οι ενδείξεις  η  ΟΥΕΦΑ θεωρεί ότι   είναι περισσότερο από  αρκετές για να επιβάλει η ομοσπονδία μας  κυρώσεις.

Ήρθε λοιπόν η ώρα που δεν μας παίρνει άλλο. Χατίρια  πλέον δεν μπορούν να γίνουν, γιατί είπαμε τα ρεζιλίκια μας έφυγαν από το χωρίο μας και έφτασαν στην πόλη.

Λουκάς Λούκα

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.