Ο Ερμής πήρε το ντέρμπι επικρατώντας της Νέας Σαλαμίνας με 3-2 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος 2ης κατηγορίας με χατ - τρικ του Ντιούφ. Για την ομάδα της Αμμοχώστου σκόραραν οι Φελίπε και Γκολομπάρτ.
Νίκη και για την Καρμιώτισσα, η οποία νίκησε με 3-1 τον Ονήσιλο, σκόραραν για την ομάδα των Πολεμιδιών οι Ράσιτς, Ντεβέσα και Αγγελή. Για την ομάδα της Σωτήρας σκόραρε ο Πιρές.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΘωρακίζουν τις ευπαθείς ομάδες υπό τον φόβο έξαρσης της πανδημίας τον χειμώνα (ΒΙΝΤΕΟ)ΕΠΟΜΕΝΟΤο Καραϊσκάκειο τίμησε τους εθελοντές δότες μυελού των οστών (ΒΙΝΤΕΟ)
το δικό σας σχόλιο
* Υποχρεωτικά πεδία
Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.