Δεν είναι μόνο τα εμβόλια... είναι και η ΚΑΡΤΑ φιλάθλου!

ΚΟΑ: Ανοίγει την Κυριακή 18 Ιουλίου 2021 στην κλειστή αίθουσα «Αφροδίτη» στην Πάφο εκδοτήριο για κάρτα φιλάθλου

Λόγω αυξημένης ζήτησης και σε συνεννόηση με την ΚΟΠ, επί ευκαιρία της έναρξης των Ευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών αγώνων των Κυπριακών ομάδων και της ανάγκης  του φίλαθλου κοινού να εκδώσει κάρτα φιλάθλου, ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ανακοινώνει ότι την Κυριακή 18 Ιουλίου από τις 9πμ έως τις 11πμ θα εκδίδονται κάρτες φιλάθλου στην Κλειστή Αίθουσα Αφροδίτη στην Πάφο.

Οι ενδιαφερόμενοι απαραίτητα πρέπει να έχουν μαζί τους δελτίο πολιτικής ταυτότητας.

* Για εγγραφή στο Μητρώο Κάρτας Φιλάθλου άτομα κάτω των 18 ετών θα πρέπει απαραιτήτως να προσκομίσουν το έντυπο Δήλωσης Γονικής Συναίνεσης πλήρως συμπληρωμένο και υπογραμμένο από τον κηδεμόνα τους.

(Έντυπο: https://theasis.cy.net/koa/website/downloads/goniki-sinenesi.pdf )

Σημειώνεται ότι για την είσοδο στο χώρο για έκδοση της κάρτας φιλάθλου, θα πρέπει οπωσδήποτε να επιδεικνύετε Safe pass (κατοχή είτε αρνητικής εργαστηριακής εξέτασης ή εξέτασης ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών, είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού για την ασθένεια του COVID-19 τουλάχιστον με τη μία δόση και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων μετά την ημερομηνία εμβολιασμού, είτε αποδεικτικό στοιχείο αποδέσμευσης στις περιπτώσεις προσώπων που νόσησαν από την ασθένεια του COVID-19 και νοουμένου ότι δεν έχει παρέλθει διάστημα έξι μηνών από την ημερομηνία δειγματοληψίας της αρχικής τους θετικής διάγνωσης).

Σε μεταγενέστερο στάδιο, θα οργανώσουμε, με νέα ανακοίνωση, το άνοιγμα και λειτουργία συνεργείου έκδοσης κάρτας φιλάθλου στην Πάφο, πριν την έναρξη των Παγκύπριων πρωταθλημάτων Α’ κατηγορίας όλων των μαζικών αθλημάτων.


το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.