Αυτό που είχε τονίσει εξαρχής το Υφυπουργείο Αθλητισμού ήταν πως το 10% είναι ένα μέτρο που δεν βοηθάει και επί τάπητος είχε τεθεί ένα ποσοστό της τάξεως του 40%. Χωρίς αυτή τη στιγμή να υπάρχει κάτι επίσημο γίνονται διεργασίες για το ενδεχόμενο το ποσοστό από το 10% να πάει στο 25%. Όπως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει και μία τελική εισήγηση επί τούτου (θα προκύψει μες στην εβδομάδα).
Θυμίζουμε πως ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης δήλωσε στα Παραπολιτικά, ότι εντός της εβδομάδας θα συνεδριάσει η επιτροπή των ειδικών που θα εξετάσει την επιδημιολογική εικόνα της χώρας και πως η αρχή ενδέχεται να γίνει με τη μουσική στην εστίαση και τη χωρητικότητα στα γήπεδα, πιθανότατα από την επόμενη εβδομάδα. Άρα με ένα ενδεχόμενο χαλάρωσης των υπαρχόντων μέτρων και άρα μία αύξηση του ποσοστού των φιλάθλων στα γήπεδα.
το δικό σας σχόλιο
* Υποχρεωτικά πεδία
Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.