Η Ζαλγκίρις έμεινε «ζωντανή» στο παιχνίδι της πρόκρισης, παίρνοντας μία καθοριστική νίκη απέναντι στον Παναθηναικό, ο οποίος δεν κατάφερε να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί των δύο τελευταίων αγώνων.
Οι παίκτες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς «επέστρεψαν» από το -10 της ανάπαυλας και έφεραν στα ίσα το ματς στο τέλος της 3ης περιόδου (55-55). Οι «πράσινοι» όμως δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ανατροπή και έφυγαν με σκυμμένα κεφάλια από το γήπεδο.
Εξαιρετικός ήταν ο Παππάς, που πέτυχε 21 πόντους.
Τα δεκάλεπτα: 17-13, 39-28, 55-55, 76-70
Ζαλγκίρις: Τσέρι 18, Λεκαβίσιους 2, Βένε 7, Σονγκάιλα 3, Γιανκούνας 14, Γιαβτόκας 4, Μιλάκνις 12, Άντερσον 13, Ουλανόβας 3.
Παναθηναϊκός: Σλότερ 2, Γιάνκοβιτς 11, Φώτσης 3, Νέλσον 1, Παππάς 21, Μαυροκεφαλίδης 7, Διαμαντίδης 5, Γκιστ 8, Μπατίστα 10, Μπλουμς, Λαουάλ 2.
το δικό σας σχόλιο
* Υποχρεωτικά πεδία
Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.