Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει περάσει για τα καλά στην αντεπίθεση μετά τα «πυρά» που δέχθηκε για τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League και από το «στόχαστρό» του δεν ξέφυγε ούτε ο Πατρίς Εβρά.
Ο παλαίμαχος Γάλλος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε επικρίνει τον Καταλανό για την έλλειψη προσωπικότητας που παρουσιάζουν οι ομάδες του, κριτική που δεν πέρασε απαρατήρητη από τον πρώην τεχνικό της Μπάγερν.
«Όταν παίξαμε εναντίον τους δεν είδα τέτοιου είδους προσωπικότητα. Τους διαλύσαμε (με τη Μπαρτσελόνα) στον τελικό του Champions League κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» ήταν η πληρωμένη απάντηση του Καταλανού.
gazzetta gr
Διά
το δικό σας σχόλιο
* Υποχρεωτικά πεδία
Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.