Στο νοσοκομείο διακομίστηκε ο μικρότερος από τα αδέρφια Μαραντόνα, Λάλο, έχοντας προσβληθεί από τον Covid-19.
Ο 54χρονος αδερφός του αείμνηστου Ντιέγκο, ο οποίος είχε ξεκινήσει την καριέρα του στη Μπόκα Τζούνιορς δίχως να σημειώσει σημαντική ποδοσφαιρική καριέρα, παρουσίασε επιπλοκές στην υγεία του και εισήχθη σε μονάδα εντατικής θεραπείας, στην οποία και νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες σε κρίσιμη κατάσταση.
Η πορεία του παρακολουθείται στενά από το ιατρικό προσωπικό, την ώρα που η Αργεντινή σημειώνει αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων από την αρχή της πανδημίας με 20.870 σε ένα 24ωρο.
το δικό σας σχόλιο
* Υποχρεωτικά πεδία
Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.