Στο ρυθμό του μεγάλου ντέρμπι των αιωνίων ζουν στο ΑΠΟΕΛ με μεγάλες πιθανότητες να αυξηθούν οι επιλογές του Σωφρόνη Αυγουστή από παίκτη ή παίκτες που δεν ήταν στην Αρένα.
Καταρχάς ο Σόουζα θα απουσιάσει αφού είναι τιμωρημένος, ενώ ο Λουντέμο που είχε φύγει τραυματίας από τον αγώνα με την ΑΕΚ, είναι πιθανόν να προλάβει το ντέρμπι αφού σήμερα έτρεξε.
Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησαν οι Μαγκλίτσα, Ντανίλο και Νταουσβίλι, δεν προπονήθηκε ο Ντε Βινσέντι.
το δικό σας σχόλιο
* Υποχρεωτικά πεδία
Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.