Δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Ολυμπιακός παραχώρησε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο γκολ του αλλά και τον τερματοφύλακα της Ομόνοιας, Φαμπιάνο.
Το γκολ του με την Ομόνοια και τις ομοιότητές του με αυτό που είχε βάλει με την Τότεναμ:
Το εάν το τέρμα του ήταν η απάντηση στον Φαμπιάνο για την κεφαλιά που του έπιασε:
''Ναι σίγουρα ήταν απάντηση. Ήταν η απάντηση που είχα να δώσω στον αντίπαλο γκολκίπερ γιατί εκείνη τη στιγμή ο Βαλμπουενά του είχε κάνει μία ωραία σέντρα. Κατάφερα να σκοράρω και κάναμε αυτό που θέλαμε και έχουμε ένα προβάδισμα. Δεν δεχθήκαμε γκολ. Αυτός ήταν ο πρωταρχικός στόχος''.
Το ματς στην Κύπρο: ''Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και εκεί. Να αντιμετωπίσουμε το ματς όπως το πρώτο παιχνίδι''.
το δικό σας σχόλιο
* Υποχρεωτικά πεδία
Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.