Οι 12 υποψήφιοι της ΔΗΠΑ – Συνεργασίας Δημοκρατικών Δυνάμεων για την Επαρχία Λεμεσού

Το ψηφοδέλτιο για τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου για την Επαρχία Λεμεσού παρουσίασαν σήμερα η ΔΗΠΑ – Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων.

Τους 12 υποψήφιους στις Βουλευτικές Εκλογές της 30ής Μαΐου 2021 για την Επαρχία Λεμεσού ανακοίνωσαν η Δημοκρατική Παράταξη και Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων.

Συγκεκριμένα, το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατίας παράρατης και Συνεργασίας Δημοκρατικών Δυνάμεων αποτελείται από τους:

Καρογιάν Μάριο, Πρώην Πρόεδρο της Βουλής - Πρόεδρο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Αναστασίου Πάνο, Λογιστή

Βασιλείου Στέφανη, Διευθύντρια Γραφείου Ομίλου εταιρειών

Βότση Άγγελο, Βουλευτή - Φαρμακοποιό

Γεωργίου Λένια, Κτηματολογικό Λειτουργό 1ης Τάξης

Γρηγορίου (Καλοπαίδη) Μαρίλια, Πρωταθλήτρια Στίβου

Θεοδότου Μάριο, Ιατρό (Αριστίνδην)

Νικολαΐδη Αντώνη, Ολυμπιονίκη σκοποβολής

Νικολαΐδη Βύρωνα, Επιχειρηματία (Αριστίνδην)

Πλισς (Κωνσταντίνου) Άννα, Εκπαιδευτικό

Φιλίππου Πέτρο, Εκπαιδευτή επιχειρήσεων & ηγεσίας

Χριστοδούλου Χρίστο, Νοσηλευτικό Λειτουργό

Σε ανακοίνωση τους τα δύο κόμματα τονίζουν πως «το ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από ενεργούς πολίτες από όλα τα στρώματα της κοινωνίας μας και από διαφορετικές αφετηρίες,  οι οποίοι σήμερα συμφωνούν πως ο τόπος χρειάζεται νέες και καινοτόμες προσεγγίσεις προκειμένου η Λεμεσός και η Κύπρος μας να φτάσουν εκεί που το αξίζουν».  
 

Τέλος, αναφέρουν ότι «οι 12 υποψήφιοι της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ  ΔΥΝΑΜΕΩΝ της επαρχίας Λεμεσού, απευθύνονται σε όλους τους πολίτες, οι οποίοι μακριά από φανατισμούς, λαϊκισμούς και ιδεοληψίες του παρελθόντος, δηλώνουν έτοιμοι για μια νέα αρχή πού όλοι συμφωνούμε ότι χρειαζόμαστε για να πάει ο τόπος μπροστά».


ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.