Στην μάχη των Βουλευτικών εκλογών οι «Ανεξάρτητοι» - Ποιοι οι υποψήφιοι τους

«Τόπο στους νέους, αλλά όχι άπειρους, στους μή-κομματικούς αλλά πολιτικά σκεπτόμενους. Τόπο στα αδέσμευτα μυαλά. Τόπο σε ικανούς επαγγελματίες και ολοκληρωμένους ανθρώπους. Σε αυτούς που αποφάσισαν ότι έφθασε η ώρα της παρέμβασης.»

Τους υποψηφίους τους για τις επερχόμενες Βουλευτικές εκλογές παρουσιάζουν σταδιακά οι «Ανεξάρτητοι», της Άννας Θεόλογου.

Σε ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι «Ανεξάρτητοι» παρουσιάζοντας του υποψηφίους τους για τις επερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές, αναφέρουν: «τόπο στους νέους, αλλά όχι άπειρους, στους μή-κομματικούς αλλά πολιτικά σκεπτόμενους. Τόπο στα αδέσμευτα μυαλά. Τόπο σε ικανούς επαγγελματίες και ολοκληρωμένους ανθρώπους. Σε αυτούς που αποφάσισαν ότι έφθασε η ώρα της παρέμβασης.»

«Σε υποψηφίους χωρίς υποχρεώσεις και ανταλλάγματα, με μόνη έννοια την κοινωνία των πολιτών, την ευημερία τους και την άρση της κοινωνικής αδικίας. Υποψήφιους από κάθε πλευρά του κοινωνικού γίγνεσθαι, ανθρώπους με έργο, τόλμη και χαρακτήρα», σημειώνουν.

«Που άφησαν στην άκρη τον ατομικισμό εδώ και χρόνια, δουλεύοντας για το κοινό καλό.  Άνθρωποι που έκαναν πράξη μέσα από το κοινωνικό έργο τα πιστεύω τους. Άνθρωποι που στέκονται απέναντι στην διαφθορά και την διαπλοκή, που απαιτούν διαφάνεια στη λήψη αποφάσεων. Δεν θα μάθουν τώρα την αλήθεια, την κατανόησαν μέσα από τα βιώματα τους  και δεν θα αφήσουν άλλους να την καθορίσουν για αυτούς. Και πριν και μετά τις εκλογές. Γιατί η Αλλαγή δεν είναι περιστασιακό σύνθημα, αλλά τρόπος ζωής. Πάμε για αλλαγή γενιάς», επισημαίνουν οι «Ανεξάρτητοι».

Οι υποψήφιοι που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής είναι οι εξής:

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Επαρχίας Λευκωσίας ΓΙΟΥΛΑ ΠΙΤΣΙΑΛΗ Ακτιβίστρια Kን Μαζίγιαεμάς.#ΕίσαιΜέσα; Μαζί για εμάς. #ΕίσαιΜέσα; ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ"


Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και κείμενο που λέει "ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Επαρχίας Λεμεσού ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΩΥΣΕΩΣ Σύμβουλος Επιχειρήσεων ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΚΙΝΗΜΑ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ Μαζί για εμάς. #ΕίσαιΜέσα;"


Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Επαρχίας Λεμεσού ΒΑΣΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ Επιχειρηματίας Μαζί για εμάς. #ΕίσαιΜέσα; ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ"


Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, φαγητό και κείμενο που λέει "ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Επαρχίας Λευκωσίας ΜΑΡΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ Πολιτικός Μηχανικός- Μηχανικός Περιβάλλοντος Μαζί για εμάς. #ΕίσαιΜέσα; ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ"


Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, φαγητό και κείμενο που λέει "ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Επαρχίας Λεμεσού ΝΑΤΑΛΗ ΣΑΒΒΑ Δημοσιογράφος Μαζί για εμάς. #ΕίσαιΜέσα; ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ"


Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, φαγητό και κείμενο που λέει "ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Επαρχίας Λευκωσίας ΧΡΙΣΤΟΣ- ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Επιχειρηματίας Μαζί για εμάς. #ΕίσαιΜέσα; ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ"


Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται, φαγητό και κείμενο που λέει "ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Επαρχίας Λάρνακας ΔΡ. ΛΟΪΖΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ Ιατροδικαστής Μαζί για εμάς. #ΕίσαιΜέσα; ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ"

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, φαγητό και κείμενο που λέει "ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Επαρχίας Λεμεσού ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΠΑΣΟΦΟΚΛΗ Διευθύντρια Μικρομεσαίας Επιχείρησης Μαζί για εμάς. #ΕίσαιΜέσα; ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ"
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, φαγητό και κείμενο που λέει "ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Επαρχίας Αμμοχώστου ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΙΑΚΑΛΛΗ Επιχειρηματίας Μαζί για εμάς. #ΕίσαιΜέσα; ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ"


Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται, φαγητό και κείμενο που λέει "ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Επαρχίας Λευκωσίας ΝΙΚΟΣ ΚΕΖΑΡΙΔΗΣ Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Μαζί για εμάς. #ΕίσαιΜέσα; ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ"


Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, φαγητό και κείμενο που λέει "ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Επαρχίας Λευκωσίας ΑΝΔΡΕΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ Συγγραφέας Ακτιβιστής/ Σύμβουλος Επικοινωνίας Μαζί για εμάς. #ΕίσαιΜέσα; ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ"


Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, φαγητό και κείμενο που λέει "ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Επαρχίας Λεμεσού ΔΡ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Ακαδημαϊκός Επιστήμης του Αθλητισμού Μαζί για εμάς. #ΕίσαιΜέσα; ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ"


Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Επαρχίας Λάρνακας ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ Πιστοποιημένος Εξεταστής Απάτης & Εγκεκριμένος Λογιστής Μαζί για εμάς. #ΕίσαιΜέσα; ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ"


Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, φαγητό και κείμενο που λέει "ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Επαρχίας Λευκωσίας ΣΤΕΛΛΑ ΓΑΒΡΙΗ—Î Ειδική στα θέματα Ιατρικού & Προσβάσιμου Τουρισμού Μαζί για εμάς. #ΕίσαιΜέσα; ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ"


Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, φαγητό και κείμενο που λέει "ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Επαρχίας Πάφου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΕΜΟΝΑΡΗΣ Επιχειρηματίας Μαζί για εμάς. #ΕίσαιΜέσα; ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ"


Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται, πανωφόρια και κείμενο που λέει "ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Επαρχίας Αμμοχώστου ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΚΚΟΣ Επιχειρηματίας Μαζί για εμάς. #ΕίσαιΜέσα; ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ"

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.