Στην μάχη των Βουλευτικών εκλογών οι «Ανεξάρτητοι» - Ποιοι οι υποψήφιοι τους

«Τόπο στους νέους, αλλά όχι άπειρους, στους μή-κομματικούς αλλά πολιτικά σκεπτόμενους. Τόπο στα αδέσμευτα μυαλά. Τόπο σε ικανούς επαγγελματίες και ολοκληρωμένους ανθρώπους. Σε αυτούς που αποφάσισαν ότι έφθασε η ώρα της παρέμβασης.»

Τους υποψηφίους τους για τις επερχόμενες Βουλευτικές εκλογές παρουσιάζουν σταδιακά οι «Ανεξάρτητοι», της Άννας Θεόλογου.

Σε ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι «Ανεξάρτητοι» παρουσιάζοντας του υποψηφίους τους για τις επερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές, αναφέρουν: «τόπο στους νέους, αλλά όχι άπειρους, στους μή-κομματικούς αλλά πολιτικά σκεπτόμενους. Τόπο στα αδέσμευτα μυαλά. Τόπο σε ικανούς επαγγελματίες και ολοκληρωμένους ανθρώπους. Σε αυτούς που αποφάσισαν ότι έφθασε η ώρα της παρέμβασης.»

«Σε υποψηφίους χωρίς υποχρεώσεις και ανταλλάγματα, με μόνη έννοια την κοινωνία των πολιτών, την ευημερία τους και την άρση της κοινωνικής αδικίας. Υποψήφιους από κάθε πλευρά του κοινωνικού γίγνεσθαι, ανθρώπους με έργο, τόλμη και χαρακτήρα», σημειώνουν.

«Που άφησαν στην άκρη τον ατομικισμό εδώ και χρόνια, δουλεύοντας για το κοινό καλό.  Άνθρωποι που έκαναν πράξη μέσα από το κοινωνικό έργο τα πιστεύω τους. Άνθρωποι που στέκονται απέναντι στην διαφθορά και την διαπλοκή, που απαιτούν διαφάνεια στη λήψη αποφάσεων. Δεν θα μάθουν τώρα την αλήθεια, την κατανόησαν μέσα από τα βιώματα τους  και δεν θα αφήσουν άλλους να την καθορίσουν για αυτούς. Και πριν και μετά τις εκλογές. Γιατί η Αλλαγή δεν είναι περιστασιακό σύνθημα, αλλά τρόπος ζωής. Πάμε για αλλαγή γενιάς», επισημαίνουν οι «Ανεξάρτητοι».

Οι υποψήφιοι που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής είναι οι εξής:

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.