Κλείδωσε η συνεργασία ΔΗΠΑ-Δημοκρατικών Δυνάμεων για τις βουλευτικές εκλογές [ΒΙΝΤΕΟ]

Στόχος τους η αναγέννηση ενός γνήσιου και αυθεντικού Κέντρου, που θα διαμορφώνει τις πολιτικές εξελίξεις.

Ενώνουν δυνάμεις Δημοκρατική Παράταξη και Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων, ενόψει βουλευτικών εκλογών.

Στόχος, όπως ανέφεραν και οι δυο πλευρές, η αναγέννηση ενός γνήσιου και αυθεντικού Κέντρου, που θα διαμορφώνει τις πολιτικές εξελίξεις και θα αποτελεί τον εγγυητή της πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας.

«Ενός κέντρου που δυνητικά θα ανακτήσει τον ρυθμιστικό του ρόλο αλλά και την ψυχή του που ήταν οι αρχές, οι αξίες και η ικανότητά του να ενώνει δυνάμεις, να δίνει χώρο στις πιο προοδευτικές, να εμπνέει τις πιο δημιουργικές, να εκφράζει τις νεότερες γενιές, να γεννά νέες ιδέες, να προάγει την εθνική συνεννόηση», δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΠΑ, Μάριος Κάρογιαν.

Για μια νέα πολιτική επιλογή, η όποια θα συμβάλει παράλληλα στην πολιτική σταθερότητα στον τόπο μας, έκανε λόγο ο Μαρίνος Μουσιούττας εκ μέρους της «Συνεργασίας Δημοκρατικών Δυνάμεων». Ενώ, ξεκαθάρισε, πως στις προτεραιότητες της συνεργασίας, είναι η πάταξη φαινομένων όπως η διαπλοκή και η διαφθορά.

«Είμαστε ταγμένοι για να συνδιαμορφώσουμε και να πρωτοστατήσουμε στη ψήφιση όλων των απαραίτητων νομοθετημάτων που θα συμβάλουν στην εξάλειψη αυτών των φαινομένων ως επίσης και στην παραδειγματική τιμωρία των όσων εμπλέκονται στη διαφθορά και τη διαπλοκή», δήλωσε με τη σειρά του ο Μαρίνος Μουσιούττας.

Ως πρώτιστη έγνοια, οι δυο παρατάξεις έθεσαν την επίλυση του εθνικού μας προβλήματος, στα πλαίσια της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας.

Ενώ, όσον αφορά την οικονομία, ο κύριος Καρογιάν έκανε λόγο ανασυγκρότηση μιας νέας οικονομίας, η όποια θα στηρίζεται στη γνώση, τη τεχνολογία, τη καινοτομία και τη αειφορία. Ενώ ο κύριος Μουσιούττας, σημείωσε ότι θα ενθαρρύνουν την παράπλευρη μετατόπιση των ωφελημάτων προς την ίδια την κοινωνία, μέσω μέτρων στήριξης προς τα νοικοκυριά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά και μέσω παροχής κινήτρων για επιχειρηματικότητα.
*Φωτογραφίες mattpress

Χρυσόστομος Σουρκούνης

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.