Βρείτε με ποιο κόμμα ταιριάζετε στις βουλευτικές εκλογές του 2021

Η Ερευνητική ομάδα του Τμήματος Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου του ΤΕΠΑΚ, ετοίμασε και για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, το διαδικτυακό εργαλείο choose4cyprus

Η Ερευνητική ομάδα του Τμήματος Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου, του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, ετοίμασε και για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, το διαδικτυακό εργαλείο choose4cyprus, που στόχο έχει να βοηθήσει τους πολίτες να επιλέξουν το πολιτικό κόμμα που ταιριάζει καλύτερα στις δικές τους πολιτικές προτιμήσεις.

Κάντε το τεστ ΕΔΩ

Σύμφωνα με την Ερευνητική ομάδα:

Το Choose4Cyprus είναι ένα σύγχρονο διαδικτυακό εργαλείο πολιτικού προφίλ για τα κόμματα για τις εκλογές του Κυπριακού Κοινοβουλίου το 2021 στην Κύπρο. Ο σκοπός του Choose4Cyprus είναι να βοηθήσει τους πολίτες να επιλέξουν το πολιτικό κόμμα που ταιριάζει καλύτερα στις δικές τους πολιτικές προτιμήσεις και να τους επιτρέψει να έχουν γρήγορη πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις των κομμάτων σε αυτές τις κρίσιμες εκλογές.

Το Choose4Cyprus είναι ένα πρόγραμμα αποκλειστικά μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και δεν συνδέεται με κανένα πολιτικό κόμμα ή οργανισμό.

Η Ερευνητική Oμάδα για την Κύπρο ανήκει στο Τμήμα Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου και αποτελείται από:

Δρ. Βασιλική Τρίγκα, Επίκουρη Kαθηγήτρια

Δρ. Κώστας Τζιούβας, Επίκουρος Kαθηγητής

Δρ. Νικόλας Τσαπατσούλης, Καθηγητής

Βασίλης Μαναβόπουλος, Ερευνητικός Συνεργάτης

Νίκανδρος Ιωαννίδης, Διδακτορικός Φοιτητής


TAGS:  

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.