Προς Εθνική Στρατηγική για τη Ναυτιλία

Της Ευγενίας Σέργη
 
Τα θεμέλια για εθνική στρατηγική στον τομέα της ναυτιλίας τέθηκαν σήμερα σε συνάντηση του Υπουργού Συγκοινωνιών Μαριου Δημητριάδη με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. 
 
Ο κύριος Δημητριάδης σε δηλώσεις του μετά το πέρας της σύσκεψης ανεφερε πως συμφωνήθηκε η δημιουργία υποεπιτροπής η οποία θα αποφασίσει τους όρους εντολής της μελέτης για την εθνική στρατηγική για την ναυτιλία:
 
«Αυτοί οι όροι εντολής θα είναι έτοιμη την 1η Σεπτεμβρίου του 2014 και ο σκοπός θα είναι στην συνεχεια να προχωρήσουμε στην προκήρυξη κάποιας διαδικασίας να προσλάβουμε κάποιο εμπειρογνώμονα να κάνει αυτήν την μελέτη.» 
 
Ο Υπουργός Συγκοινωνιών κατέληξε επαναλαμβάνοντας ότι ο τομέας της ναυτιλίας είναι πολύ σημαντικός και βρίσκεται ο στις προτεραιότητες του Υπουργείου καθώς μπορεί να προσφέρει πολλά στις προσπάθειες που καταβάλλει η κυβέρνηση για ανάπτυξη.

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Redirecting in 3 seconds...