Νέα τράπεζα στην Κύπρο θα δίνει χαμηλότοκα δάνεια σε μικρές επιχειρήσεις

Του Σωκράτη Ιωακείμ

Παίρνουν στα χέρια τους τη χρηματοδότηση των επιχειρήσεων τους οι ιδιοκτήτες καταστημάτων μικρών επιχερήσεων και αυτοεργοδοτούμενοι. 

Ενημέρωσαν την προεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγροράς ότι θα δημιουργήσουν τη δική τους τράπεζα. 
 
Η απόφαση είναι ειλλημένη το ποτάμι δεν μπορεί να γυρίσει πίσω. Θα προχωρήσουμε με μια ΚΕΠΕΥ για την έκδοση του μετοχικού κεφαλαίου των 5 εκατομμυρίων που είναι αναγκαίο με μετόχους μικρές επιχειρήσεις και αυτοεργοδοτούμενους οι οποίοι θα κληθούν να αγοράσουν από μία μετοχή των χιλίων ευρώ, δήλωσε ο κ. Αλαμπρίτης.
 
Όπως εξήγησε ο κύριος Αλαμπρίτης θα δημιουργηθεί μια εξειδικευμένη τράπεζα στήριξης και ανάπτυξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων η οποία θα παραχωρεί χαμηλότοκα δάνεια. 
 
"Τα δάνεια που θα χορηγούμε δεν μπορούν να ξεπερνούν το 2% γιατί αυτά είναι τα δάνεια που χρειάζεται σήμερα η οικονομία μας. 4 54 Σίγουρα όλα τα δάνεια θα δίνονται με τις απαραίτητες εμπράγματες εξασφαλίσεις. Θεωρούμε οι πρώτοι πελάτες μας θα είναι οι μετόχοι μας επείδη θα έχουν λογαριασμό με όριο το 50% της αξίας της μετοχής τους".
 
Σύμφωνα με τον Σταύρο Αλαμπρίτη, η νέα Τράπεζα θα διαθέτει παραρτήματα σε όλες τις πόλεις της Κύπρου και δεν θα εισαχθεί στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου.
 
Μέτοχοι στην Τράπεζα μπορούν να γίνουν όλες οι μικρές επιχειρήσεις που απασχολούν κάτω των 49 ατόμων και οι αυτοεργοδοτούμενοι.
 
Κατάληγοντας ο Σταύρος Αλαμπρίτης κάλεσε όλους όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν μέτοχοι στη νέα τράπεζα να παρευρερθούν στην παγκύπρια γενική συνέλευση του ΣΥΜΕΑ που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 11 το πρωί στη Δημοσιογραφική Εστία. 
 
 
 
 

Ντέρεκ Ντάγκλας

21/10/2019>18:18

Γεια σας, Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο 3% για τους τοπικούς και διεθνείς δανειολήπτες. Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί και εργαζόμαστε μαζί. δίνουμε ένα μακροπρόθεσμο δάνειο από 2 έως 50 χρόνια το πολύ. Χρειάζεστε ένα άμεσο, εύκολο και προσιτό δάνειο για να πληρώσετε για το χρέος, να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή για κάποιο άλλο λόγο; Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας με το αίτημα δανείου. Αυτή η προσφορά απευθύνεται σε σοβαρούς ανθρώπους. Επικοινωνήστε μαζί μας, αν σας ενδιαφέρει, μέσω: Email: easyloanfirm2020@gmail.com WhatsApp: +18582644849 Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστη, αξιόπιστη, αποτελεσματική, γρήγορη και δυναμική. Τις καλύτερες ευχές, Ντέρεκ Ντάγκλας easyloanfirm2020@gmail.com 3% Απλή και προσιτή προσφορά δανείου

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

MATIA

03/09/2017>08:09

ΚΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΑΝΕΙΩΝ ΖΗΤΗΘΕΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΑΝΕΙΩΝ JOSE LUIS. Είμαι πολύ ευτυχισμένος σήμερα και ο Θεός χλευάζει τη JOSE LUIS COMPANY OF ΔΑΝΕΙΑ. , Το όνομά μου είναι Margarida maria Είμαι από την πόλη της Θεσσαλονίκης στην Ελλάδα Είμαι παντρεμένος, έχω ψάξει για μια γνήσια εταιρεία δανείων για τους τελευταίους 5 μήνες, για να αγοράσω ένα σπίτι όλα πήρα ήταν μια δέσμη απάτες που με έκανε να τους εμπιστευτώ και στο τέλος της ημέρας, πήραν τα λεφτά μου χωρίς να δώσουν τίποτα σε αντάλλαγμα, όλα η ελπίδα μου χάθηκε, πήρα σύγχυση και απογοήτευση, ποτέ δεν ήθελα να έχω τίποτα να κάνω με εταιρείες δανείων στο διαδίκτυο, γι 'αυτό πήγα να δανειστώ μερικά χρήματα από ένα φίλε, της είπα όλα αυτά που συνέβη και είπε ότι μπορεί να με βοηθήσει, αυτό ξέρει μια εταιρεία δανείου που μπορεί να με βοηθήσει με οποιοδήποτε ποσό του δανείου που χρειάζομαι από εμένα με πολύ χαμηλό επιτόκιο 2%, ότι πήρε μόλις ένα δανείου από αυτούς, με διευθύνει για το πώς να υποβάλει αίτηση για το δάνειο, έκανα όπως μου είπε, έχω εφαρμόσει μαζί τους στο Email: (joseluisloans@gmail.com) Ποτέ δεν πίστευα, αλλά προσπάθησα και να μου η μεγαλύτερη έκπληξη πήρα το δάνειο μέσα σε 24 ώρες, δεν μπορούσα να πιστέψω, είμαι ευτυχισμένος και πλούσιος πάλι και ευχαριστώ τον Θεό που το δάνειο αυτό εταιρείες όπως αυτό εξακολουθούν να υπάρχουν σε αυτές τις απάτες σε όλα τα μέρη, παρακαλώ συμβουλεύω όλους εκεί έξω που έχουν ανάγκη δανείου για να πάει για (joseluisloans@gmail.com) δεν θα σας αποτύχουν ποτέ, και η ζωή σας θα αλλάξει όπως και η δική μου. Ελάτε σε επαφή με την εταιρεία JOSE LUIS LOANS σήμερα και πάρετε το δάνειό σας από αυτούς, ο Θεός ευλογεί την εταιρεία JOSE LUIS δανείου για την πραγματική προσφορά δανείου τους. Βεβαιωθείτε ότι επικοινωνείτε με το δάνειο JOSE LUIS για το δάνειό σας επειδή πήρα το δάνειό μου με επιτυχία από αυτή την εταιρεία χωρίς άγχος.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Rechael frank

24/08/2017>14:10

Χρειάζεστε 100% δάνειο; Μπορώ να εξυπηρετήσω τις οικονομικές σας ανάγκες με λιγότερα προβλήματα επιστροφής και γι 'αυτό σας χρηματοδοτούμε μόνο για 2%. Όποια και αν είναι η κατάστασή σας, αυτοαπασχολούμενοι, συνταξιούχοι, έχουν πιστοληπτική αξιολόγηση, μπορούμε να βοηθήσουμε. Ευέλικτη αποπληρωμή από 1 έως 30 έτη. Επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: rechaelfrankloanfirm@gmail.com Ψάχνετε για μακροπρόθεσμα ή βραχυπρόθεσμα δάνεια 1 Πλήρες όνομα: ............................ 2 Διεύθυνση επικοινωνίας: ....................... 3.Κοινότητα: ..................... 4.Sex: ............... 5. Απαιτούμενο ποσό δανείου: .................... 6. Διάρκεια Δανείων: ................... 7. Άμεσος αριθμός τηλεφώνου: ................. Πολλή αγάπη, Rechaelfrankloanfirm@gmail.com μεγάλο Κα: Rechael

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Nathan Borror

23/08/2017>19:40

Χρειάζεστε δάνειο; Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Η εταιρεία σας, η εταιρεία ή η βιομηχανία χρειάζονται οικονομική βοήθεια; Χρειάζεστε χρηματοδότηση για να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας; Χρειάζεστε χρηματοδότηση για να επεκτείνετε την επιχείρησή σας; Χρειάζεστε προσωπικό δάνειο; Email: zenith.loanslimited8@gmail.com

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Mrs. Pranchment Dura

05/03/2017>07:42

Good Day Dear Loan Seeker, Do you need an urgent financial credit ***? * Very fast and direct transfer to your bank account * Repayment starts eight months after you get the money bank account * Low interest rate of 1% * Long-term repayment (1-30 years) Height * Flexible ***then monthly payment *. How long will it be financed? After submitting the application *** You can expect a preliminary answer less than 24 hours funding in 72-96 hours after receiving the information they need yours. If you are interested contact us via: hititseramik.com.tr@consultant.com and fill out the below loan application form. Loan application form: Full Name:.................... Country:..................... State:.............. City:.............. Sex:......................... Phone Number:........... Loan Amount :........... Monthly income:.......... Occupation:................... .... Loan Period:....................... ................ Purpose of Loan:......................... ........... E-mail address:...................... ................ Have You Applied Before?.................... We awaits your urgent application form to be filled ok. Email Us: (hititseramik.com.tr@consultant.com) With Best Regards. Mrs. Pranchment Dura Company Name: HITITI SERAMIK GENERAL MUDURLUK Emaill Address: hititseramik.com.tr@consultant.com Emaill Address:bdsfn.com@gmail.com Emaill Address:johnsondav23@gmail.com

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Mr Jim Yong Kim

11/11/2016>01:39

Γεια σας, είστε στο χρέος ή χρειάζεστε ένα δάνειο; Αυτό είναι για να σας ενημερώσω ότι η Παγκόσμια Τράπεζα Εκείνος συμφώνησε να βοηθήσει κάθε άτομο ή κυβερνητικής εγκατάστασης, προκειμένου να επιτευχθεί μια αξιόπιστη δάνειο με ελάχιστο επιτόκιο του 3% από την περιοχή των 3.000 στην περιοχή των 10 εκατομμυρίων Χρειάζεται επειγόντως χρήματα; * Πολύ γρήγορα και εύκολα να στραφούν στον τραπεζικό σας λογαριασμό. * Χαμηλό επιτόκιο 3% * Αποπληρωμή μακροπρόθεσμων (1-30 ετών) περιόδου. * Το δάνειο καταβάλλεται σε μηνιαία βάση και είναι ευέλικτο. * Πόσο καιρό χρειάζεται για να χρηματοδοτήσει; μετά την υποβολή αίτηση για δάνειο Μπορείτε να αναμένετε την πρώτη απάντηση σε λιγότερο από 24 ώρες. Χρηματοδότηση για 72 έως 96 ώρες μετά την παραλαβή των πληροφοριών Χρειαζόμαστε. Επικοινωνήστε με την Παγκόσμια Τράπεζα δάνειο επιβεβαίωσε εγκριθεί άδεια. Οικονομικής ενίσχυσης σε άλλες χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες και έντυπα αίτησης επικοινωνήστε μαζί τους δάνεια. E-mail: worldbankloanservices@gmail.com Τηλέφωνο: +2348114173124 Με εκτίμηση, ο κ Jim Yong Kim.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΚΑΛΟΓΡΕΑΔΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

06/04/2015>09:27

ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ 33 ΧΡΟΝΩΝ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΥΤΗ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.