Το πρώτο mobile app για την κυπριακή καλαθόσφαιρα είναι εδώ

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας (ΚΟΚ), σε συνεργασία με την ZEBRA Consultants, πρωτοπορεί και γίνεται η πρώτη αθλητική ομοσπονδία με το δικό της mobile app.

 
Οι φίλοι της καλαθόσφαιρας στην Κύπρο πλέον θα μπορούν να παρακολουθούν τα τεκταινόμενα στον χώρο της καλαθόσφαιρας όπου και να βρίσκονται, με μια γρήγορη και εύχρηστη εφαρμογή στο smartphone ή tablet τους.
 
Το mobile app είναι ένας πολύ δημοφιλής τρόπος για τους χρήστες κινητών τηλεφώνων να αποκτούν απευθείας πρόσβαση σε συγκεκριμένο περιεχόμενο στο διαδίκτυο, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιούν τον υπολογιστή τους. 
 
Στο mobile app θα είναι διαθέσιμα τα τελευταία νέα της κυπριακής καλαθόσφαιρας, το πρόγραμμα αγώνων, αποτελέσματα αγώνων, ορισμοί διαιτητών καθώς και ζωντανά αποτελέσματα αγώνων (Live Scores).
 
Το mobile app είναι διαθέσιμο δωρεάν και είναι συμβατό με τα λειτουργικά συστήματα Apple iOS και Google Android ενώ εκτός από smartphones μπορεί να εγκατασταθεί και σε tablets.
 
Λαμβάνοντας υπόψην και τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες στις οποίες βρίσκεται η Κύπρος, η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας εισάγει την νέα αυτή εξυπηρέτηση προς το κοινό, μειώνοντας ταυτόχρονα και το κόστος λειτουργίας. Χρησιμοποιώντας το διαδικτυακό σύστημα zecontent από την ZEBRA Consultants, το πρωτοποριακό mobile app ενημερώνεται ταυτόχρονα με την επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΚ χωρίς επιπρόσθετη επιβάρυνση χρόνου για το προσωπικό της. 
 
Με περισσότερο από ένα δις smartphones παγκοσμίως και πεντακόσια εκατομμύρια tablets σε χρήση, η άμεση ενημέρωση μέσω των εύχρηστων mobile apps κερδίζει συνεχώς έδαφος. Εκτιμάται ότι σύντομα θα εδραιωθεί ως ο προτιμητέος τρόπος ενημέρωσης από το ευρύ κοινό (που είναι κοντά σε κινητές συσκευές πολύ περισσότερο απ΄ ότι είναι κοντά σε υπολογιστή) και θα υπερσκιάσει πλήρως τις πιο παραδοσιακές μεθόδους ενημέρωσης. Σύμφωνα με τους ειδικούς, μέσα στο 2013 έγιναν περισσότερες από εκατό δισεκατομμύρια λήψεις mobile apps από το διαδίκτυο  και η συντριπτική πλειοψηφία αυτών (97%) είναι δωρεάν.
 
Η Καλαθοσφαιρική Ομοσπονδία Κύπρου αναγνωρίζει την στροφή του κοινού προς τα mobile apps και γι’ αυτό  εκσυγχρονίζεται για να προσφέρει τάχιστη ενημέρωση που θα είναι διαθέσιμη στο κινητό του κάθε ενδιαφερόμενου.
 
Η ZEBRA Consultants εξειδικεύεται μεταξύ άλλων στην ανάπτυξη εφαρμογών για κινητές συσκευές, ιστοσελίδων, online shops και άλλων web based εφαρμογών. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την ανάπτυξη mobile apps μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα στο http://www.zebrac.com/mobileapps, να στείλετε email στο info@zebrac.com ή να πάρετε τηλέφωνο στο +357 22028128.
 
 

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.