Νέο Εστιατόριο McDonald’sTM στο Παραλίμνι

Ένα νέο εστιατόριο στο Παραλίμνι, είναι ένα καινούριο μέλος στην οικογένεια της McDonald’sΤΜ. Μια καινούρια αφορμή που ενδυναμώνει το πάθος και την προσπάθεια της McDonald’sΤΜ να προσφέρει ένα χώρο όπου η κάθε στιγμή να είναι ξεχωριστή, για όσο χρόνο θέλει να περάσει κανείς με τους φίλους και την οικογένεια του. Ένα περιβάλλον που είναι προσιτό και ευχάριστο για οικογένειες, παρέες αλλά και οποιονδήποτε θέλει να έρθει και απλά να περάσει το χρόνο του, απολαμβάνοντας προϊόντα από το McCafeTM και το εστιατόριο McDonald’sΤΜ.

 
Ο νέος παιχνιδότοπος έχει σχεδιαστεί με όλα τα μέτρα ασφαλείας που υπάρχουν στους υπόλοιπους παιχνιδότοπους της McDonald’sΤΜ με στόχο την απόλυτη διασκέδαση και ασφάλεια των παιδιών. Εδώ τα παιδιά της περιοχής και όχι μόνο, μπορούν επίσης να γιορτάσουν τα γενέθλια τους με αγαπημένους φίλους. Σ’ ένα πάρτι που θα διοργανώνει η McDonald’sΤΜ και θα τους μείνει αξέχαστο. McDonald’sΤΜ και Drive Thru είναι έννοιες αλληλένδετες. Γι αυτό και σ’ αυτό το εστιατόριοδημιουργήθηκε ένα υπερσύγχρονο Drive Thru που επιτρέπει στους επισκέπτες να εξυπηρετηθούν γρήγορα χωρίς να κατεβαίνουν από το αυτοκίνητο τους.
Το McCafeTM δίνει ακόμα ένα λόγο για να επισκεφτείτε το νέο εστιατόριο McDonald’sΤΜ στο Παραλίμνι. Μπορείτε να ανακαλύψετε και να απολαύσετε αυτή την καινούρια έννοια που θα προσθέσει μια μοναδική διάσταση στην εμπειρία όλων όσων επισκέπτονται το εστιατόριο McDonald’sΤΜ και McCafeΤΜ στο Παραλίμνι.
 
 
Το εστιατόριο Παραλιμνίου είναι το πρώτο εστιατόριο της McDonald’sΤΜ στην Κύπρο, το οποίο κατέχει το ΠΕΑ (Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης). Το πιστοποιητικό αυτό είναι σύμφωνο με τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες και εμπίπτει στη κατηγορία Α, διότι καλύπτει όλες τις παραμέτρους όπως:
 
• Θερμομόνωση του εξωτερικού κελύφους του κτιρίου
• Σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας, ψύξης, θέρμανσης και εξαερισμού
• Συστήματα εξοικονόμησης ζεστού νερού
• Φωτιστικά σώματα χαμηλής κατανάλωσης (LED)
• Συστήματα ελέγχου αυτοματισμών
 
Πέραν τούτου στο συγκεκριμένο εστιατόριο έχει τοποθετηθεί Σύστημα Επεξεργασίας Νερού, το οποίο λειτουργεί με τη μέθοδο της Αντίστροφης Όσμωσης (Reverse Osmosis). Το Σύστημα αυτό παράγει νερό άριστης ποιότητας χωρίς βακτήρια και ξένους οργανισμούς. Το νερό χρησιμοποιείταιστις μηχανές των αναψυκτικών, των μηχανών του καφέ, στις παγομηχανές και στα steamers.
 
Γενικά, το εστιατόριο του Παραλιμνίου είναι ένα πρωτοποριακό εστιατόριο, φιλικό προς το περιβάλλον, το οποίο εξοικονομεί μεγάλες ποσότητες ενέργειας, συμβάλλοντας έτσι σε ένα πιο καθαρό και υγιεινό περιβάλλον.
 
Και όλα αυτά γιατί ότι γίνεται στη McDonald’sΤΜ έχει στο κέντρο πάντα τον άνθρωπο και την ποιότητα ζωής του.

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.