Το PASCAL English School σε παγκόσμιο διαγωνισμό

 

 

Ο θεσμός αυτός διοργανώνεται ετησίως από τη Formula One in Schools Ltd, μία μη κερδοσκοπική εταιρία, για να παράσχει μια εκπαιδευτική εμπειρία μέσα από τη μαγευτική έλξη της Φόρμουλα Ένα. Κάθε ομάδα προετοιμάζει ένα επιχειρηματικό πλάνο, αναπτύσσει προϋπολογισμό και συγκεντρώνει χορηγίες. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικό σχεδιαστικό πρόγραμμα, σχεδιάζει ένα αυτοκίνητο της Φόρμουλα Ένα. Μετά από τη δημιουργία του μοντέλου αυτοκινήτου, οι ομάδες διαγωνίζονται μεταξύ τους σε αγώνα ταχύτητας. Οι ομάδες κρίνονται βάσει του επιχειρηματικού τους σχεδίου, τις χορηγίες που έχουν εξασφαλίσει, την ταχύτητα, το σχεδιασμό και την αεροδυναμική του αυτοκινήτου τους, καθώς και την προφορική τους παρουσίαση.  Οι ομάδες διαγωνίζονται πρώτα σε εθνικό επίπεδο και έπειτα σε παγκόσμιο επίπεδο για το τρόπαιο Bernie Ecclestone F1 in Schools World Championship.

Ο εθνικός διαγωνισμός στην Κύπρο είναι κάτω από την αιγίδα της Ένωσης Κυπρίων Φυσικών .

Η ομάδα του PASCAL έχει ονομαστεί “Ultrasonic Hawks” και έχει επιτύχει να περάσει την πρώτη φάση του διαγωνισμού με επιτυχία και έχει περάσει στη φάση της υλοποίησης. 

pascal 1

Η ιστοσελίδα της συγκεκριμένης ομάδας, είναι www.ultrasonichawks.com και σύντομα θα κυκλοφορήσουν και εφαρμογές για iphone και android τηλέφωνα.

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.