Άνοδο 5,6% αναμένει η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου (ΚΤΚ) να καταγράψει το ΑΕΠ το 2021, μετά και την καταγραφείσα αύξηση 5,1% το πρώτο εξάμηνο του περσινού έτους, ενώ τονίζει πως «οι κίνδυνοι σε σχέση με βασικό σενάριο για το ΑΕΠ αξιολογούνται ισορροπημένοι και ελαφρώς προς τα πάνω για τον πληθωρισμό τα έτη 2021-24».
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΚΟΠ/ΑναβολέςΕΠΟΜΕΝΟΥπ.Εσωτερικών: Άμεση εκτέλεση του Διατάγματος για το κτιριακό συγκρότημα στην Χλώρακα (ΒΙΝΤΕΟ)
ΚΤΚ: Εκτιμήσεις για αύξηση του ΑΕΠ τα επόμενα χρόνια
Άνοδο 5,6% αναμένει η Κεντρική Τράπεζα να καταγράψει το ΑΕΠ για το 2021
το δικό σας σχόλιο
* Υποχρεωτικά πεδία
Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.