Καμία ανοχή σε παράνομες δραστηριότητες ζήτησε ο ΥΠΟΙΚ από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

Ο Κωνσταντίνος Πετρίδης ανέφερε πως οι πολιτικές της ΕΚΚ θα πρέπει να στοχεύουν στη δημιουργία μιας αγοράς με ισχυρές και καλά διοικούμενες οντότητες

H Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (ΕΚΚ ή CySEC) θα πρέπει να προσπαθήσει να ενισχύσει τις ικανότητές της και τις μεθόδους της, ώστε να εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον ρόλο του επόπτη του χρηματοοικονομικού τομέα, ανέφερε ο Υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης σε ομιλία του σε Διαδικτυακό Συνέδριο με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 25 χρόνων λειτουργίας της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου υπό τον τίτλο «CySEC 25 χρόνια: Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της χρηματοοικονομικής ανάπτυξης και καινοτομίας».
 

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.