Επ. Οικονομικών: Πρόταση νόμου για επέκταση σχεδίου ληξιπρόθεσμων φορολογικών οφειλών

Σκοπός είναι να δοθεί η δυνατότητα στις επιχειρήσεις και αυτοεργοδοτούμενους, οι οποίοι είχαν μείωση του κύκλου εργασιών τους κατά 25% να αιτηθούν και να ενταχθούν σε σχέδια αποπληρωμής ληξιπρόθεσμων φορολογικών οφειλών για τα έτη 2016 – 2019.

Πρόταση νόμου για την επέκταση του σχεδίου των ληξιπρόθεσμων φορολογικών οφειλών έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε επιχειρήσεις και αυτοεργοδοτούμενους, οι οποίοι είχαν μείωση του κύκλου εργασιών τους κατά 25% να αιτηθούν και να ενταχθούν σε σχέδια αποπληρωμής ληξιπρόθεσμων φορολογικών οφειλών για τα έτη 2016 – 2019, αμφοτέρων συμπεριλαμβανομένων, συζήτησε η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών κατά τη σημερινή τελευταία συνεδρία της πριν από τις βουλευτικές εκλογές.

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Redirecting in 3 seconds...