Προτάσεις νόμου που αφορούν την επέκταση του ορίου συνταξιοδότησης βουλευτών τέθηκαν στην Επ. Οικονομικών

Τα μέλη της Επιτροπής αποφάσισαν όπως Υπουργείο Οικονομικών και Νομική Υπηρεσία της Δημοκρατίας εξετάσουν θέματα αντισυνταγματικότητας και προσέλθουν σε επόμενη συνεδρία της Επιτροπής με τις κατάλληλες εισηγήσεις.

Προτάσεις νόμου που αφορούν την επέκταση του ορίου συνταξιοδότησης των βουλευτών και των Υπουργών στο 65ο έτος και ρύθμιση του θέματος της ταυτόχρονης καταβολής σύνταξης και μισθού σε κρατικούς αξιωματούχους, με απώτερο στόχο να αποφευχθούν κοινωνικές και οικονομικές στρεβλώσεις και παράλληλα να επιτευχθεί συμμόρφωση με σχετική απόφαση του Δικαστηρίου, αλλά και διόρθωσης ορισμένων στρεβλώσεων στον αρχικό νόμο, συζήτησε σήμερα η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών.

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.